Sony Ericsson W595
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah ez jó hír, köszi a segítséget!! Ha lesz valami fejlemény a zsebben számváltós dologra, mindenképpen érdekelne, mert akkor valszeg ezt fogom venni😊
Ha nagyon izgat majd megkérdetem ezt neked. A kamerája 3 Megapixel, azért az már nem rossz. Memory Stick Micro van benne, ha jól tudom eleve 2GB-ossal adják. De persze bõvíthetõ is...
Árat szerintem magad döntsd el. Nekem tuti megérné.
Árat szerintem magad döntsd el. Nekem tuti megérné.
Hát ezt a zsebes dolgot akkor még ellenõriznem kéne, mert eléggé idegesítene, ha pl lépcsõzés vagy futás közben számot váltana... A Nokia-k meg ilyen sz*rok?:S Ja és a kamera felbontás, meg a tárhely jó az árhoz képest a Sony-nál?
Jaja, egyik haveromnak van. Egy gombbal elõtte aktiválni kell, ás csak utána reagál rázásra. Zsebben nem tudom, hogy viselkedik.
Nokiám, meg áhhh.
Állandó szinkronizációs problémák, lefagyások. Idióta zenelejátszó....
Már szervizben is járt, az is nagy macera volt. Meg sem csináltak mindent.
Nokiám, meg áhhh.
Állandó szinkronizációs problémák, lefagyások. Idióta zenelejátszó....
Már szervizben is járt, az is nagy macera volt. Meg sem csináltak mindent.
Uhh kipróbáltad már? Azért engem érdekelne egy-két dolog, mert utánaolvastam, és nemtom, pl ez a shake control, nem fog a zsebemben számot váltani? Meg a SenseME cucc az jól válogatja a hangulatnak megfelelõen a számokat vagy csak kamu? Ez a 2 fülhallgatós dolog mondjuk tetszik. És mi nem jó a Nokia-ban?
Nekem sokáig Sony Ericsson-om volt, jelenleg, Nokiám van, de nagyon megbántam, hogy váltottam. Amint lehetõségem van újból visszatérek. Nagyon megbízhatóak, aksijaik nagyon kitartóak 😊
W595 -öst volt szerencsém megtapizni, szerintem jó választás. Ha lenne módom cserére, amellett döntenék.
W595 -öst volt szerencsém megtapizni, szerintem jó választás. Ha lenne módom cserére, amellett döntenék.
Hali! Most fogok telefont kapni nemsokára, és nemtom megéri e ezt a Sony Ericsson W595-öt választani. Valakinek vélemény, tapasztalat?
Ez a töltési módszer nem károsítja az aksit?
Most kerestem ki a leírásból, a beszélgetési ideje ~9 óra úgy hogy gondolom kb annyit simán visz muzsikával is.
Nekem minden este töltõn van aksitól függetlenül szóval nem tudom pontosan de egy 7-10 órát szerintem simán bír.
és jól is bírja, mennyi idõ alatt merül le ha rádiozól vagy zenét hallgatsz?
Szerintem nagyon jó az fm rádiója. Eddig reggel/este utazás közben használtam és mindig jól jött a jel...legalábbis azon a 2-3 adón amit én hallgatok.
elõször trackID-t autórádióban láttam, jópofa h már telókban is van.
amúgy jól fogja az adókat?? Mert a régi telómat kb a fejem fölé kellett tartani h érezze a jelet xD
amúgy jól fogja az adókat?? Mert a régi telómat kb a fejem fölé kellett tartani h érezze a jelet xD
biztos akad azert kivetel, de ne legyen igazam 😄
Hát igen ennek a tempófelismerésnek is az egyetlen problémája hogy akár egy kalap alá vehet egy klasszikust mondjuk egy metallal 😊 Viszont a TrackID az eszméletlen jó, eddig 3-szor próbáltam ki rádióban szóló számmal mindháromszor kiírta pontosan hogy mi az 😊 Eddig azt hittem hogy ilyen csak az iPhoneban van, egy régi videójában láttam ezt a funkciót.
Áhh, sensme-nél neked kell beállítani a stílust számonként külön.., nem ismeri fel magától, annyira azért nem okos.. max a basszusból a tempót, de még fejlõdnie kell az MI-nek.. majd 10-20év múlva.. 😊
Utánaolvastam és rengetegen dicsérik a HPM75-öt hozzá. Ez is SE, határesetnek tûnik a normál és az "agybadugós" (😄)-ok között.
A SensMe funkcióról mi a véleményetek? Az ötlet maga nem rossz bár kár hogy csak az eredeti Sony szoftverrel mûködik.
A SensMe funkcióról mi a véleményetek? Az ötlet maga nem rossz bár kár hogy csak az eredeti Sony szoftverrel mûködik.
pedig azt mondjak ez jobb mert bedugod akkor nem kell akkora hangerõvel hallgatni füllkimélõbb
ilyenre gondolok, de szóljatok ha tévedek..
nekem az ilyen füles a halálom 😊 mondjuk lehet jobban hallod a mély-magas hangokat...
nekem az ilyen füles a halálom 😊 mondjuk lehet jobban hallod a mély-magas hangokat...
