Death Note (mozi)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én már eléggé elszoktam az amerikai filmek stílusától de lehet hogy megnézem (bár még a dragon ball evolúciót, 47 ronint, 2010 utáni amerikai godzillát stb sem láttam, viszont talán annak a hatására megnéztem kb 5 japán godzilla filmet feliratosan : )
a light up the world angol feliratos megjelenése jobban izgat, de beírom a google keresőbe hogy "death note light up the world blu ray" aztán nem találom mikor jelenik meg, pedig utána várható hogy kikerül a netre és valaki megcsinálja angol felirattal, még kamerás verzió sincs pedig japán mellett elvileg tajvanban-hongkongban-szingapúrban is már adták a filmet a mozik.
a new generation 3. része (most néztem meg) azért eléggé megrázóra sikerült, elég jó üzenet azok számára akik úgy gondolják hogy "a bűnözőknek nincsenek már jogaik semmire akármennyire is megváltoznak" a végén Ryuk elég hatásos lett.
A
A szokásos parát leszámítva a kevés ázsiai szereplő miatt viszonylag pofás a trailere.
http://www.crunchyroll.com/death-note-drama (ez nem warez oldal! )
most meg megy a new generation sorozat, ami a "Death Note: Light Up the New World" című mozifilm felvezetése (ami tavaly ment japánban a mozikban, a netre csak DVD kiadás után szoktak felkerülni japán filmek)
http://kissasian.com/Drama/Death-Note-NEW-GENERATION (ezt már-még nem sajnos lehetne hivatalosan nézni, illetve az indavideón van magyar felirattal is ... elég közepes lett.
a mozifilm 24. helyen volt japánban az éves listán, már kíváncsi vagyok. http://www.boxofficemojo.com/intl/japan/yearly
A
A
Egy animés oldalt inditottam pár napja!Feltöltõket keresek!Aki szeretne az oldalt segiteni az jelentkezzen: [email protected] MSN cimen!
Remélem jeliztek!
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
De mingyárt megkukkantom(:
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ez olyan, mint ha a Sissi 3. részét kritizálnád:D
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Háát tényleg az elsö jobb volt de ez is szaratós kissé :)
Ryuk a legjobb arc benne :)
meg van egy rajzfilmsorozat is, az egésznek az alapja, érdemes látni, mert jó.
Amugy a végén az a füzet ami a kiscsajnál esett le az mi??
Ryuuku alakította a legnagyobbat az egész filmben <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nightmare - The world a zene címe.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Amúgy... készül a Dragon Ball film is:D Hollywoodban....
Akit érdekel, 3 része van a filmnek.
Death Note 1-2 (két részben nyomják le az anime-t.)
Remek filmek mellesleg, "L" alakítása különösen remek. A film pár apróságban eltér az anime-tõl, sõt szerintem a befejezés lényegesen jobb.
Minden Death Note rajongónak kötelezõ darab.
Idén kijött egy folytatás is(anime storyjától fügetlen), a címe:
L - Change the World
Ez is egész jó lett, erõs közepes, érdemes megnézni.
Mindhárom rész természetenes elérhetõ dvd-rip formában, és feliratok is vannak ezerrel.
Lesz moziban? Remélem szinkronnal. Általában szeretem az eredeti nyelvû dolgokat, de ez a japán nyelv már az agyamra megy(a rajzfilmet is, meg még vagy 2-3 anime sorozatot tök japánul néztem végig, és már... ufff... sok).
Gnome: iszonyat nagy siker lett a film japánban. Sõt... annyira nem siker, hogy amerikában is nyomták(felirattal). Abszolút nem elképzelhetetlen, hogy lesz belõle egy amcsi változat is. sok (amúgy japán) filmmel csinálják ezt. (csak el ne b***szák, mint a Mr s Mrs Smith-t).
@
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
:-|
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
PSN ID.: Beegabor
#23 van jobb anime a DN-nél, pl. a Code Geass az ezerszer jobb^^
egyébként sztem nem lesz nagy siker itthon, sõt...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Bár az is igaz, hogy a 27. résztõl már nem volt annyira jó, mint elõtte, Light valahogy kiégett addigra... meg túl sok lett a "segítõ" ...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Adnák inkább FMA filmet :D
DE MIÉRT
MIÉRT HOZZÁK IDE IS EL MIÉRT
http://www.lohere.net - a MagyarChan
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.