Death Note (mozi)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Néhány vélemény: https://www.youtube.com/watch?v=ZU8Ingn8w24

én már eléggé elszoktam az amerikai filmek stílusától de lehet hogy megnézem (bár még a dragon ball evolúciót, 47 ronint, 2010 utáni amerikai godzillát stb sem láttam, viszont talán annak a hatására megnéztem kb 5 japán godzilla filmet feliratosan : )

a light up the world angol feliratos megjelenése jobban izgat, de beírom a google keresőbe hogy "death note light up the world blu ray" aztán nem találom mikor jelenik meg, pedig utána várható hogy kikerül a netre és valaki megcsinálja angol felirattal, még kamerás verzió sincs pedig japán mellett elvileg tajvanban-hongkongban-szingapúrban is már adták a filmet a mozik.

a new generation 3. része (most néztem meg) azért eléggé megrázóra sikerült, elég jó üzenet azok számára akik úgy gondolják hogy "a bűnözőknek nincsenek már jogaik semmire akármennyire is megváltoznak" a végén Ryuk elég hatásos lett.

A

És mi van a Netflixes filmmel ami augusztus végén jön?
A szokásos parát leszámítva a kevés ázsiai szereplő miatt viszonylag pofás a trailere.

zola2000
Erre gondoltam:
http://www.crunchyroll.com/death-note-drama (ez nem warez oldal! )

most meg megy a new generation sorozat, ami a "Death Note: Light Up the New World" című mozifilm felvezetése (ami tavaly ment japánban a mozikban, a netre csak DVD kiadás után szoktak felkerülni japán filmek)

http://kissasian.com/Drama/Death-Note-NEW-GENERATION (ezt már-még nem sajnos lehetne hivatalosan nézni, illetve az indavideón van magyar felirattal is ... elég közepes lett.

a mozifilm 24. helyen volt japánban az éves listán, már kíváncsi vagyok. http://www.boxofficemojo.com/intl/japan/yearly

A

zola2000
Jellemző, 2008ban magyar szinkronnal tvben nézhettem a death notehoz kapcsolódó mindent, 10év elteltével meg a neten angol felirattal. A 2015ös sorozatot néztem.

A

Csákány!
Egy animés oldalt inditottam pár napja!Feltöltõket keresek!Aki szeretne az oldalt segiteni az jelentkezzen: [email protected] MSN cimen!
Remélem jeliztek!

SMGBAS
Hát halovány lila fingom sincs xD Egyik netes TV mûsorba sincs odaírva, hogy szinkron vagy felirat. Valaki megérdeklõdhetné nekem valahonnan :P

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SMGBAS
Most hétvégén ment az Éjexenen mind a három, csak elfelejtettem és így nem tudom, hogy volt-e a harmadikhoz sznkron
De mingyárt megkukkantom(:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

minigirl
Feltételezem nincs, mert nemrég szedtem le, és sehol nem volt szinkronnal, csak felirattal. :)

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

takysoft
azt se tudtam h az elsõkhöz van:D

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

SMGBAS
A 3.-hoz van már szinkron? Vagy nem tudjátok-e, hogy ha nincs akkor mikor szándékoznak neki csinálni?

Jaa!Ezt netudtam!
takysoft
nincs "az elsõ jobb volt"... az egy film:D csak 2 részben adták le:D
ez olyan, mint ha a Sissi 3. részét kritizálnád:D

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Na tegnap meg volt a 2.rész is!
Háát tényleg az elsö jobb volt de ez is szaratós kissé :)
Ryuk a legjobb arc benne :)
takysoft
kétrészes a film. meg van 1 folytatás, de az nem túl jó.
meg van egy rajzfilmsorozat is, az egésznek az alapja, érdemes látni, mert jó.

Jaa értem :) Köszi
Seth
AZ elsõ mozifilmnél? Az is egy death note, a csaj lesz majd a 2. Kira

PSN ID.: Beegabor

Nagyon szaratós a film! Nem is tudtam min izguljak,hogy elkapják e vagy ne! :)
Amugy a végén az a füzet ami a kiscsajnál esett le az mi??
RelakS
Hehe, most ment le az elsõ mozifilm az Animaxon

Ryuuku alakította a legnagyobbat az egész filmben <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bulykin
torrent...google

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ha vki tudja h honnan lehet magyarul vagy magyar felirattal letölteni az mondja meg lécci nagyon hálás lennék köszi
takysoft
már 2 éve láttam, de a torrentezést nem reklámoznám...

