Fifa 09 Xbox 360

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Tudja valaki, hogy XBOX 360-ra a FIFA09-hez a live-ról lehet-e tölteni magyar bajnokságot, vagy magyar csapatokat?
cs
vki nem tudja hogy hogy kell TP-t szerezni hogy a játékosomat tudjam fejleszteni ?
elõre is thx<#help><#help><#help>
examinee
Itt aktiv a szoba-> FIFA Next-gen

szevasztok,csatlakoznék xbox fifa témháoz,akkor most hol aktiv a szoba valaki linkelje mert a googlebarátom nemsegit most...köszi
hunbasser
igen,csak ez nem konzolos.

amúgy nyugodtan át lehetne ezt a topikot is nevezni FIFA topikra,és akkor minden évben nem kéne újat nyitni.

ReaL MaDRid x siempre

theone91
theone91
Biztos hogy van általános Fifa topic...

Csacsi
Nekem olyanom van, amiben van magyar kommentár. Nem tudom warezban elérhetõ-e már olyan változat.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

trick daddy
hogy-hogy kijött ?? aszthittem késöbb jön ?
Van benne magyar komment ??

Carlos HUN
deleto szag

A ps3 verzió biztos recehegy meg szaggat szal külön topic kell neki<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

akkor nevezzétek át...
Istencsászár
Van nextgen FIFA 2008 topik, csak átt kell neveztetni 2009re... aztán meg miért kell külön a 360nak topik? a PS3al mivan? Wíí meg trágyakupac szóval hanyagolható... törölhetõ

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ha már nyitottál X360-as topicot, nyitsz majd PS2, PS3, PSP, DS, Wii topicot is igaz?
Forza Italia
nekem egy kérdésem lenne. Mivel még nincs annyi pénzem h megvegyem eredetibe ezért egyenlõre letöltöm. Fifa 09 PAL XBOX360-STRANGE verzióba van magyar nyelv? Elõre is köszi a választ.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Kedves Fifa rajongók!

Mivel tegnap megjelent a játék,gondoltam megérdemel egy témát és mindenki véleményét, észrevételeit itt ossza meg a játékról a nagyvilágnak...
<#worship>