Miért a Rosszfiúk?

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantomlovag
Hát... Elõször valami meglepõt tettem. Ettõl kibillen a tudata, egy pillanatra, ami elég. Kvázi "sebezhetõvé" válik a tudat (bár ez nagyon csúnya szó erre) Aztán beszélgettem. Az emberi pszihé valójában nem olyan bonyolult dolog. Pár perc után fel tudom mérni valakirõl, hogy milyen ember, azáltal, hogy pár célzott kérdésre, hogyan válaszol (nem az a lényeg, hogy mit) és figyelem a testbeszédét, gesztusait, mimikáját... Minden amit mond egy ember valamiféle reakciót vált ki. A legtöbben nem veszik ezeket észre, én figyelik, de én igen. Innentõl tudom, hogy mi tetszik neki, mi nem és persze olyanokat mondok ami tetszik.

Persze ilyet csak ritkán teszek. De abban az említett esetben, ez volt. Rég volt... Eszeveszett fiatalság. 😊

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

PatBate
ez két ember magánügye, de itt fontos lenne a befejezés a tanulság levonása végett, senki nem arra kiváncsi, milyen pózban csináltátok, hanem, hogy milyen módon csaltad el addig.

chhaya
Asszem ez fordítva is igaz.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Fantomlovag
"Az asszonyok nagyon könnyen kötnek barátságot egy férfival, de hogy az fennmaradhasson, egy kis fizikai ellenszenv is kell segítségül." (Friedrich Nietzsche)

Értem
Fantomlovag
Nem. De Õ különleges volt. Csak emelt a dolog élvezeti értékén.

Mert nálad tudatában vannak az alanyok annak, hogy játszol velük?
Fantomlovag
Sajnos igen... 😞
Ismertem egyet... Na Õ aztán tudott. Utálta ezeket a játékokat, de egyszer rávettem, hogy játszon velem. NA az nem volt semmi...

De a legtöbb ember akkor is iszonyatosan kiszámítható.
Fantomlovag
Nem unalmas terveket kell kieszelni, ennyi...

Alapvetõen az, de csak néha válik igazán izgalmassá, általában pont akkor amikor nem úgy történnek a dolgok ahogy eltervezted.
Fantomlovag
Néha? Alapvetõen jó móka... Csak ha visszanyal a fagyi, az nem olyan kellemes. De ha valaki élvezi a játékot akkor viselje el a csapásokat, és végül nyerjen. 😉

"másokkal játszani, mármint tudatosan manipulálni másokat, és irányítani az életüket"
Néha egész jó móka<#eplus2>
Fantomlovag
Ezt csak úgy találtam. Érdekes dalszöve. (Elismerem off, de ne mteljesen.)

I want love, but it's impossible
A man like me, so irresponsible
A man like me is dead in places
Other men feel liberated
I can't love, shot full of holes
Don't feel nothing, I just feel cold
Don't feel nothing, just old scars
Toughening up around my heart
chorus
But I want love, just a different kind
I want love, won't break me down
Won't brick me up, won't fence me in
I want a love, that don't mean a thing
That's the love I want, I want love
I want love on my own terms
After everything I've ever learned
Me, I carry too much baggage
Oh man I've seen so much traffic
So bring it on, I've been bruised
Don't give me love that's clean and smooth
I'm ready for the rougher stuff
No sweet romance, I've had enough

A man like me is dead in places
Other men feel liberated

norbre
na igen 😄

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Fantomlovag
Legalábbis nem ez a fajtája. 😛

norbre
"másokkal játszani, mármint tudatosan manipulálni másokat, és irányítani az életüket"

igen erre gondoltam.. valóban érdekes "játék", de én nem szeretek ilyen játékokat játszani.. ezexerint nem vagyok "rosszfiú" 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Fantomlovag
Áh, igen. A klasszikus Will mondás...

#293 Ez sajnos megoldhatatlan. Olyan szinten függ minden mindennel össze hogy bármit teszel, akkor is játszol mások életével.
Volt egyszer egy érdekes barátom. Õ azt mondta mindíg: "Ha minden kötél szakad, és egy embertõl mindent elveszel, akkor kiderül, hogy csak egy valami igazán az övé. Az élete. Tehát ezt elvenni a legnagyobb hatalom."
Bár nem értek egyet mások életének elvételével, de másokkal játszani, mármint tudatosan manipulálni másokat, és irányítani az életüket... Érdekes játék el kell ismerned.
(Végülis aki ezt csinálja, is egyfajta "rosszfiú".)

salsoul
"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nõ."
"egyszer nekem egy lány mondta hogy az élet játék"
Igaza volt, szerintem is.
norbre
én még egyet hozzátennék.. mások élete

Fantomlovag
Az igazi barátság és az igazi szerelem. Velük nem játszom...
Minden más...

chhaya
S mi az a két dolog?

Fantomlovag
A hölgyel értek egyet. At hiszem kb 2 dolog van a világon amit nem játéknak fogok fel. Minden más csak játék (= csata). Tehát: Game on!

norbre
egyszer nekem egy lány mondta hogy az élet játék.. akkoriban nem teljesen értettem egyet ezzel..
azóta annyit változott a véleményem hogy sok féle küzdelmet - ha nem is mindig játéknak - de leginkább érdekes kihívásnak fogok fel, és a legtöbb esetben emiatt sokkal könnyebben is veszem az akadályokat vagy éppen a buktatókat is

Fantomlovag
Világos, az odavezetõ útról volt szó... Azok a percek a nyugalomé, és békéjé a szívnek, a forrás ideje a vérnek, és az endorfin áradat az agynak. 😊 Jobb esetben legalább is.