Pénteken vettem meg a w595-ömet és kezdek egyre jobban beleszeretni 😊 Iszonyat sok funkciót raktak bele a zenehallgatáshoz. Mondjuk az elõzõ ericcsonommal nem volt valami jó tapasztalatom de nagyon örülök hogy végül megvettem ezt.
Kérdés: akinek van, az milyen fülest használ hozzá?
Kérdés: akinek van, az milyen fülest használ hozzá?
Azt gondolom, fõleg hogy ott van lejjebb az a link 😊, de attól még nem lehet rossz barátnõddel mondjuk az uton vagy nem is tudomm... 😊
ahhoz nem kell ilyen teló. elgurulsz szigetre, és kapsz egy nagy fülest majd a fejedre az egyik sátorban..
Uhh ez tényleg ilyen? 😄 mármimnt a silent disco? nagyon jóóóó Mennyiért adnak egy ilyen mobilt?
Kár hogy nálunk sem engedték😛, de vannak szórakozó helyek ahol csak így lehet elviselni a zenét!
a sulinkban az órákon mûködött a silent disco...
Szabadalmaztatnom kellett volna. 😄
Szabadalmaztatnom kellett volna. 😄
Mindig azt hittem, hogy csak egy szám megy, amire mindenki táncol, de így sokkal érdekesebb.
Megy a zene több DJ nyomja és választhatsz hogy melyiket hallgasd! Állati jó sose mondhatod azt hogy szar a zene!
Vegyített?
Nem tudok sehol. De megpróbálom a google-ön.
Állati poén. Alapban is megy valami zene, vagy csak a fülhallgatón?
A videón mi az a fülhallgató?
Nem tudok sehol. De megpróbálom a google-ön.
Állati poén. Alapban is megy valami zene, vagy csak a fülhallgatón?
A videón mi az a fülhallgató?
Nem, kicsit másképp néz ki. Ott nem a telefonon kellett hallgatni a zenét hanem kaptunk egy fülest és azon keresztül ment a zene! De a hangulat hasonlóan jó volt! Igaz nem volt ennyire vegyített a társaság!
Nagyon nagy élmény! Én külföldön voltam csak még ilyenben, de az egy maradandó élmény marad! Olyan mintha nem is ott lennél😄
Asszem volt! De nálunk az ilyen fajta bulik nem igazán elterjedtek! Valahol nem tudsz ilyen bulit?
Ja, a videó állat. A szigeten volt ilyen, nem?
Mondjuk szimplán a tempó alapján könnyen lehet, hogy egy blokkba kerül egy Brahms akadémiai ünnepi nyitány egy Stones-sal, de azért kva jó ötlet.
Csak az ütemet nézi? Kipróbálnám.
Csak az ütemet nézi? Kipróbálnám.
Jók a csajok a videóban, igazi hot dance 😛
Ha a jack-et osztod ketté, akkor két mono jel lesz belõle (elõfordulhat, hogy egyik fülesben a jobb, a másikban a bal fog szólni, vagy egyik se).
Ennél, máshogy megy, mindkét füles megkapja a teljes jelet így nem romlik a minõsége.
Ennél, máshogy megy, mindkét füles megkapja a teljes jelet így nem romlik a minõsége.
Szerintem béna voltam (vagyok). Na most:
Ha mégse jönne össze:
http://www.youtube.com/watch?v=b5an88_NTeM
Ha mégse jönne össze:
http://www.youtube.com/watch?v=b5an88_NTeM
DE HA... !
Volt már amúgy? Ha igen, bocs!
Szóval ezt próbálják nyomatni újabban:
Bluetooth-val nem lehet amúgy így ketté osztani? Vagy akkor nagyon ratyi lenne a hangminõség? Ezeket a nem vezetékes dolgokat nem annyira vágom, haha.
Szóval ezt próbálják nyomatni újabban:
Bluetooth-val nem lehet amúgy így ketté osztani? Vagy akkor nagyon ratyi lenne a hangminõség? Ezeket a nem vezetékes dolgokat nem annyira vágom, haha.
DE HA... !
De ezzel a jel romlik amúgy, nem? Bár ha ratyi az mp3, akkor annak úgy is mindegy az ilyen <#finom>#finom>
DE HA... !
Utánanéztem, és annyira nem nagy varázslat, SE szoftverrel kell feltenni a zenéket, amiben megadod a stílusát (így már nem nehéz behatárolni 😊)
A progi arra képes, hogy megnézi a zene tempóját, összehasonlítja a hasonló számokkal és ezáltal sorolja be hangulat szerint.
A progi arra képes, hogy megnézi a zene tempóját, összehasonlítja a hasonló számokkal és ezáltal sorolja be hangulat szerint.
Ez már az én Sonymban is van, és tényleg jól mûködik. Nem tudom mit nézhet a zenékben, de mindig eltalálja a stílusokat.
Azért az poén, emlékszem, anno mi mindig úgy csináltuk, hogy a discman fülesét osztottuk meg és össze voltunk kötve a vezetékkel, mint két sziámi iker 😄
Így lényegesen kényelmesebb
Így lényegesen kényelmesebb