Far Cry 2

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem neki se a környezettel volt baja, hanem a megvalósítás totális unalomba fulladásával. A kezdeti wow ez jónak ígérkezik hamar átmegy és történni is fog valami? feelingbe.

hát, ha a kezdetektõl nem fogott meg a polgárháborús-zsoldosos gyilkos hangulat, akkor nem bíztathatlak: szvsz ez a játék nem neked való...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

a grafika nagyon állat, eszement részletes és valósághû, bár kicsit szúrta a szemem pl a visszapillantó tükrök hiánya, mintha levágták volna õket, vagy hogy csórikám nem nyomja meg a kocsiban a pedált. Csak a neve miatt próbáltam ki, és kár h 4-5 óra játék után számomra totális unalomba fulladt, mindenféle izgalom nélkül nyiszáltam az ellenséges tagokat, hiányoltam valamiféle fordulópontot, ami feszültté teszi a történetet, hát ez elmaradt. 1 hete játszottam vele utoljára, és nem biztos h újra elõveszem
Gerygrey
Ja és nem tudom a kedves cikkíró mennyi idõt töltött el a pályaszerkesztõvel, de én azért ennél az egy mondatnál többet szántam volna neki. Egyszerûen zseniális, ilyet én még FPS-hez nem láttam. Azt hiszem ez a játék lesz a következõ hónapok Trackmaniája, a megunhatatlan multiplayer móka változatos és profi minõségû custom pályákon.
Gerygrey
Nekem hasonló konfig (csak a VGA más, 7600GT, nem tudom ez erõsebb vagy gyengébb) 1440*900-ban minden low-on szépen fut - és valóban, így se nevezhetõ csúnyának. Sõt...
ne légy benne biztos, itt athlon 3500+, gf7900gs, 2gb ram, nem erõmû, új játék ált meg se nagyon moccan. 1280*1024, minimumon, de 2x antialiasinggel gond nélkül megy, és így is jól néz ki.

engem meglepett ez a game. az elsõ részt utáltam (sry, fanok!), de ez remek.
igazából én úgy érzem (tévedhetek), sok minden úgy lett átemelve, fõleg a stalkerbõl - pl random küldik, szabad mozgás, frakciók közötti csatározás, artifact helyett gyémántvadászat.
sose gondoltam volna, hogy egy afrikában (átlagembert nem különösebben izgatja a fekete kontinens) játszódó játék ennyire megfogjon: akkor már ázsiát vagy dél-amerikát érdekesebbnek gondoltam volna. és mégis. valahogy nagyon átjön a háború borzalmai sõt még rosszabb fíling: zsoldosként megyünk és lekaszálunk mindenkit pár kavicsért, oda állunk, ahol a munka van, minden szövetség csak pillanatnyi.
hangualtosak a sajátnézetû dolgok a maláriás dolgoktól az ólom kimûtéséig.
a haverok részben tetszenek, de szerintem vhogy félkészen maradtak: ok, van 1, aki módosítja a fõküldetést, meg egy aki kiment ha kaki van, de a többi max feladatot ad, azért se fizetnek. reputáció nõ, ó köszi, és az mire jó? statisztika nincs róla (csak némi szöveg), elõnnyel nem jár.
közlekedés elég ócska, fõleg annak tekintetében, hogy muszáj mindig min a fél pályát átautókázni a célhoz, kis szerencsével vissza is lejelentkezni (haverok küldijei), oszt megint utazgatunk, csak hogy újabb feladatot kapjunk - majd a kör elölrõl...
jármûvek jópofák, fegyverek nemkülönben (azért a gránátvetõ másodlagos fegyverként durva 8), sajna a lopakodós megoldás nekem nem jött össze, pedig mind3 fegyvercsoportban van csendes, próbálkoztam velük. az azért jó, hogy odavaló(nak tûnõ) fegyvereket válogattak össze, 50 éves típusoktól felfelé.
tetszett, hogy mind az enemi, mind mi megúszhatjuk a félhulla állapotot, jön a pajti és megpróbálja fedezékbe cipelni a póruljártat.
2-3 éves gépemen gond nélkül megy - alacsony beállítások, és még így is remekül néz ki.
a fegyvervásárlás érdekes, nem tudtam eldönteni, tetszik-e vagy sem: vicces, hogy ha 1x megveszünk vmit, végtelen db áll rendelkezésre (+ minden házikónkba odateleportál 1et-1et)
nem tetszettek a valóban egyhangú, menj-a-világ-másik-felére-öld-meg/hozd-el tucatküldetések. illett volna szerintem legalább a fõszálat kidolgozni rendesen. vagy valahogy, mert ez kb zérus.
utálom, hogy odébbmegyek 5 métert és respawnol az egész rohadt ellenõrzési pont, amit az imént írtottam ki. ne már.
a történet csak alibi, vannak a rosszak és a másik rosszak + a szociopata sakál. nem tudunk választani a felek közül (pl stalker), hogy ennek vagy annak kedvezünk, és ennek megfelelõen vmelyik csoport erõsödik, ne adj isten nem lõ szitává amint megpillant. a csoportok egymással nem hadakoznak, csak a fõhõssel. teljesen jellegtelenek, ennyi erõvel egy frakció is lehetett volna.
az angolság vicces, mintha a legfrankabb montreáli írta volna a szöveget, majd google translate-tel fordította volna. a küldetések felénél azt se tudtam mi van, fõleg ha a buddy is belepiszkált: a legritkább esetben érthetõ, hogy mi miért történik (nem, nem az én készülékemben van a hiba)...
stalkerben pl logikus, miért nincsenek civilek, itt azért erõltetett, még az underground "szállal" is - minden faluban csak ellenség.
annak ellenére, hogy sok helyen félkésznek tûnik a játék, nagyon hangulatos, engem nagyon megragadott a fíling: megyünk csinálni disznóságot, jön szemben egy gránátvetõs tütü, kilõjuk józsit és lacit, átszállunk, levegõbe röpítjük addigi járgányunkat és megyünk tovább, mintha misem történt volna - utánunk meg hadd égjen a szavanna... a tûz, robbanások, égések, felrobbant lõszeresláda-tûzijáték amúgy is a játék fénypontját jelentik.
viszont ez sem tart örökké, én azt hiszem, olyan 20 órát bírtam az idegtépõ utazgatást, de most már elfogytak a (nyilvánvaló helyen levõ) gyémántok, minden utat bejártam 5x, minden helyet felégettem 5x, kezd marhára uncsi lenni, és arra tippelnék, ezután se lesz több vagy jobb - még pár standard feladat és megvolt a fc2.

