MOTOR mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

//www.youtube.com/embed/mVzafoKXynU
ximix
Unbelievable Dirt Bike Restoration | 1996 RM250
//www.youtube.com/embed/hb5YGpqxph8

Kíváncsi voltam, mondom ha az alu blokkból hidegen kiüti a csapágyat már zárom is be, de ügyes az emberünk :-)
ximix
Isle of Man TT 2024 - RAW FansEyeView
//www.youtube.com/embed/o-b5mGulhsw
ximix
//www.youtube.com/embed/aEmy6xA7DpY
GhostR1der
Na mivan, el van tûnve mindenki?

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

nah mostmár úgynézki jön a szép idõ:D lehet kenyni:D

ChuckyHUN

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

pzoli00
Sziasztok, szerkesztõ/moderátorokat keresek, egy most indult autós/motoros fórumra akit érdekel a téma, írjon nekem PÜ-t.

Babettát nem szabad szidni! 207-es, egysebességes gépen én is lovagoltam már, felejthetetlen. :)

solo
Jóvanna, csak egy vicc volt.õõõ...Általánosba volt egy tanárunk, most nem akarok hülyeséget mondani, 120-140 közt volt, és a kis babetta elvitte mint a szarka a gyûrût XD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

RIZLA
nana........... nekem van egy 210-es, félelmetes fenevad :D (imádom)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

solo
<#idiota>Tökket érsz, ha azt a briggs motort hergeled a babettába Xd

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

John Cena
PONT AZ!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

hanem?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

ChuckyHUN
Köszi a név cserét:)
Akinek nem tetszik, nem muszáj itt lenni...
Van még elég topik a baromarcoknak is SG-n :)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

utgyuru
én nem

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

én most járok rutinra A1-bõl

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Prince of Máté
<#eljen>

passatgt
az szép teljesítmény

Pheel
Tényleg hiánypótló topik a másik 50 motoros topik mellett...
fifi
találtam egy szétb@szott Briggs fûnyírót, felújítgattam, és ha minden igaz pénteken el tudom cserélni egy lemezvillás Babettára...
<#vigyor3>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ChuckyHUN
Ide várok minden motorost, legyen akár robogós pizzafutár, chopperes vasárnapi motoros, mániákus kanyarvadász, pattogó triálos, ugráló crossos GYERTEK!

Megnyitottam a topikot, és észrevettem, hogy fosazSG cím beírási lehetõsége...