Castle (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vége meg.. :o Valami ilyesmit vártunk.
Jó az évad idáig.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A fene tudja. Természetesen nem a kapcsolati oldalra gondoltam, hanem a közegre, ahol jelenleg van, és a jelenlegi helyzeté fakadó (lásd mostani rész) kishal tehetetlensége a nagyhallal szembeni dolgokra. Lesz ebbõl belsõ- majd utána "külsõ" konfliktus, sõt, továbbmegyek, szerintem ezen fog múlni a "hazatérés" is. (sõt, lehet, hogy még az anya gyilkosának a szála is elõjön valamikor, amíg itt van)
A kérdés csak az számomra, hogy mikor fog ez megtörténni, mikor borítja rá az asztalt valakire, és mennyire nagy visszhangja lesz annak. :)
Aztán majd meglátjuk, hogy lesz, ez csak egy tipp a részemrõl.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ezt már eljátszották egy párszor több részben is, hogy valamelyik szereplõ furcsán merengett az epizód végén mégsem lett belõle semmi. Szerintem ennek sem lesz nagy jelentõsége.
Most behoztak jópár új karaktert a sorozatba, nem igazán lesz itt változás még.
A halál csupán a kezdet...
Már csak arra leszek kíváncsi, hogy innen merre tovább. Bár gondolom, hogy az utolsó egy perc párbeszéde elõrevetíti, hogy ki mit gondol, és hogy mi lesz ebbõl...

REAL MADRID

REAL MADRID
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ezért tényleg kár volt, amúgy meg jó kis rész volt.
En sem ertem, minek eroltetik az ilyet. Legyen valami mas a szer hatasa, vakuljon meg, vagy essen le a fule, vagy legyen impotens, mittomen, barmi ami talan hiheto, es bevallalja az stab/iro. Ugy meg alakulhat is a sztori, de ugy, hogy 2kedves cimszereplo, van egy napod es csokolom", az mar egy vicc, foleg season premierkent.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
2013-Sep-30 Castle (2009) 06x02 Dreamworld
2013-Oct-07 Castle (2009) 06x03 Need To Know
2013-Oct-14 Castle (2009) 06x04 Number One Fan
[merlinw.org]
REAL MADRID
Egyébként nem kell már spoilert használni szerintem, 3 hete volt a finálé, magyar felirat is van már jó ideje. <#smile>#smile>
REAL MADRID
http://goo.gl/gd6Zi5
#szerintem: Lehet, de akkor aranylag nagyot kell elorelepni az idoben, mert a "nem" jelentette tores miatt nem nagyon fognak egyutt dolgozni. Legutobb is elhuzott Castle a volt nejevel, amikor latta, hogy Beckett a rendorrel jott ossze (pechere, epp szakitott vele, amikor beszambazott Castle a volt asszonnyal az orse, gyarapitva a szokasos klisek szamat).
Viszont ugy lenne ertelme a "nem"-nek, hogy egy-ket evet lehuz Kate az uj varosban, majd valahogy megint kapcsolatba kerulnenek,(megszorul, vagy Castle erintett, vagy barmi), es kvazi kezdodne elolrol a macska-eger harc, de mondjuk mindketten azota talaltak egy-egy not/ferfit maguknak. Mas kerdes, hogy erre vevo lenne e nezo, hogy kozel 100+ resz utan meg mindig tini szinten jatszanak egymas erzelmeivel.
Mar igy is tovabb huztak ezt az egesz "romanc" dolgot, mint kellett volna :) Mondjon igen-t Kate, es folytassak hazasparkent, jojjon vissza Castle celebeket ismero es/vagy geek es/vagy milliomosok vilaga, ahol Kate csak pislog, mint hal a szatyorban, azok a reszek mindig jok voltak.
REAL MADRID
És most meddig kell várni a válaszra? :D
Nekem tetszett az egész évad, várom a következõt.
Ez a lánykérés meg a legszánalmasabb volt, amit eddig sorozatban láttam.
http://goo.gl/gd6Zi5
Kicsit The Unit érzésem kezd lenni:
Bár a lánykérés után volt egy feje. :D
De ha olyasmi fordulatot venne a sorozat, mint ami a könyvekben van, (könyves spoiler)
Tartok tõle, hogy az elsõ és második évad színvonalát nem fogja már hozni.
az ABC berendelte:..... Castle 6. évad
yeee
kicsit kiszámítható volt a rész mivel nyilvánvaló hogy úgysem hal meg Beckett, a sok robbanószer miatt a félre ugrós módszert se lehet elsütni, szóval csak a hatástalanítás marad.
az ehetit és a múlthetit cserélték meg a bostoni robbantás után, szóval eredetileg 101. lett volna, és pár nap alatt kellett utolsóként legyártaniuk, ezért van sok "flashback" benne
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

2013-Mar-25 Castle (2009) 05x18 The Wild Rover
2013-Apr-01 Castle (2009) 05x19 The Lives of Others
[merlinw.org]