Egyre több eszközbe raknak kamerát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legújabb vibrátorokra is kéne kamera és akkor már jó lenne, ha lehetne velük telefonálni, valamint webkamera funkciójuk is lehetne.
<#whatever>#whatever><#whatever>#whatever><#whatever>#whatever><#whatever>#whatever><#whatever>#whatever>
<#whatever>#whatever><#whatever>#whatever><#whatever>#whatever><#whatever>#whatever><#whatever>#whatever>
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
<#idiota>#idiota>
+UV-mérõ
Kara kánként folytatom tanításom.
Az nem tartható, hogy az ember zsbe tele van mindenféle szarsággal: külön mobiltelefon, digi fényképezõgép, videorekorder, PDA, GPS, FM rádió, MP3 lejátszó stb...
A tendencia egyértelmûen az kell, hogy legyen, hogy integrálják ezeket a szolgáltatásokat, sõt, újakat raknak bele. Például: vérnyomásmérõ, vércukorszintmérõ, idõjárás-elõrejelzõ stb.
A tendencia egyértelmûen az kell, hogy legyen, hogy integrálják ezeket a szolgáltatásokat, sõt, újakat raknak bele. Például: vérnyomásmérõ, vércukorszintmérõ, idõjárás-elõrejelzõ stb.
Kara kánként folytatom tanításom.
GPS megy bele 😉 kukoricapattogtato pedig a kovetkezo lepcso lesz! 😛
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az L700 a híresztelésekkel ellentétben nem lett optikai zoom-os...
Ha belegondolunk, hogy a sima digitális gépek mekkorát fejlõdtek az utóbbi 10-12 évben, ráadásul mekkora léptékkel fejlõdnek ma, akkor nem kell sok évet várni, hogy a mobiltelefonba épített érzékelõk, és lencsék a magas elvárásoknak is megfeleljenek.
Az a pletyka sem tûnik lehetetlen elképzelésnek, hogy a digitális kompaktok teljesen egybeolvadnak a mobiltelefonokkal.
Ha belegondolunk, hogy a sima digitális gépek mekkorát fejlõdtek az utóbbi 10-12 évben, ráadásul mekkora léptékkel fejlõdnek ma, akkor nem kell sok évet várni, hogy a mobiltelefonba épített érzékelõk, és lencsék a magas elvárásoknak is megfeleljenek.
Az a pletyka sem tûnik lehetetlen elképzelésnek, hogy a digitális kompaktok teljesen egybeolvadnak a mobiltelefonokkal.
Van már olyan telefon (Samsung G800 vagy L700) amiben van optikai zoom!
Nagyon kellene a Nokia telókba is... 5 MP bõségesen elég, ki ne szarja le a 12 MP-elt, ha egyszer nulla optikai zoom van.
Optikai zoomot akarunk!
Nagyon kellene a Nokia telókba is... 5 MP bõségesen elég, ki ne szarja le a 12 MP-elt, ha egyszer nulla optikai zoom van.
Optikai zoomot akarunk!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"A tendencia a digitális tüköreflexes gépeket egyelõre nem érinti"
De,de. Érintse! Tegyenek a DSLR-ekbe DVD lejátszót meg felvevõt meg GPS-t, meg kukoricapattogtatót is.
De,de. Érintse! Tegyenek a DSLR-ekbe DVD lejátszót meg felvevõt meg GPS-t, meg kukoricapattogtatót is.
én azon szoktam röhögni, mikor a sok balek "zoomol" a telefonjával, amiben persze csak digitális zoom van, az meg semmire sem jó. én mindig anélkül készítek képet telóval, otthon a PC úgyis kinagyítja és jobban is, mint szegény telefonok.
a wi-fi, gsm, gps képes pda-k talán az egyetlenek, amiknél tényleg jó, hogy sokminden van egybe zsúfolva. a kamera persze azokban sem valami tökéletes. bár a sajátomban a normál és a macro mód közötti váltás fizikailag mûködik, nemcsak a program változik.
a wi-fi, gsm, gps képes pda-k talán az egyetlenek, amiknél tényleg jó, hogy sokminden van egybe zsúfolva. a kamera persze azokban sem valami tökéletes. bár a sajátomban a normál és a macro mód közötti váltás fizikailag mûködik, nemcsak a program változik.