Bár nem tudom. Nekem a "szemembe nézve elmosolyodik" rész az ami igazán nyugalmat hoz. Csak ez ritka pillanat. ÉS eggyeseknek még ritkább mint másoknak...

norbre
attól függ hogy fogjuk fel, de szerintem nem minden csak küzdelem.. lehet mire odáig eljutsz hogy a lány újjai végigkússzanak a hajadban és közben a szemedbe nézve elmosolyodjon addig van küzdelem, de azok a percek, órák már nem hinném hogy küzdelemrõl szólnának..

Fantomlovag
Na igen. Egyszer mondta érvként valaki egy tárgyalson, hogy azért kell hogy megszavazzam amit Õ akar, mert nagyon oskat dolgozott rajta. Erre akkor a válaszom ezvolt: "Hitler is rengeteget dolgozott a zsidó kérdésen. Köszönjük meg neki?"

Egyébbként meggyõzõdésem, hogy az életben így vagy úgy, mindenért kûzdünk. Én spec nem bánnám, ha egyer más kûzdene, én pedig kicsit megpihenhetnék. Csak egész picit. Jobban tudnám értékelni, mint egy újabb "csatát".

Ez hülyeség. Lehet, hogy nem küzdök valakiért, de ha remek társ akkor értékelem, viszont lehet, hogy vkiért fél életemen át szenvedek amikor összejön akkor meg kiderül, hogy mennyire nem tudunk egymással ellenni, akkor lazán dobom és nem fogok vele maradni csak azért mert mennyit küzdöttem érte.
tigeroo
miért, csak addig kihívás egy kapcsolat amíg megszerzed az egyik "feltételt" (gyk. a férfit) magadnak?

mi persze nem mondhatunk ilyet, mert a "rendes lányok" egybõl ribancoznának meg fúj szexéhes disznók stb...
milyen igaz, amiért nem küzdesz azt nem is fogod értékelni.
Fantomlovag
Na igen. Gondolom jó érzés "megmenteni" valakit. 😊

na..valahogy így már jobban hangzik..😄

norbre
nem biztos h a rossz v a gonosz a jó kifejezés.. szerintem a lányok egyszerûen nem szeretik ha mindent készen kapnak, és igénylik hogy küzdhessenek valamiért, valakiért..

Fantomlovag
Nem olyan biztos, sõt... Jómagam viselkedtem már nõkkel, így is, úgy is és tényleg vonzóbb számukra valahogy amikor "gonosz" vagyok.

nem csak a rosszfiúk..kinek mi..ez csak egy ostoba kifogás, amivel a férfiak magukat nyugtatják..Akinek nem inge, ne vegye magára!!

chhaya
Szerintem elég sok látja így.

Fantomlovag
Sajnos igen...

salsoul
<#eljen><#eljen><#eljen>
Így van, s mily érdekes, hogy csak alig-alig egy két ember látja ezt így...
Fantomlovag
Továbbra is félreértesz.
Én tényleg nem beszélek az ilyesmirõl. Fõlegg nyilvánosság elõtt nem. De még a jó barátaimmal sem. Meggyõzõdésem, hogy az ilyesmi 2 ember (helyesbítek: a "résztevõk") magánügye...

szoval semmi extra nem tortent 😄 mivel ha lett volna vmi mar itt irogatnad 😛
Fantomlovag
Apám uriembernek nevelt!

Más kérdés, hogy nem jött össze neki. <#idiota>

Igazad van, tehát te nyugodtan mesélhetsz tovább 😊

Fantomlovag
hehe. Nem rossz elgondolás, de nem. Neki adtam az egyiket... Igen érdekes hölgy volt... Továbbiakról uriember nem beszél...

te meg ránéztél és megittad mind2öt és elmentél õ meg utánad ment és leszopott ?😄
tigeroo
ez kurvára így van, tapasztalom sajnos elég sokszor mostanság, egyre többször...!
Fantomlovag
Ilyet már én is csináltam. Meghívtam egy lányt, Jonikólára. A lány közben leállt mással beszélgetni. Ám a pult másik végén állt egy másik (teszem hozzá még szebb) lány. És pont az volt a szemében, hogy inna velem egyet. 😊

Ismerõsöm meghívott egy csajt egy viszkikólára. Megitta a sajátját, közben a csaj leállt dumálni valami másik csávóval. A haver vállat vont, elvette a csaj piáját megitta azt is, és lelépett 😄

Leegyszerûsitva:

"jófiú":Csajnál:kérsz egy italt?

"rosszfiú":Csajnál:Elveszi a nõ italát majd megkinálja a haverját is.(ezt haverom megcsinálta egy csajjal másnap nála ébredt és a csaj k.rva jól nézett ki)

Szerintetek mejik sugallja azt hogy én bármit megtehetek számomra nincs lehetetlen.
sz4bolcs
Fail. 😄 Másik topicban kiderült, hogy de.., csak az létezik. 😊)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Oldal 1 / 7Következő →