Meddig elég egy nextgenes gép?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jó 4000 ft volt a kábel ez tényleg plusz költség a boxhoz ha monitoron akarod nyomni😊
Amugy ha van rajta s video vagy komponens vagy HDMI akkor nem is kell külön kábelt hozzá venni.
A monitor a szemednek is jót tesz, a tv meg ég és föld a régiekhez képest😊
Szval ez tévhit hogy rákell költeni még 200 ezer ft-ot. Nekem eleve volt itthon LCD monitorom és sztem 80%-ba már az van mindenkinek.
TV-t meg vennem kelett mert tönkrement a régi. De monitoron játszom😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
vegyed a nextgen ikersugárhajtású videókártyát közben a "messiás", a directx 10 is a fasorban van még...
vista is csak egy nagy vicc...az xp 7 éves oprendszer, mégis sokan ezt használják még mindig
(még a windows 98-at sem használtuk ennyi ideig)
és fél év alatt feleennyit fog érni a PC-d. egyszerûbb lenne ha azt a pénzt kidobnád az ablakon...
konzolt meg csak egyszer kell venned és évekig kiszolgál.
És mi az hogy nem alklamas rá a gamepad? Az a baj hogy életedbe nem használtál gamepadot. Ezerszer jobb mint a billentyûzet.
De amig ki nem probálod meg nem leszel konzoltulajdonos ugyis ezt fogod hajtogatni....
Szted akinek van konzolja és pc-je is nem tudja a kettõt összehasonlítani? dehogynem õk tudják csak, te nem tudod mert neked nincs az egyik. Ha meg van akkor azon az elég kevás emberhez tartozol akinek nem jött be a konzol.
Amugy meg ugyanugy kijön pl COD5 meg wtcc meg F1 konzolra mint a pc-re. Tény hogy pc-n jobb egérrel lõni és a szim is jobb kormánnyal. De konzolhoz is lehet kormányt kapni.
Ettõl függetlenül nem ez a topic témája, hanem hogy meddig jó egy nextgenes gép.
És ottol hogy a 3 éves kisgyerek kiskutyákkal jtszik a konzolon gondolhatod hogy a felnõttek is azon tolják.
Ez a 15-20 ezres árak meg: egészen nem vagy képbe ráadásul aki hülye az vegye meg az uj gémeket és ne cserélje be amije megvan. Itt cserebere megy, de tökmindegy ezt te nem fogod megérteni, mert csak PC-s vagy szval tök felesleges😊
www.smart-bus.hu
Egy konzol addig tart ki mig ki nem jön a következõ, mert arra a játékokat fejelsztik nem a gépet kell.
Ez a topic meg egy keveredés, ki mit ért nextgenes gépen? Én az xbox360-at a wii-t és a PS3-at nem ezeket az összetákolt pc-ket😊
És mint irtam onann számit elavultnak valmi hogyha pl fél év mulva kiadott gém nem indul már el a gépen full grafon akadás nélkül, ezt hivjuk avulsának. Nem azt hogy visszaveszem a grafot és müködik😊 lol....
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Voltam zárás előtt. _______________
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Bár ma már szinte lehetetlen meghatározni, hogy meddig is lesz elég, de ha már igazi nextgen akkor tessék:
Valami Tri-SLi-s lap, 3X280GTX OC, Core2Extreme QX9650 + egy faja hûtõ, hogy menjen 4GHz-en, 2X2GB DDR3 2000MHz memória. Ezzel azért el lennék egy darabig.<#vigyor2>#vigyor2> Ja még kell hozzá egy 1500W-os tápocska, meg egy ingyenes EON bérlet!<#vigyor>#vigyor>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
ha valaki konzolt vesz, az már azt jelenti, hogy van élete.
ezért nem érzem magam jogosultnak egy konzolhoz!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem nagy játék, akár egy PES bajnokság. Megy a sör-kaja-cigi és közbe a meccsek és egymás szivatása, ugratása.
Ezt PC vel nem lehet, hiába van ott a LAN...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
ad2 4 GHz-es proci nincsen még, csak tuningolva.
púúúúú
Egyébként ha több idõm lenne akkor biztos hogy konzolt vennék. Konzol meg egy HD tv és kész, be vagy tápolva legalább 5 évre 😊
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
A többi levan fosva kb.
