Samsung SGH-F480

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bencee7
Sziasztok!

Lenne egy eladó F480am ha vkit érdekel!

Jó kis teló ez, csak lenne benne WiFi... sztem az egyetlen hiányossága - de az elég nagy sajnos

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Tesómnak másfél év után kuka(szétkapcsol telefonálás közben,nem érzékeli a gombokat.)
Hali.
Segítségre lenne szükségem. Van egy Samsung sgh u800-as telefonom, T-mobilos. Ki szeretném kártyafüggetleníteni, csak az a baj, hogy nem tudom hogyan. Már mindenhol kerestem ,,kódot,, de sehol sem találtam, nyilván valami más megoldás van rá. Próbáltam a FastGSM programmal, azzal viszont az a baj, hogy vásárolni kell x $-ért accountot. Valaki tud valami jó függetlenítõ megoldást adni?
kuzco007
miért nem ad ki portot a tkffileexplorer?

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Elnézést, nem olvastam vissza. Most már látom, hogy egy Firm frissítés megoldaná a problémámat, viszont megköszönném, ha valaki leírná ennek menetét. Elõre is köszönöm.

Sziasztok!

Fényképezés után, amikor elmenti a teló a képet, visszahomályosodik a fénykép. Tud erre valaki valami megoldást?

Aquir
Több samsung modellnél mûködõ LCD teszt:
Hívószámoknál: *#0*#      have fun

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lacibacsi
Sziasztok!
Feltelepítettem az USB drivert, csatlakoztattam a telefont, elidítottam a TkFileExplorer-t. Csak egy bajom van: a legördülõ menüben nekem nem ajánl fel semmilyen portot!! Mi lehet a baj?

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

kuzco007
én azt olvastam, hogy a szolgáltató vagy a telefon szoftvere letiltotta a javát. Hogy lehetne-e ezt feloldani?

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

ha van valaki, akinek sikerült már feltenni a telóra játékot, az irjon légyszi!Nagyon hálás lennék érte!
Hali!Beírtam a java inkativáló kódot,és igy nincs net a telón.nem tudtam feltenni játékot sem a telóra, pedig van jar és jad formátum is.megvannak a kellõ progik is. mi a baj?már behozta a softpick ppp-n a telót is, tehát érzékeli,de vmi nem jó.nem tudom felrakni,nem támogatott fájltípus.Hogyan tudom újra aktiválni a netet a telómon,milyen kóddal?próbáltam beirni,de azt irja ki a rendszer által elutasítva....Kérlek,segítsetek!:-( [email protected] FONTOS!!!!!:-(
:S:S:S ááá,jó azért köszönöm :S és azért le tudod irni h resetelhetem a telóm?
Maxtreme
Mivel nem SW-s probléma áll fent, resetelgetheted Te azt.. Szerviz. Nincs más megoldás.

Sziasztok! Samsung SGH-F480-as telefonom van,1éves,lejárt a garancia,és beleesett egy pocsolyába :S hagytam kiszáradni 3hetet de most bekapcsolom és elég sok baja van..nem érzékeli az oldalsó gombokat,magától tölt,azt hiszi h usb-vel csatlakoztatva van géphez stb...Nincs valami hard reset,vagy valami megoldás a szervizen kivül szerintetek? mondjuk végsõ esetben úgyis szerbviz lesz :S de nem tudtok ajánlani valami mást elõtte? :S
Nekem amikor rámegyek a "settings"-Com fülre a nem ad ki portot!!!
lécci segítsetek!!!
Sziasztok,

Segítsetek már abban, hogy van fent vagy 10 albumom a telón. De csak 1-nek adja hozzá lejátszáskor a borítónak a képét. Miért van ez? Hogy tudom beállítani, hogy mindegyiknél a saját album borítóját mutassa?
mindegyik cover.jpg-nek van elnevezve, mindegyik 500x500 pixel, és csak egyet lát. MIndegyik a saját mappájában van.
Sziasztok 😄

JÁTÉK SAMSUNG F480-RA.... 😊😊😊

Amik feltétlenül kellenek majd:-JADMaker ( letöltési link: http://www.softpedia.com/get/Internet/Telephony-SMS-GSM/JADMaker.shtml )

- TkFileExplorer ( letöltési link: http://www.filestube.com/df971c9918fabcf003ea,g/TkFileExplorer-2-2.html )

Ha ezek megvannak😞 http://www.youtube.com/watch?v=X6rZxGcHqfE&feature=related )<--- ezt nézd meg és kövesd, amit csinál...
Elsõre kicsit bonyolult lesz,de simán menni fog....

