Final Fantasy VII - Remake

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Igne, csakhogy ha a forrás, egy ici-picit füllent?

Sephi
Figyeljetek. Itt nem az a lenyeg, hogy kitol halottam. Itt az a lenyeg, hogy keszuloben van tehat lehet orulni. Az meg aki nem orul addig, amig nincs rola bejelentes, kerulje a topik OFF-olasat.

Köszönöm :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
O a Máltai Sólyom!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

theone91
És Õ ki? Lead Designer vatymi? <#idiota>

Sephi
Nyugi, ha minden igaz akkor hamarosan tubbet megtudunk rola :)

Es elnezest kerek toled de mivel emlitettem NEM JELENTETTEK BE ugyhogy ha most ide irom, hogy Michael Derry mondta ezt nekem AKKOR VEGRE BOLDOG LESZEL?

Pffffffffff..........

5c0rp330n
én sem neveztelek faszfejnek, neked sem kellett volna engem. a legtöbb pletykán alapuló topicot azonnal törölni szokták, de itt még egy nyamvadt forrást sem sikerült összeszedni.

Sephi
Hat amig hivatalosan nem jelentik be addig valoban hihetettlen.

Viszont azert mar regote lehetett sejteni, hogy lesz Remake.

Volt olyan hir regebben, hogy egy esetleges MMO-t keszitenek a FF7 vilagaban... az se lenne rossz :)

Atti12
Istenem, ugyan ez volt anno PC-n a fifa 07 el. :) Volt egy gyerek, aki jóval a megjelenés elõtt beírta a topicba hogy magyar kommentátorral lesz. Persze senki nem hitt neki, mert nem hivatalos forrás, és tessék :)

Sephi
Meg azt is megsugta, hogy jelenleg 6 darabb FF projekt van keszuloben... nem tudom ha ebben benne vannak a FF13 verziok meg a DS/Wii projektek.

Tinman
Meg a blokkot <#vigyor2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sephi
Fejezd mar be :D

Szerintem ezt senki nem varja ugy ahogy en!

gazgoblin
csak vicc volt (ezért van ott smiley is ugye)

persze a nevet még mindig várjuk <#vigyor3>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

KILLER2
Fene, nem terveztem PS3at venni, nagy RPG fan sem vagyok, az FF sem a kedvenc sorozatom, de ez a 7... Szereznem kell egy PS3at :)

Töltsük le az internetet!

edios
Kár lenne érte, ha csak PS-re csinálnák. Boxot tuti veszek FF13 miatt, jó lenne ez is amellé.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Kandurex
mint az FFXIII? ugye? :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tinman
U.i. használt Trabant, Zsigulira cserélhetõ.

/viccel

WTS: Sword of Ultimecia
WTB: Sephirot's Blade

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Banyapapa
nem is tudom,jo ez ugy ahogy van ,elnagyolt karik kalapácskezekkel:),überfranko hátterek stb.

ff:cc-ben is jobban tetszett volna fix,de szép hátterek mint ami került bele

PS2 játékok eladók írj ide: [email protected].
theone91
"...bisztos forrasokbol megtudtam"

Ahha. Ha ön mondja 007-es.

Sephi
OFF

Azert kell f@szfej, mert ha esetleg mas is meg tud rola valamit akkor azonnal ide tudja irni. Egy topik arra is valo.

Mintha ez lenne az elso olyan topik valamirol ami meg nem jelent meg.

Koszonom de tobb OFF beszolast nem kerek errol a temarol. Ha nem tetszik nem kell belepni!

ON

Sephi
Az majd kiderul :)

mila69en
naja hiszem ha látom:DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

predator0
Ja, ráadásul több, mint két éves. Vagy bejelentik a TGS-en, hogy lesz, és mindenki örül, vagy nem jelentik be és mindenki örülni fog az FFXIII trailernek :)

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

mila69en
de eza tech demo:S

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

5c0rp330n
gyerekek, f@szért kell idegeket rombolni amikor semmi nem hivatalos? semmi forrás nincs? milyen alapon nyílt ez a topic? a Crisis Core-ban 2. végigjátszás után a credits után volt egy rejtélyes "To Be Continued in FINAL FANTASY VII" felirat, ez volt még a legéleterõsebb utalás rá eddig tudtommal, de errõl már fél éve tudni, és sokan ezt is teljesen alaptalannak tartják, csak egy utalásnak, hogy ugyaninnel indul a régi klasszikus..

John Cena
VÍÍÍ de jó!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
én kérek elnézést:)

arty
mikor?

mert a sonynak szvsz 1 éven belül szüksége lenne rá ... a rajongoknak meg már holnapra is késés :))

Forza.

Sephi
Most ha ide irok egy nevet az neked miert jo?

Nem kell elhinni, nekem is mondtak, en leirtam ide.

Ennyi.

(en azert bizok benne :D)

predator0
Szép photoshopos boxart, a készítõ neve, készítés dátuma is rajta van... :)

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

John Cena
én eztet találtam ne mvagyok FF fan csak a FF X próbáltam ki nem nagyon jött be!

hogy azért higgyetek a kolegának:P hátha:P

Dzsini
szerintem hamarabb lesz PSP/DS FFVII, mint teljes nagygépes remake...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gazgoblin
legalább adnád ki a forrásodat...max kirugják de mi végre hinni fogunk neked :D

Sephi
Ahm nem hinnem... Sony-eknak fejlesztik... direkt megkerdeztem.

Mind1, megigertek nekem, hogy ahogy van valami news azonnal szolnak, tehat akkor azonnal ide linkelem a dolgokat.

Oai ember... alig varom!!!!

Kandurex
mert? ha ebbõl bármi is igaz, valszeg ugyanúgy jön boxra is :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gazgoblin
Képet vagy meg se történt! :DD

amúgy meg várjuk szeretettel....

Akkor azt hiszem PS3 vásárlás lesz.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sephi
A hegyekben fõleg.

Amúgy olyasvalaki mesélte akinek koze van hozza :)
Es meg mielõtt elõjönne valami értelem emberke, hogy ha mar ennyire titkos, akkor miért beszelnek róla, annak elmondom, hogy nem titkos de nem volt officiel bejelentve.

Hol az a forrás?

Sephi
Hi.

Playstation 3 RPG fanoknak végre egy jó hír :)

A mai nap folyaman, bisztos forrasokbol megtudtam, hogy igenis keszul a Final Fantasy 7 remake-je.

Meg nem tervezik bejelenteni egy jo darabig, de az 100%, hogy nem ugy fog kinezni mint a TECH DEMO, viszont hatarozottan szep es latvanyos lesz.

A jatekmenet 100% a eredetihez igazitjak de nagyon sok uj featured es helyszint bele fognak rakni.

Engem személy szerint kirázott a hideg :)

← ElőzőOldal 2 / 2