Doomista
nah mizu itt ? valaki látta már ? én nemrég szedtem le torrentrol,majd megnézem.magyar felirattal.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Sephi
Nekem regen tetszett igy film :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

davidka003
Kurvára nem.
Nightmare - The world a zene címe.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

RelakS
én is zetsubou-ra tippeltem volna, de tõle akartam hallani :D

armageddon666
zecubó bili akart volna lenni szerintem xD

@

RelakS
secubu bili az mi?

kicsikacsa23
secubu bili

is it okay if i think its lame to dance?

takysoft

Dragooon
az alap :D

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

takysoft
Bár... a DN filmet a Warner Brothers adta ki... nemtom lesz-e ebbõl amcsi verzió:D

takysoft
Arra kíváncsi vagyok mekkora siker lesz ez itthon:D

Amúgy... készül a Dragon Ball film is:D Hollywoodban....

takysoft
Ez már régi.
Akit érdekel, 3 része van a filmnek.
Death Note 1-2 (két részben nyomják le az anime-t.)
Remek filmek mellesleg, "L" alakítása különösen remek. A film pár apróságban eltér az anime-tõl, sõt szerintem a befejezés lényegesen jobb.
Minden Death Note rajongónak kötelezõ darab.

Idén kijött egy folytatás is(anime storyjától fügetlen), a címe:
L - Change the World
Ez is egész jó lett, erõs közepes, érdemes megnézni.

Mindhárom rész természetenes elérhetõ dvd-rip formában, és feliratok is vannak ezerrel.

Lesz moziban? Remélem szinkronnal. Általában szeretem az eredeti nyelvû dolgokat, de ez a japán nyelv már az agyamra megy(a rajzfilmet is, meg még vagy 2-3 anime sorozatot tök japánul néztem végig, és már... ufff... sok).

Gnome: iszonyat nagy siker lett a film japánban. Sõt... annyira nem siker, hogy amerikában is nyomták(felirattal). Abszolút nem elképzelhetetlen, hogy lesz belõle egy amcsi változat is. sok (amúgy japán) filmmel csinálják ezt. (csak el ne b***szák, mint a Mr s Mrs Smith-t).

armageddon666
és kakibb lesz

@

armageddon666
Én láttam az elsõ 2 filmet... szerintem nagyon jó volt :D visszaadta sok ponton az animét x) a vége amúgy jobban is bejött mint az animében XD

@

Hát én a közepétõl már untam, csak ha már elkezdtem végignéztem. Code Geass picit hasonló és sztem messze jobb. De számomra FMA,FMP,Hellsing is jobb nála, bár ez már off :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gnome
IMDB:2010 Hálivúdi megfilmesítés folyamatban^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
én az anime elött láttam és tetszett a film..nem Bmovie szintû..jóhogy jobb az anime meg a manga sztorija de nagyonjo benne a Cgi, a halálistenek tökjól beleillenek a film látványvilágába.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Dragooon
figyeljétek meg, jövõre ugyan ez a film kijön hálivúdból
:-|

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Seth
Megnézik majd max 500-an, azok akik ismerik az animét, többiek meg csak pislognak ^^

PSN ID.: Beegabor

Bulykin
mindenképpen, sztem nagyon király, bár az tényleg igaz h a 27.résztõl kicsit visszaesik a színvonal, de attól még élvelhetõ.

#23 van jobb anime a DN-nél, pl. a Code Geass az ezerszer jobb^^

egyébként sztem nem lesz nagy siker itthon, sõt...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

offkorz
a klipp hasonlít rá,ja:-|

Timbo
akkor egy próbát megér :) kössz a választ

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

RelakSfromhome
Az anime szerintem szuper. Hirtelen nem tudok jobbat mondani nála, pedig volt néhány, ami rendkívül tetszett vagy megfogott (pl mondjon bárki bármit, az FMP TSR közéjük tartozik).
Bár az is igaz, hogy a 27. résztõl már nem volt annyira jó, mint elõtte, Light valahogy kiégett addigra... meg túl sok lett a "segítõ" ...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Timbo
Az animet érdemes elkezdeni ? :)

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Sry a dupláért, de sztem csak azért mert élõszereplõs nem kéne moziban adni.

Adnák inkább FMA filmet :D

Az a rocker csaj nincs benne ? Mina-nina vagy ki :D

MIÉRT

DE MIÉRT

MIÉRT HOZZÁK IDE IS EL MIÉRT

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Hixer
milyen moziba adnak ilyen filmet magyarországon?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Doomista
én láttam japán verzióban,félig kaki,félig jó...olyan mint a hitman-afilm.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Oldal 1 / 2Következő →