Házassági évforduló
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üdv:junior1972
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
1.)vissza oda ahol a naszutatok volt vagy valami hosszu hetvege egy kastelyszalloban ( paradsasvarit ajanlani tudom legalabbis nekunk par eve bevallt keresztcsontig benyalnak)...ez a high budget
2.) lowbudget de kicsit romantikusabb: elmentek a legeslegelso randi helyere es megprobaljatok szorul szora felidezni...es viragkuldo szolgalattal rendelsz oda szeep viragot plusz valami csecsebecset (fakultativ)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
<#papakacsint>#papakacsint>
Amúgy még 2 év és 10 év együttlétünk meglesz... ha beledöglök is trópusi utazás lesz belõle. Hajrá.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Aztán egy kellemes vacsora (ha romantikus, akkor a szokásos: gyertya, virág) ha nem akkor az nem kell.
Aztán séta, majd megleped az álltalad választott fehérnemû szettel és a többi meg már csak rajtatok múlik.
Þór vígi þessi rúnar
(azoknak meg akik offoltak, remelem tiszta, hogy otleteket kertem. Ez nem jelenti azt, hogy nekem nem volt otletem csak BP-en meg nem volt ilyen alkalmam es annyira nem ismerem a lehetosegeket.De remelem megvolt a napi oromuk, hogy ujra ertelmesen beszolhatnak velekinek.)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
b.)Veszel neki egy cicát.
c.)Saját magad által prezentált vacsi elég jó ötlet, érdemes eljátszani a gondolattal. Egy kiváló üveg vörösbor nem hiányozhat, erre vigyázz!
d.)Vidd ki Bécsbe egy éjszakára (nem tudom hol laksz, de ha Pesten akkor annyira nem nagy ügy, ha máshol a dunántúlon akkor sem..) Ott kinézel valami remek programot (van elég), majd utána elkölthettek egy romantikus vacsorát valamelyik általad preferált étteremben.. Igaz, hogy az idõ már nem alkalmas, de ha melegebb van, akkor a Prater sztem jópofa választás (gyermetegebb, vidám lelkivilágú nõ nem árt hozzá..)
e.)Nem tudom mennyire extrém, de elviheted gokartozni, esetleg vezethetnétek pályán egy Evo-t vagy Imprezát (valami cég foglalkozik ezzel, az enyém erre tuti vevõ lenne..)
f.)Valami falusi szállás, két nap nyugi, sok szex. Finom tojásrántotta reggelire, alvás, henyélés, net-tv-minden szar mellõzése..
Most így hirtelen ennyi.. C:
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha ismered, tudod mit szeret.
vagy ha szinházakra, étteremekre, wellness 7végékre vagy kiváncsi a google segít.
#4 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nézz körül a neten, lenne tippem, de az már reklám lenne.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
😄
fotográfik kolomp edisön :D
Jövõre pedig egy kis üdülést tervezek Sopronban pár napra pl 😊
De sokszor a legjobb recept ha csak boldoggá teszed szerintem, én születésnapjára idén megfõztem 2 olyan ételt amit életében nem evett de a hozzávalókat szereti. Sokszor az apróságok többet érnek mint ahogy említetted a "sablon" vacsorák szerintem. Kis fantázia és hálás lesz érte.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szerintem vidd el vacsorázni, aztán sétáljatok. Ez a jó régi bevált recept. Vaaaagy Duna-parton holdfényes éjszakán egy séta és átadsz neki ott egy ajándékot, valami kicsit, mondjuk egy szép ékszert.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
am meg ez eléggé izé kérdés, az érdeklõdési körötök nagy szerepet játszik abban h hova vigyed, nem mindenkinek tetszik az ami a másiknak...szvsz itt nem hiszem h sok választ fogsz kapni a kérdésedre, kicsit pontosítani kéne h milyen ötleteket vársz
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Remélem nincs ilyen téma mert én nem találtam.
Az a lényeg, hogy most lesz a házassági évfordulónk és ötleteket szeretnek kerni, hova vihettem az asszonyt itt Budapesten vagy környékére. Nem feltétlenül vacsorára gondolok itt.
(akit nem érdekel a téma legyen szíves nem OFF-olni meg humorizálni!)