Ronald Jenkees
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ettõl függetlenül azért annyira nem bánom, hogy támogattam a srácot.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az elõbb linkelte valaki a Humorosba az egyik videóját, elõtte sose hallottam róla. AZONNAL megvettem a cd-t(FLAC download) amin rajta van az a szám(Guitar sound), pedig én szinte soha nem hallgatok zenét, még rádióban se, nemhogy betegyek valamit.
Sajna csak 50k-val jön, így reggel röffenthetem be.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
A netes impróktól még 30x hallgatásra is borsódik a bõröm, de az albumok??? Árnyékai az impróknak... elveszett belõlük az élet.
Ma érkezett meg és megmondom õszintén nagyon bánom, hogy nem warezoltam le vásárlás elõtt :-((((

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ez nagyon igaz,zene...felesleges agyalni rajta,az fut be és jó is igazán ami csak úgy jön.RJ-nél is ez van, amúgy meg azért rakja fel utube-ra hogy ott nyomasd,minek adjon ki belõle albumot,töltsd le azt kész,hallgasd.nekem ami nagyon tetszik az EZ a srác gitározik...a stay crunchy szám alapból nem annyira tetszik,de ezzel a gitáros mizériával fergeteges szám lett belõle...szerintem.
Szóval a marketing vonal is rendben van, szépen manageli magát. Ösztönösen, persze hisz nem azért jammel, hogy namost menedzselem magam, hanem a FUN miatt :-) Sõt, az egéset azért csinálja. Ezért ennyire szimpatikus, hiszen (tudtommal) nem sír a "kalózkodás" miatt meg sosem mondta, hogy veszélyben van a megélhetése azért, mert nem veszik a lemezeit, amely viselkedéstõl herótom van már jó ideje. Nade elkanyarodtam.
Kis negatívum: én éppen most hallgatom a Derty címû albumát, amellyel az a legnagyobb bajom, hogy uninspiráltnak hangzik. Túl van csiszolva, és ezért UNCSI. Egyrészt lassúak a számok, másrészt korántsem olyan gazdag a hangzásvilág, mint az improvizációk során. Remélem, hogy az új album már mutat valami többet (ha meghallgattam, visszajövök és írok róla).
Szerintem jobban járna (meg mi is), ha kéthetente adna ki albumot 15-20 improvizált trackkel, esetleg minimális utómunkával, csiszolással. Ugyanis a jamjei tele vannak élettel, elképesztõek, zseniálisak és megmutatják, milyen az, amikor valaki nagyon-nagyon közel kerül magához a mûvészethez. Ahogy azonban csiszolgatni kezdik, korlátok közé szorítani, azonnal elveszt valamennyit a varázsából.
Illetve ne legyen igazam, el tudom én képzelni, hogy a második albumban mégis megmaradt a gazdag hangzás és kicsit pörgõsebb trackek is felkerültek. Ezt remélem! Amúgy a Guitar Soundra vagyok a legkíváncsibb, hiszen az egy zseniális impró volt...
\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
az egy dolog h milyen jól tud "kalimpálni" a szintin valaki, a másik hogy ezzel a "kalimpálással" milyen muzsikát csalogat elõ abból a hangszerbõl...
Muse - Sunburn (live)
Nézzétek 3:00-tól!!
Ennek sem kell a szomszédba menni muzikalitásért..
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Postaköltséggel együtt 6k volt.
Már vagy 100x hallottam a Disorganized Fun c. szerzeményét, de még mindig beleborsódzok tõle.
Nem is tudok rá mit mondani, fényezésre meg ekkora tálentummal úgysincs szüksége. Talán csak ennyi: Éljen soká Ronald Jenkees!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Voltam zárás elõtt. _______________
Voltam zárás elõtt. _______________
Van olyan zenész ismerõsöm, aki 1 évig csinált alja munkát az elsõ komoly szintijéért, aztán felmondott és ebbõl él. Nem is rosszul.
WTF? Micsinátá' ember? ^^
Valaki nem tudná megmondani, honnan tudnám lehúzni az albumát? A számlát amit használni szoktam zárolták.. (artisjus ftw.)
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
én már hallgatom orrbaszájba a Derty c. albumát...külön respektálás a rocky remixért<#taps>#taps><#worship>#worship>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Bazinga!
ez de durva :o
Halloween remix, Dirty-South stílusban:
mp3 letöltés is van mellé, a honlapján ingyenesen elérhetõvé tette:
http://www.ronaldjenkees.com/2007/10/26/halloween-theme-remix-2007/
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Most nincs kifogás, hogy a szemét kiadók, meg a rohadt RIAA, etc.
Az ár is baráti és a youtube gagyi minõség után én már nagyon várom az audio cd formátumot.
17 dolcsi postaköltséggel, ami kb. 2900 Ft, csak jönne már a 2. lemeze... nem olyan rég IKE boldogított arrafelé, még árama sem volt 😄
olvastam h a legtöbb zseninél fellelhetõ az autizmus egy-egy vállfaja, a srác is vmi ilyesmi lehet...bejövõs nagyon, az ilyeneket kéne támogatni nem a purdé mocsadék segílyeken élõ szarháziakat...
Van egy interjú vele a neten, abban is nagyon fura, rendesen vágott az anyag...

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Amúgy sztem a csávónak nincs semmiféle defekje, pusztán egy b@szott tehetséges geek. 😊 Eszméletlen..
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3