Dubstep / Trap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Mostanság én is rászoktam a rendes angol dubstepre, de azért néha tolok brostepet is. 😄
Meglepõ ám emberek (témában nem jártasaknak), hogy nem szükséges wub se a rendes dubstepbe, nem feltétele neki, csak az ütem legyen meg. Pl. Phaeleh dalainak nagy részében nincs is wub, de õ inkább az atmoszferikus témák felé ment el.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
am nem rossz 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Most inkább ezekre a dábteppekre vagyok rászokva. A brosteppel már fel is hagytam.
És, hogy zene is legyen:
www.hellockradio.hu
http://www.facebook.com/HellockDubstepRadio
További Szép Napokat, kellemes böngészést!
By Hellock Dubstep Rádió Magyarország