Játékokat én innen szoktam szedni : ( http://www.umnet.com/mobile-games/4-1787-0-java_240x320_games-257 ) van pár 😛

Nekem jó.. Tele van már a telóm mindennel xD
Van 1-2 ami nem megy,de no para, mert egy játék többször is fenn van.

Remélem tudtam segíteni 😊
Sok sikert, és jó szórakozást! 😉
Imrusssss
Mákom van mert van még jót állási jegyem Wáááá ingyéééé szervíz!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Nekem nem ad ki PORTOT!! Mit tegyek??
Imrusssss
Sziasztok!Van egy kis gondom hogy a kijelzõ alsó részén a (menû, hív, opció gombokat nem tudja észlelni) csak az a kérdés mennyi lehet a szervizelése?!

Egyéb Tipp???

Egy kérdésem lenne ,ha a tkfileexplorert használom akkor mit csináljak ha a portnál nincs semmi. e-mail cimem:[email protected] elõre is köszönöm
Sziasztok egy segítség hogyan lehet kábelen keresztül a telóra rátenni játékot!!!

Na figyi, lehet ezt ingyenesen is csinálni, elmondom, hogyan:

1. Driver és file explorer letöltése az alábbi linkrõl :
KÓD
http://66.196.80.202/babelfish/translate_url_content?.intl=es&lp=fr_es&trurl=http:/%2fazev76.free.fr%2fU700%2fJavaInstall.rar

2. Zippelj ki minden tömörített mappát, majd futtasd a setup.exe-filet

3. Csatlakoztasd a telefont a pc-hez

4. Futtasd a TkFileExplorer_2.2.exe - filet

5. Az elindított programban kattints a 'settings'- 'Com' fülre

6. Menj a 'Port' legördülõ menüjére és válassz portot, majd ok.

7. 'File' - 'connect'- el elõ jön a telefon filerendszere - ha mindent jól csináltál.

8. Menj az /exe/java/games könyvtárba és hozz létre egy új könyvtárat a játék nevével (jobb klikk-create)

9. A TkFileExplorer felsõ file rendszerében navigálj a letöltött játékhoz és drag and droppal húzd át a 2 jad/jar fileokat az elkészített könyvtárba

10. Ezzel elkészült a dolog, húzd ki az usb-t ... 'file'-'disconnect', ha még fut a file-explorer

11. Tárcsázd a telefonban a *#6984125*# karaktereket majd az elõjövõ menübõl menj az Internalsba- és add meg a *#9072641*# masterkeyt
(Itt megjegyezném, hogy Vodkásoknak elõbb *#3695147*# majd *#3971258*#kódot/masterkeyt kell megadni!)

12. Válaszd ki a 'Storage settings'-et és bökj az 'Update Java Db'-re

És ennyi!

Megjegyezném még, hogy 1szerre bármennyi játékot/programot tehetsz a telóra, ha mindent beleraktál, elég 1szer frissíteni...

viszont játékokat én sem találtam 😞
Auruma
Sziasztok!

Tud valaki F480-hoz master kódot és jelszót (olyat mint az L700-nál)?
Ha igen pls. ossza meg velem!

Köszi!

Sziasztok!!Nagyon szeretnék egy f480-at és hamarosan megis kapom ha minden jól megy,akinek ilyen telefonja van mi a véleménye róla??Szép képet csinál?Jó a menüje?Meg úgy általánosságban..Köcci a válaszokat elõre is!!<#help>
Sziasztok,

Kérlek, segítsetek: van tippetek, hogy miért nem megy a google map helymeghatározás a telóval? A touchscreen lenne a baja?

köszi szépen!
sziasztok!!! Nem tudjátok honnan lehet játékokat leszedni (ingyen) a telóra? help me! thx 😊

Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...

Sziasztok!!
Valaki tudja honnét szedjek játékot, témákat???
Elõre is köszönöm!!
GX25
Ha valakinek van ilyen telefonja (márpedig gondolom hogy van) akkor légyszi válaszoljon a kérdésemre így 1 hónap után, egy igen-el vagy egy nem-el.

Hatalmas köszönet.

GX25
Sziasztok!

Erre lehet rakni java játékokat vagy erre is olyan bonyolult mint a többi Samsungra?

Heló. Valaki leírná részletesen a firmware frissítés menetét? köszi

AltairFromAcre
Sziasztok! Annyi lenne a kérdésem, hogy merre találok friss firmware-t f480-hoz? Mert keresem de nem találom sajna. Ha valaki tud valamit az írjon pm-ben vagy itt! Köszike szépen!

