Új kétszáz forintos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
#80: minden Budapestrõl szól, azt hiszik, hogy az a világ közepe...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ja és valóban felháborító minden a pestieké:S miért nem néznek szét az ország más részeiben? sokkal szebb természeti csodát lehetne felfedezni...
áááá csak felidegesítm magam ezeken a tuskó,fajankó,idiote embereknek mondható élõlényeken :(
sztem is baromság a fém pénz, a papír jobb volt!nem naon csiptem a fémpénzeket énse,itthon egy kis dobozba gyüjtöm és ha megyek el busszal akkor kiveszek egy jegyre valót és abból fizetek =D
egyik farzsebembe az odaut,másikban a visszaútra valót teszem el.
azaz a baj ezekkel a fentiekkel ,hogy minen olyat csinálnak amit nme kéne :@
most is nálunk pl.kerékpárútat is csinálnak amire semmi de semmi szükség nincs ,mivel nem forgalmas helyen lakunk <#boxer>#boxer>
a lényeg: K***T NAGY BAROMSÁG A FÉMPÉNZ.
de ugye jön majd az euro? akkor bekell szüntetni amit most elkezdenek gyártani,vagy tévedek?
Ahelyett, hogy arról beszélnének, hgy annyira értéktelen a magyar forint, hogy fém pénzt kell nyomni...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
de tényleg, minden csak bp-rõl szól:D
(#75: én sohasem láttam a lánchidat még élõben. sry)
u dont have to listen anybody else but me
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
idióták -,-
vagy lehetett volna a gólya, ami eléggé elterjedt hazánkban, szinte mindenhol látható. erre lánchid, pestieknek hudejóvagy, a többi magyar ember meg le van toljva juhé!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a két híd legalább térbeli, és a Lánchíd alatt még víz is van
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
1 híd (200)
2 címeresünk (100-10)
2 madaras (50-5)
1 virágos (20)

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Ha már euró úgy sem lesz, akkor mértnem ez lett?! :DIntel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Sok szar automatát kalibrálhatják újra, nem én járok jól vele az tuti.
Érmét legalább lehet nyirbálni, levágott 200 ftos bankjegy szélébõl nem lehet újat gyúrni <#idiota>#idiota>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Vivimos por ti, vence por nosotros.
megint a büdös pestiek nyertek :0
egyedül a Lánchidas volt úgy kidolgozva, hogy azt az emberek többsége szívesen látná a legnagyobb értékû magyar érmén (én is arra szavaztam)
egyébként ha megnézitek, most olyan lesz mintha a 100 és 200 forintosok lennének az 1 és 2 eurósok, csak a színük pont a fordítottja
Erre csak ennyit: <#taps>#taps>
És ezt az egész hercehurcát ki fizette, sõt ki fogja még fizetni? Hát nem ezek a barmok...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
:)
fotográfik kolomp edisön :D
- Bundesliga Fan
fotográfik kolomp edisön :D
én nem adom be, megvárom még jó sokat fizet érte a méh és elviszem:)
Ha valamit nem látsz, az nem jelenti azt, hogy nem létezik!
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Eddig van címer, madár, növény, most már legalább van híd is. Jó ez.
A középkorban nyert így a királyság pénzt hogy újraverték az összes pénzt, nem?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3