Gyorsabb, nagyobb memóriakártyák a piacon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy eltévedjen valaki itt nem arról van szó hogy az EOS gyorsabban ír a kártyára hanem videót rögzít többet a nagyobb kapacitásúra.
Amelyikbe beleteszed!<#wilting>#wilting>
Rájöttem, hogy marhaságot írtam.
A nagyobb kipufogótól nem fog gyorsabban menni az autó!
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Szerintem (osztán lehet, hogy nagyon nincs igazam), a gép automatikusan gyorsabban fog írni ezekre a kártyákra.
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Talán egyedül a mágnesesség, ami játszhat.
Ellenállóbbak? Minek állnak ellent? Minek kell ellenállniuk? Benn vannak a gépben, a gép minek áll ellent? Pontosan tízszer ellenállóbbak? Nem 11x?
Vajon ezek nem melegszenek? Nem kell õket külön hûteni, ekkora teljesítmény nem jár hõleadással?
Azért szerintem ezekhez kellenek jó akkumulátorok is.
Egyébként, nagyon is ki lehet használni, akár pendrive helyett is.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"