Mi lehet ez a film?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te nem a Sliders-re gondolsz? Abban volt hogy világról-világra ugrottak. A főszereplőt úgy hivták, hogy Quinn Mallory ( Jerry O' Connor), Az ankonda című filmből ismert Maggie Beckett (Kari Wuhrer). Voltak benne Kromaggok, akik leigáztak néhány világot.
Nem tudja valaki, mi a film címe?
Chaos Anno Domini
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ha valaki tudja a filmet írjon:D
bár a korábbiakat se tudta senki:)
Valaki meg tudná mondani annak a filmnek a címét amiben az van hogy:
Az egyik szereplõt vinnék kivégezni, és a börtön cellákból adogatják ki neki egy fegyver darabjait. Mikor megszöknek egy autóval menekülnek,, közben a rádiót hallgatják. Mikor beöltöznek apácának a rádióban is rögtön mondják a hírt, mikor a kocsiról leszednek egy fóliát így más színû lesz az autó, azt is rögtön mondja a rádiós.
Köszönöm szépen elõre is!:)
13 éve itt. Szép idő.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Amit én keresek, annak a nyitójelenete egy szeánsz leleplezése. Olyasmire emlékszem, hogy pl.: megmutatják, hogy a gyertya azért aludt el, mert a kanócot lefelé "kirántották" belõle. Sajnos sokkal több nincs meg... :(
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Elõre is köszönöm a tippeket!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Melyik az a film, amelyikben egy férfi kinn áll egy felhõkarcoló párkányán és mindenki azt hiszi hogy lefog ugrani, miközben egy gyémántot ellopnak a társai a szemben lévõ épületbõl?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
13 éve itt. Szép idő.
Volt egy sorozat régebben a Discovery-n, amiben a fizika/kémia segítségével vertek át embereket. Az egyik részben egy fiatal sráccal hitették el hogy képes a telekinézisre, és hogy az akaratával forralta fel a vizet. Persze az átverés része ez után jött mikor a mellette lévõ beépített ember elájult a hatalmas energiától, az egyik segédet elégette a "forró" víz, valamint még egy tárgyat is tönkretett a srác.
Azóta keresem újra ezt a sorozatot, de sehol nem találom.
Kérlek, segítsetek! köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
nemrég láthattam (max egy éve).
Volt benne egy olyan réssz, hogy a fickó rájöhetett hogy megcsalja a barátnõje, összehozta õket nála és teljesen megfenyegette a csajt, és kényszeritette hogy szexeljen a szeretõjével, kéésõbb pedig terrorizálta emiAtt...
nem ismerõs valakinek?:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kis zûr korzikán
Keresek egy filmet, címét nem tudom, a 90-es évek talán elején láttam. Van benne egy (iker?)testvérpár akiknek olyan furcsa képességük van, hogy ha az egyiket megütik-sebesítik akkor õ semmit sem érez (bunyónál jól jön :) ),ellenben a testvére annál inkább.A film vígjáték, és mintha a középkorban játszódna de ez nem biztos.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Vígjáték. Vagy Japánban vagy Hong Kongban készült. Pici robotok vannak benne, akik átalakulnak, és nagyobbakkal harcolnak. A VHS korszak legelején láttam, és már sem a sztorira, sem a címre nem emlékszem, de nagyon imádtam.
A medve nem játék.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Filmcím kerestetik:
"A kisfiú visszavisz valamit egy baromi nagy könyvtárba és színes festékszerû valami önti el azt hiszem az egész könyvtárat és egyfajta mesevilágba kerül át ahol folyton az "EXIT" feliratot keresi, hogy kijusson"
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
http://www.imdb.com/title/tt0082338/?ref_=sr_1
http://www.youtube.com/watch?v=YkYXDuV3GGE
Keresek egy filmet, még anno a vhs korszakbòl valò, valamikor a 80' évekbõl. Az akkori címe : Törökországi embervadászat. Ezen a címen sajnos most nem talàlom sehol. Annyi rémlik, hogy narancs színû overàlban voltak az üldözöttek, az üldözõk között meg volt egy csajszi, akinek ilyen egykezek nyílpuskàja volt. Kb ennyire emlékszem. Csak minap eszembe jutott, hogy jò lenne ùjra megnézni....
Elõre is köszönöm a válaszokat...
Mirõl szól ez egyátalán? :)
Utána néztem, de ez inkább (legalábbis amit én találtam) ez külön álló sorozatokról szól. De amit én keresek, az az RTL Klubon folyamatos sorozat volt. Egy csaj és egy férfi fõszereplésével.
De ha már írok kérdeznék is Tõletek!
Még régen a német csatornán ment valami õsidõben játszódó gagyi filmsorozat. Valami családról szólt (apa, kisfiú, kislány. Anyukára nem emlékszem, hogy lett volna.) akik összebarátkoztak egy majomruhába öltöztetett gyerekkel (valami õsmajom aki tudott velük komunikálni.).
No meg voltak benne valami gyíknak öltözött emberek/mutánsok akik meg folyton el akarták kapni õket, de persze sosem sikerült... :)
No meg ha jól emlékszem, még a dinók is vadásztak rájuk...
Volt egy védett barlangjuk ahol nem tudták Õket elkapni :)
Valakinek rémlik?
Elõre is köszi a segítséget!!!