Debreceni Egyetem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tanítványt vagy tanárt keresel? Találj nálunk!
www.debrecen.tanarbazis.hu
elõre is nagyon köszi
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ha a koli halozat koraltozasa, nem megy a torrent, Online poker, wow
stb... akkor a legjobb megoldas:
http://tardis.hu/?site=vpn
Regisztralj az oldalon es az adminisztratorok felveszik veled a
kapcsolatot!
Nem tudok felvenni két tárgyamat, egyiket ebbõl már mindenki felvette!!!:S
Tuti én csinálok valamit rosszul..A tárgynak elõfeltétele nincs, hely még van, tartozásom sincs..meg sem jeleníti a kurzust..néztem már itthoni gépen is, a suliban is..csüt megyek be du To-ra, de ha addig is bárkinek bármi ötlete lenne, ne habozzon!Kösszke!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
http://www.madaraszautosiskola.hu
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Az ilyen tantárgyakat sose vettem komolyan: magyar, töri, biosz, kémia...
Ezek vissza fognak köszönni majd?
A másik hogy a fizikának lesz szerepe majd? Mert perpill úgy vagyok, hogy a Matekot, Infót, Angolt tanulom normálisan (órán figyelek, megértem és otthon még átnézem + gyakorlok). A fizikát meg órán megértem és ennyi, nem foglalkozok vele otthon. Ezt rosszul csinálom? 😄
Jó az. 😄 Megvan, az a lényeg.
Édesanyámék mindig mondták nekik a fõsulis/egyetemista évek voltak a legjobbak. Ebben a nézetüket nem tudom osztani.
Amit tudni kell régen csak PTM volt, utánna lett PTI(ebben vagyok 3. éves) és most van új PTI. PTMen iszonyatsok kemény matek, PTI kevesebb de kemény matek, új PTI meg kb egy vicc(még szigorlat sincs egyem a lelkük).
Ami tény: tanulni kell. Ha nem tanultál programozni, majd megtanulod ezzel nincs gond, ha jó tanárnál veszed fel akkor könnyen fog menni, bár elsõre szokatlan lesz.
A szívás a matek résszel van általában két okból kifolyólag: vagy nem érted vagy iszonyat szar a tanár(sajnos utóbbibõl van elég).
Írták itt elõttem Juhász Pici tanár urat. Igen õ kemény, szigorú, megszórja a népet de korrekt. Ha tudod és érted az anyagot átenged.
Viszont van nekünk még Várterész Magdolna tanárnõnk is(Logika, Mesterséges Inetlligencia stb.) õ is kb Pici kaliber.
Van egy mondás az egyetemen:
"Várterész dönti el lesz-e diplomád, Pici meg hogy mikor."
Van ismerõsöm ELTE-n, hát ha választani kell akkor az ELTE-t ajánlom 😉
De hogy vmi pozitívat is írjak: vannak sûrûn bulik, egy-két rendezvény is. Vannak korrket, rendes tanárok is.
Most pedig, mint jó egyetemista: tanulok a holnapi Picis vizsgámra xD
Amikor beérsz érdemes jegyet venni, mert köcsögök az ellenõrök ha összefutsz velük, ami esélyes. Két lehetõség van. Mehetsz busszal vagy trolival. A jegyár egységesen 220Ft elõvételben, a jármûvezetõnél drágább. (270Ft). (A térképen rajta lesz hol lehet az állomáson kívül jegyet venni a közelben.)
A 3-as busz 9:15-kor indul a Nagyállomásról, addigra valszeg trolival oda is érsz. (A térképen rajta lesz, honnan indul a busz.) Ha ezzel mész akkor az Ótemetõ utca megállóhelyen kell leszállni. Közvetlenül ott van a suli elõtt.
A troli ilyenkor olyan 10-15 percenként jár. Ezzel is ugyanott kell leszállni. Be van rajzolva az útvonal a térképre.
Térkép
holnap lesz nyílt nap a mûszaki karon, és azt szeretném kérdezni hogy valaki ismeri-e a járást😄
8:47-re érünk be az állomásra, valami menetrendet + átszállást tudnátok mondani hogy hogy jutunk el a mûszaki karhoz?😛
megköszönném!
dec 16. 10 óra alapképzésekrõl
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Más fõsulit meg se nézek, csak debrecen 😄.
Eddig is tudtam, hogy rengeteg szép csaj van ebben a városban, de hogy ennyi?! :| akárhova néztem tuti volt a közelbe 1 dögös pipi :|
+ az egyetem is nagyon frankó 😊, a park az gyönyörû...😊 szal 10/10es =)
Várok mindenkit szeretettel Megveretni címû topikomban!
Gyertek!! Gyertek!! <#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1222425652<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
kiábrándítasz.
- Jól.
- Bõvebben?
- Nem jól.
:ASD:S:ADS:AS😄A
Szóval:
Infrastruktúra fasza, a tanterv is jó. Matekos tárgyakkal az a helyzet, hogy másik helyen olyanokat erõltetnek progmatos szakokon pl, amibõl itt kevesebb megy le és lényegében egy progmatosnak felesleges is lenne több. És ráadásul gecinehéz, nem csak annak, aki hülye a matekhoz.
Programozó szaknak itt van a gyökere lényegében, nagy a hagyománya az informatikának Szegeden. Nem olyan érvek ezek persze, amire azt mondaná valaki, hogy "hú tényleg", de így van 😊
púúúúú
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!