Final Fantasy VII - Remake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm :)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Es elnezest kerek toled de mivel emlitettem NEM JELENTETTEK BE ugyhogy ha most ide irom, hogy Michael Derry mondta ezt nekem AKKOR VEGRE BOLDOG LESZEL?
Pffffffffff..........
Viszont azert mar regote lehetett sejteni, hogy lesz Remake.
Volt olyan hir regebben, hogy egy esetleges MMO-t keszitenek a FF7 vilagaban... az se lenne rossz :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerintem ezt senki nem varja ugy ahogy en!
persze a nevet még mindig várjuk <#vigyor3>#vigyor3>
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Töltsük le az internetet!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
/viccel
WTS: Sword of Ultimecia
WTB: Sephirot's Blade
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ff:cc-ben is jobban tetszett volna fix,de szép hátterek mint ami került bele
Azert kell f@szfej, mert ha esetleg mas is meg tud rola valamit akkor azonnal ide tudja irni. Egy topik arra is valo.
Mintha ez lenne az elso olyan topik valamirol ami meg nem jelent meg.
Koszonom de tobb OFF beszolast nem kerek errol a temarol. Ha nem tetszik nem kell belepni!
ON
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
mert a sonynak szvsz 1 éven belül szüksége lenne rá ... a rajongoknak meg már holnapra is késés :))
Forza.
Nem kell elhinni, nekem is mondtak, en leirtam ide.
Ennyi.
(en azert bizok benne :D)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
hogy azért higgyetek a kolegának:P hátha:P
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mind1, megigertek nekem, hogy ahogy van valami news azonnal szolnak, tehat akkor azonnal ide linkelem a dolgokat.
Oai ember... alig varom!!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
amúgy meg várjuk szeretettel....
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Amúgy olyasvalaki mesélte akinek koze van hozza :)
Es meg mielõtt elõjönne valami értelem emberke, hogy ha mar ennyire titkos, akkor miért beszelnek róla, annak elmondom, hogy nem titkos de nem volt officiel bejelentve.
Playstation 3 RPG fanoknak végre egy jó hír :)
A mai nap folyaman, bisztos forrasokbol megtudtam, hogy igenis keszul a Final Fantasy 7 remake-je.
Meg nem tervezik bejelenteni egy jo darabig, de az 100%, hogy nem ugy fog kinezni mint a TECH DEMO, viszont hatarozottan szep es latvanyos lesz.
A jatekmenet 100% a eredetihez igazitjak de nagyon sok uj featured es helyszint bele fognak rakni.
Engem személy szerint kirázott a hideg :)