"mivel a Crytek inkább az EA-t választotta új gyermeke (Crysis) anyagi hátterének,"

Rá is faragtak ...

áá de ,egvenném ezt a játékot!!
Csak sajnos nem bírja a gépem<#szomoru1>
Lehet mindkét módon tölteni. Tárba is lehet golyót rakni, csak hát az lassabb. Csak játékokban nincs olyan hogy most tárat cserélke vagy a tárat töltöm. 😊

Balumann
Ez teljesen normális, mivel tárcserérõl van szó, nem golyóutántöltésrõl. 😊 Az pont hogy a legtöbb játékban hiba. Ha kiveszed azt a tárat, amibõl 1 golyó hiányzik, akkor az nem teleportál bele a másik tárba 😄

ja... és ha jól emlékszem, akkor ez az a játék, ahol amúgy sem dúskálsz a lõszerben, de ha egy golyó hiányzik a tárból és újra töltesz, akkor levon egy teljes tárat. ez nem tudom, hogy bug-e avagy fícsör, de rám az idegrángás jött, hogy emiatt fél/harmad tárral kellett megkezdenem elég sok tûzharcot.

Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!

az vele a gond, hogy nyílt terepen esélytelen vagy (mondjuk very hardon kezdtem, aztán lejebb adtam hardra), mert nem is látod a fûtöl meg a bozóttól az ellenséget, de az fejbelõ 500 méterrõl. városban, táborban, vagy zsúfoltabb területen meg irtó bénán mozognak, tizet is leirt az ember gond nélkül. lopakodni nekem sem nagyon sikerült, de azt hittem csak én vagyok a béna... esetleg egy thief v fallout3 szerû visszajelzést berakhattak volna, hogy tudd, mennyire vagy éppen észrevehetõ. esetleg camouflage set... de ez már tényleg túl sok lenne a jóból.
az elsõ kb. 10 alkalomig még gyémántot keresni a gps-el is izgalmas, utána pedig már csak idegesítõ szerintem. az is rohadtul idegesített hogy egy ak-t és egy lángszórót vihetek magammal, de egy ak-t és egy mp5-öt nem.
a vacak ellenörzõ pontok is idegesítõek egy idõ után, és kikerülni sem igen lehet õket. az meg h a lõszert limitálták 4-5 tárban, pedig egy vicc. az esetek nagy részében nem akarom a fûben keresni az ellenfelek hulláit a lõszerért. miért nem bírok el 10-15 tárat? na mindegy.

de a graf nagyon szép és az irányítás is egész jól meg van oldva. összességében azért jó játék, csak kevesebb "értelmetlen lövöldözés"-be kéne belekényszeríteni a játékost. szerintem.

Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!

Balumann
Sokat fizetnek az ilyen hozzászólásokért, vagy csak agyadra ment a sok konzolozás?

ááá, akkor az lenne a gond, hogy túl nehéz😊

dieselG: majd talán a következõ részével.ennek még elég tré a grafikája<#idiota>

jáccottál már a p*cs*ddel? ja bocs neked oan nincs is.... szánalom ez a pc 0 konzol forever téma....

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

te tényleg ilyen hülye vagy? <#wilting>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Játsszatok Uncharted-dal... ja, olyan nincs is pc-n.

mustang93
Fu ezt nevezzem játéknak,tökéletes grafika,király játékélmény,tûrhetõ gépigény nem mint a crysisnél "jajj olyan gépigény csökkenés s a végén ugyan olyan maradt".Az igaz hogy a Crytek régi Far Cryja egy üres Tech demo e mellett de az sem volt rossz.
Ez a játék a Crysist leveri símán mind grafikába + játékélményményben (a crysis nuku játékélmény)szerintem jobb tõle és legalább ebbe nem unom magam halálra.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

Esetleg bújjanak fedezékbe,vagy csak legalább ne akadjanak el a falban miközben futnak felém.:|

HöfEE
Szerintem túl jó értékelés ez ennek a játéknak. Az egyetlen dolog ami tényleg jó az a grafika és a gépigény. A kezelõfelületnek is plusz pont. Nagy bejárható terület: hát ja tényleg az, de sokszor már unom magam ha a világ egyik végérõl a másikba kell eljutni. Ez nem GTA , hogy egy városban, forgalommal, gyalogosokkal, ÉLETTEL van tûzdelve a környezet, ergo 1 idõ után unalom. MI: hát mint mások is írták szerintem írtó hülyék az NPc-k . Ha benn vagyok egy fal, vagy épület mögött nem kerülik meg, minek azt, inkább mennek fejjel a falnak túloldalt 20-an. Na meg lopakodás, lehetetlen. Hiába lövök akár milyen hangtompitós cuccal fejbe valakit, vagy késsel totál csendben, akkor is egybõl tudja az egész tábor hogy én ott vagyok. Sebzést már írták mások is, nem részletezem. A történet meg valami hihetetlen gyenge, gyakorlatilag nulla. A fõküldetések is csak folyamatosan ugyanazok kisebb változtatásokkal. Összegezve kicsit agyon hype-olt játéknak érzem az FC2-t. Crysishoz hasonlítani meg szerintem nem lehet. Azt élvezettel tudtam végigjátszani, ezt meg úgy, hogy mikor lesz már valami érdekes.

http://mezotr.myminicity.com/
több info a cikkrõl

ez az értékelés nem túlzottan fedi a valóságot.
ha grafikára lehetne 6 csillagot adni, annyit kellene.
eszméletlen sézp, fõleg az új téképtõl kezdve, olyan 30% után. Csak ámultam-bámultam.
még csak a felénél járok, de eddig kurvajó a játék. aki szereti a nagy szabadságot adó fps-eket, annak csak ajánlani lehet =)
eszméletlen jó a sztori, és aki azt mondja, nem változatosak a küldetések, az még csak 4-5 órát játszott vele...
már a FC-t is imádtam, de ez rátett még egy lapáttal... nálam 90%.
Mész az autóval, keresztezõdés. Ellenség persze tudja, hogy te ellenség vagy 500 méterrõl, annak ellenére, hogy az autód ugyanolyan, mint az autók 90%-a a játékban. Beszállnak terepjáróba, nagyjából ugyanazon script mentén belehajtanak a te kocsidba. Amíg ezzel vacakolnak, te kiszállsz, kicsit kimész oldalra, röhögsz egy jót és szitává lövöd õket az autóban. Visszaszállsz, mész az autóval, keresztezõdés... Egyszer se tapasztaltam semmi taktikát az AI-ban. Összevissza rohangálnak fedezékrõl fedezékre, többnyire egyenesen bele a célkeresztedbe. Különösebb egérmozgásra szükséged sincs. A grafika gyönyörû, élvezetes csak úgy autókázni, túrázgatni. Már csak egy játék kéne az engine-re. Mondjuk egy túraszimulátor, vagy hasonló. A lövöldözést ki lehetne hagyni 😄

Dark Angel 666
szerintem ennyit simán megér az a játék

még nics hozzá teljesen mûködõ törés!meg kell venni! csak 6990!!!<#vigyor>

szerintem inkább élethû.mit vársz mégis?mezitlábas bozótharcosok SWAT teknivál cserkésszenek be<#idiota>

NEXUS6
Háááát igen, a PS-ben sem DX10 szintû GPU-van ugye, aztán a felbontást leszámítva, kb úgy néz ki mint PC-n.😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Én PS-en nyomom, de nekem sem teccik, még a multinak adok egy esélyt, de ha az sem jön be, sürgõsen megszabadulok tõle.