Igen,megoldható. Vagyis játékokat csak ilyen esetben tudsz feltenni,ha frissíted a szoftvert.

vixo
Hi all!

egy olyan kérdésem lenne,hogy szoftverfrissítéssel megoldható ennél a samsungnál a java játékok felpakolása simán adatkábellel a telóre,mert d900i-nél,orange szoftverfrissítéssel simán átlehetet rakni a játékokat,itt is így mûködik?
Elõre is thx a válaszért!

köszike a válaszokat.amugy én ugy tudom,h ha visszaviszem a t-mobilba(mert én onnan kaptam)akkor ha frissitik nem veszik el a gari!csak gyõzzem kivárni a 15 munkanapot...nah mindegy majd csak lesz valami de zavar h az u600 am 3.2 mpix-el szebb képet csinált:S szép estét.
Noémi20! Egy firm frissités megoldja a kamera gondokat. A kép elkészülte után nem fog elhomályosodni a kép, és még egyéb extra dolgok is vannak benne. Ha erre szánnád magad, akkor azt a figyelmedbe ajánlom, hogy azonnali gari vesztéssel jár, ha minden igaz. (De az eredeti vodás firm is fenn van neten,tehát azt is vissza lehet tenni rá)
Nem tudod eltüntetni azt a 3 nevet akinek sms-t írtál, az azért van mert a legutolsó 3-at megjegyzi,de ott van h nevek és akkor tudsz választani a telefonkönyvbõl. Képek:nekem például nagyon tiszta képeket csinál és egyáltalán nem rossz a minõsége,egy szoftverfrissítés biztos megoldaná,legalábbis ezt olvastam,mert nem te vagy az egyetlen aki ilyen jellegû problémával áll szembe. Egyébként szerintem nagyon korrekt kis telefon,én maradéktalanul elégedett vagyok vele!<#eljen>

Sziasztok!Nekem is van F480-om szeretem is.de segitsetek már nekem abban,hogy hogyan tudom azoknak a nevét eltüntetni akiknek smst irok?Mert sehogy nem jöttem rá.Jah és a kamerája egy sz...r!Vagy csak én nem tom beállitani,de olyan béna csak nem vok!Fényképezek,szép éles és utána vissza homályosodik!!Mitõl van??Frissiteni kéne?Amugy 1 hetes a telefon...elõre is köszike a segitséget!
Amúgy is minek témát?olyan buzis meg amúgy is naon szexi fekete menüje van az f480-nak
zolo
A képlet egyszerû, nemlehet témázni a telefont.
Képet meg bárhol találsz netszerte, 240x320 a kijelzõ felbontása. de hogy segítsek is érdemlegesen:
zedge.net

http://flickr.com/photos/zolika90/

Témában viszont nem tudok segíteni.
Sárgulok az irigységtõl!Egészséggel használd!
Segítsen aki tud érdemlegeset. Nem régiben vettem egy vodás Samsung F480V telefont, jó is, tetszk is. Viszont szeretnék tenni rá témákat, képeket. Sehol nem találok ingyenes témát, valaki ha talált írja meg hol. Milyen verziószámú témát támogat, esetleg melyik másik telefoné jó rá.
[email protected] Ha lehet ide írjon aki tud segíteni, köszi Ottó
Raho
Köszi!!! Ez faja.

VW Jetta II 1,8T

Sziasztok!Ha játékot kerestek erre a telóra, olyat aminél ténylegesen az érintõképernyõt kell kihasználni, akkor:
http://www.4shared.com/dir/9328033/2416408/Games_for_Samsung_F480__Actually_working_.html
ezek direkt erre a telóra vannak, a no bar-osakat tegyétek fel, én azokat ajánlom.
Imrusssss
Nem sajnos ez nem Apple Iphone

Azt szeretném kérdezni hogy az F480 kijelzõjén egyszerre lehet 2 gombot nyomni?Pl. játékoknál
Van hogy elír valamit az ember...Nem tudom symbian-t meg a winfost (<#mf1>) nagyon szidják...
zolo
Azokat a mobilokat szokás okostelefonnak hívni, amelyeken az alábbiak futnak:

-Symbian
-Windows Mobile
-Google Android

F480 Samsung saját OS-e van, ami sokkal zártabb az elõbbieknél.

Õõõ, és most látom hogy külön írtad az "okos telefont", szóval így teljesen más megvilágításba helyezõdik a mondatod 😄
Egyébként jó teló, de bill. hiánya miatt nem épp játékra való.

H erted h nem az?
zolo
Fail.
Kicsit sem okostelefon. Java programokat lehet rátölteni szerintem wapon keresztül, ahogy eddig a Samsung-oknál. Samu saját rendszerét futtatja a telefon.
Elindítottam boltban egy játékot, úgy oldotta meg a Samu a gombok hiányát, hogy nyíl gombokat rajzolt a képernyõ aljára. Elég fapad, de több a semminél.

Oldal 1 / 2Következő →