Ez igy 300k és elvagyok vele 5-6 évet, tehát olyan 50k per év. Ezt PC-be bele kéne ölnöm igyis ugyis. De nem ölöm^^
TV amúgyis kell majd a Digitális adáshoz meg Blue Ray meg faszomtudja milyen HD filmekhez.
PS3 meg játék+net+film+BluRay(opcionális). Tehát a PC+DVD+BluRay lejátszó kb 150-200k. Igy meg 99k.
Szóval árba-minõségbe jobb ez a kombó.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
(dehát jobban megéri venni az extrém gyorsan elavuló alkatrészeket)
Aki bírja az akadozásokat, minimum grafikát és ilyesmiket annak késõbb válik elavulttá egy gép.Akár éveket meg lehet spórolni gépvásárlás nélkül így.Aki mindig a legjobbat akarja, annak sûrû mûvelet a konfig- vagy alkatrészcsere.
És persze minél késõbb veszel meg egy alkatrészet, annál olcsóbb. xD Bár most a jelenlegi pénzügyi helyzetre ez nem vonatkozik, mert most minden sokkal drágább, mint 1-2 hónapja.De ennek is vége lesz egyszer.
Qwerty4
intel core2 quad (q6600), 4giga 1066os ram és egy alap 7300gt vidkártya. Ja! és elsõ a biztonság: 1TB raid mirrorban. 😊
Ha nem lesz elég, akkor egy új alaplap kell, meg bele még egy 4850, meg majd ha még olcsóbb XD lesz a ddr2 akkor még veszek 8 gigát XDDD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
HD4870
2gb DDr2
ésmár ezis majdnem elavult -.- utalok pc-t fejleszteni de neha kell..
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Qwerty4
elõzõ gép 5 éves volt, nálam ennyit bír kb
Amúgy egy éve és fél hónapja vettem ezt a jelenlegi gépet:MSI Neo V2 alaplap, 2600XT (ez bedöglött, helyette jön majd a 3850), 2 GB Kingston, Athlon 4000+.
4 évig (2012-ig) elég kell legyen nekem ez a gép, remélem nem lesz nagy alkatrészhullás. 😊
Ha majd nem kezdenek menegetni a játékok akkor elõszedem a 90-es évek végének kimaradt címeit.És 2000-tõl is sok minden kimaradt.Tehát , ha nem mennek a next-gen gamek elõszedem a régieket, ott is van sok újdonság számomra a nagy lemaradásnak köszönhetõen.
A kérdésre visszatérve egy next-gen gép, hát 1-2 (max. 3) évig elég, de a végén már minimumon tolsz minden új cuccost, ha egyáltalán elindul. xD
Qwerty4
Tavaly lett a belseje cserélve Intel Celeron 2,8 GHz, 512 MB Ram, Integrált 32 MB VIA videókártya, közben cserélve lett 256 MB Nvidia Geforce MX 6600 (asszem 😊) integrált hangkártya. Aztán lett belevéve használt 70 gigás winyó, utána 160 gigás SATA winyó.
A laptopom 1,7 GHz, 256 MB RAM, 32 MB VIA videókari, integrált hangkártyával, 40 giga winyóval. Ebbe a héten vettem 512 mega ramot, mert nem bírtam vele a NetBeanst futtatni rendesen 😄 (java fejlesztõkörnyezet), meg felúhztam 64 megára a vid. kártyát. A laptop 2 éves lesz.
Az elsõ konfigomon akadva ment a Q3, ez volt a lényeg, a következõn már a Q4 is, de igazából csak Q3 megy, Worms Armageddon, meg pár Need For Speed. A többivel nem játszok 😄.
Bármelyik nextgenes gép kitart bõ 4-5 évig, sõt még annál is tovább, ha nem akarod hozzá csatolni a legújabb hardwareket, meg softwareket. (fõleg játékok)
Én mostanság böngészni, msn ezni, fejleszteni, filmet nézni nagyon ritkán, meg Q3-al játszani használom a gépeimet. Szerintem ha a hardware bírja minimum 4-5 év.