Jó a grafika, csak egyszerûen kb mint a GTA-ban, olyan bonyolultságú az akció, ott elmegy mert az egész egy karikatúra, rajzfilmszerû fílinggel rendelkezik.

Pl. ez a gyógyítási rendszer is elég érdekes. Ha nem kötözöd be magad, 10 másodperc alatt elvérzel, de kb 10 másodperc alatt be tudod kötözni magad, akár a csata hevében is, és rögtön vissza is áll elég jelentõsen az életerõd. Ezt így tök felesleges volt belerakni. Xerintem.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

" DirectX 10 mellett a dinamikus napszak és idõjárás változások, a tökéletes árnyékok, a tûz és más részecskeeffektek megvalósítása káprázatos. "
Nem értem nálam DX 9 alatt is változik az idõjárás és a napszakok is. (nem csak alvás után) Most akkor mi van??
Balumann
Pisztojjal 1 méterrõl vagy 6-ot bele kell lõni ha nem fejre megy...

Balumann
Jah single-ben igen, ott nincs is gond a sniperrel, csak a többi fegyverrel.

szurop ne legyél már szánalmas.
Sniperrel 1 lövés mindenki 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem tudjátok miért van, hogy nem tudok jáccani a razor-os verzsönnel(remélem itt nem büntiznek most a warezért), míg visz az elején a csávókám a terepjáróval, kifagy mindig a játék. Az egész rendszert újraraktam, minden szoftver a legfrissebb.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Prince23
MI csapnivaló pedig. nagyon hülyék.

Szerintem marha jó lett a FC2! Méltó utódja a FC1-nek amit kb 5x végigvittem. 😊

Szerintem egyáltalán nem unalmasak a küldetések, mert én pl. már elve csak céltalul bolyongani is szeretek, annyira jók a helyszínek, annyira jó az interakció a környezettel, a jármûvek, a fizika! A pálya rombolhatósága pl. túltesz szerintem a Crysis-on. Hogy sokkal gazdagabb, ötletesebb a pálya grafikailag és játékmenet szempontjából is.

Crysis elbújhat ez mellett, és még technikailag is! Igaz hogy a Crysis valamivel szebb és fotorealisztikusabb, de nem sokkal, viszont ez az engin jóval kisebb gépigényû, szinte akadozás nélkül megy a gépemen, amelyen a Crysis nagyon döcögött hasonló beállítások és látvány mellett. És a minimális töltési idõrõl ne is beszéljünk ami csak az elején van, aztán szinte semmi (ha jól emlékszem csak buszozáskor van töltés).

Szóval szerintem ez egy mestermunka.

Az Mi szerintem segg hülye. Semmi taktikájuk nincs,csak lõnek,meg rohamoznak a lehetõ legrövidebb útvonalon persze.

Balumann
A grafika, zene tényleg nagyon jó, és teljesítmény is meglepõen jó.
A játék eleinte nagyon szórakoztató, nagyon jó. De néhány óra után annyira unalmassá válik, hogy mindig át kell menni minimum 2, de valamikor több táboron, ahol mindig ugyan annyian, ugyan úgy megtámadnak, és még kocsival is utánunk jönnek. Emellett a küldetések sem túlságosan változatosak (öld meg **-t, robbantsd fel ***-t.

A másik pedig a fegyverek gyengesége, ugyanez nem tetszett a Crysis elsõ részében sem - de itt mégrosszabb - hogy megsorozom egy fél tárral, fáj is neki, aztán fut felém tovább és lõ...
Multiban ez miatt egyáltalán nem tetszik. Alap, és 1x upgradelt sniperrel 2 lövés kell vkibe hogy meghaljon (kivéve headshotnál, amit nem is mindig ad meg...).

Ami még nagyon hiányzott, a kihajolás és a hasalás. Hogy lehet ezeket 2008-ban kihagyni egy játékból?

jó cikk, bár sztem a grafika 5 * ot simán meg érdemel.. az Mi tényleg nagyon okos tetszik hogy körbekerítenek ..kikergetnek a világvégérõl is ... gránátot dobálnak rpg-znek...

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

← ElőzőOldal 2 / 2