PS3 linux gond

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ps3-mat hogyan lehet meg csinálni hogy vigye a ps2 es játékokat
n3whous3
Erre pedig kb azt tudom mondani, hogy majdnem biztosan úgy lehet felrakni, ahogy bármilyen linuxra, szóval keresgélj kicsit még neten is közben, míg várod a választ.

púúúúú

Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. Nem tudom hogyan kell rárakni a linuxos részre a flash player-t
ha valaki tud akkor segítsen. "de csak akik tényleg tudják" mert nincs szükségem a hülyeségekre azt máshol is tudom hallgatni.
n3whous3
frenkizésre

púúúúú

kifli
megkérdezhetem mire használod? NEm baszogatásból csak kiváncsi vagyok rá
kifli
volt linkelve egy videó nemtom láttad-e ahol megnézték mire is használható. Naggyábol semmire még youtube videót sem lehet megnézni
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget, már aki segített és nem azoknak a nyomi idiótáknak akik csak a fórumba is veszekedni tudnak.<#mf2>
Amúgy bármilyen érdekes is de sikerült a ps3-ba "életetlehelnem" és felraktam rá a linuxot is és lehet válatni a ps3 szoftja és a linux között.
Szóval a kárörvendésetek nem jött össze!<#hehe>
ÜDV: ROLAND<#integet2>
Tinman
<#eplus2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nonicks
de õ nem nõ hanem fiú...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

autoszimulator
<#eljen>

.: mobilize.hu :.

solo
Hát, ta jó hülye vagy 😊

Most OSX tigeren gondolkozom😛

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

PoisonChihuahua
Egyetértek MerlinW-vel, nekem nincs PS3-am, de tudom, hogy legálisan lehet rá telepíteni linux-ot, ti meg akiknek fogalmatok nincs róla mit beszéltek azt hiszitek, hogy a srác buherálással próbálkozott....<#szomoru2><#sniffles><#wow3>
MerlinW
Azoknak akik forgatják a szemüket:
A PS+ teljes értékû új genererációs PC-nek felel meg, és úgy fut rajta a linux, mint az álom. Gyakorlatilag HAsználható hibrid Konzol+PC módban.
Persze nem árt elõtte olvasni, és érteni kicsit a linuxhoz.

Egyébként pont azt kapta az SG lakóitól a srác amire számítottam. Gratulálhattok magatoknak, egyszerûek vagytok mint a lapra rajzolt Rubik kocka...
Ha valamihez nem értetek, vagy nem tudjátok a választ nem kell hozzászólni. Ha hülyék vagytok a témához és úgy röhögtök máson, az meg a legalja.

[merlinw.org]

MerlinW
Már írták, de megerõsítem. Baromi egyszerû a dolog:
- elindítod
- megvárod amíg elõ nem bújuk a Kboot prompt
- beírod ezt: boot-game-os

Vissza is tértél. Ezután System Settings - Default OS menüben visszatérhetsz bármikor pingvinhez.

[merlinw.org]

Mardel
Van aki örül ennek. Megkímélsz minket pár triviális kérdéstõl.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

akyyy
de a topiknyito se 100. segitség topikot nyit, ,és felése néz😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hogy te milyen hülye vagy, istenem látszik, hogy közöd sincs a dologhoz...
Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

utgyuru
na én meg kijelent hogy te meg egy telibebaszott kocka vagy <#eljen>

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Adam II
Képet is mellékelek. Ez én vagyok kedves ismerõseimmel.

Adam II
Én mint elitista pszeudo-intellektuális Linux felhasználó kijelentem, hogy te egy alacsonyabbrendû apró koponya ûrmérettel rendelkezõ véglény vagy és pusztán csak azért köpöd le a modern technológia eme szent eszközét mert agykapacitásod végességének köszönhetõen nem vagy képes használni ezt a bonyolult, felsõbbrendû, kifinomult rendszert.
De megbocsáás nem pazarlom rád drága idõmet mert még meg kell néznem néhány Naruto részt és a holnapi D&D játszmára is fel kell készülnöm.

[/szarkazmus]

HiPPoNaX
Arrol nem tehetunk, hogy fingod sincs a linuxrol, marpedig amihez az ember nem ert, azt nem szivesen hasznalja... <#idiota>

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

FZoleee
a ps3-ra lehet telepíteni linuxot, elõször olvass....
akyyy
mert nem értesz hozzá!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kopa1
Faszfej! Látszik hogy mindenhez hülye vagy...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

autoszimulator
fail.

.: mobilize.hu :.

DJ RX7
de csak azért, mert te túlságosan hülye vagy linux-hoz.

:3

mama 2
PS3-ra linux<#idiota>! Még gépre se raknám fel nem hogy PS3-ra😄! Fail!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

bertino
keresõ.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jééézus, minek arra linux??????? :S
0blueman
szerintem firmware-t, vagy mi a tököt frissíts

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

Seth
PS3 + Linux = fekete lyuk

PSN ID.: Beegabor

solo
Hmm, hát ez gáz.<#rolleyes>
Ezze azt tudom mondani, nevegyél drágáért szart 😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Pepsi Twist
bazdmeg... itt ötleteket adsz aztán majd nyílni fog 1 PS3 Winfos gond tápig 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Sadist
Kellett neked konzolt venni 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

milk41
winfost nem akartok feltenni konzolra?<#banplz>

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

milk41
<#idiota>

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

n3whous3
Olyan jó látni, hogy valaki próbálkozik a drága cuccokat hozzáértés nélkül baszogatni és elkúrja. Ahogy mondják, a legjobb öröm a káröröm.

púúúúú

zomgzerg

kuci06
höhö

konzol. linux. ne kombináljuk a kettõt 😄

na, de hogy valami segítséget is nyújtsak:
csak formázással tudod leszedni róla, de ez ugye töröl mindent...

kapcsold ki a gépet, majd tartsd a power gombot 10 másodpercig (csipogni fog egyet-kettõt) Aztán elkezdõdik a formázás. De állítólag a linux bootloadert még ez sem szedi le ...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Dzsini
Return to main PS3 OS
To return to the normal PS3 XMB menu, start up the PS3 and wait for the kboot: prompt to load.

From here, type
ps3-boot-game-os
or
boot-game-os

To go back to Linux from XMB, go to > > >

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

leho94
fail

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Pepsi Twist
haverom próbálta... neki is volt ilyen és õ beszopta vissza vitték gariba hogy "fos" aztán visszaadták nekik hogy "te kúrtad e" és azóta áll a polcon a PS3 és rajta van a linux 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

berczely
xD lehet besz*ptad xD

Alexease
Eleg draga dolog ilyennel jatszani😊
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy a ps3-ra feltettem egy livecd-s gentoo nevû linuxot.
És nem tudok belõle visszamenni a ps3 menürendszerébe.
Ha valaki tudna segíteni. hogy hogyan mennyek vissza, vagy hogyan tudnám letörölni ezt a linuxot azt nagyon megköszönném. Nagyon fontos lenne.
Elõre is köszi.