Korrepetálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha magántanár vagy és hirdető felületet keresel, az oktass.hu a te oldalad. Az ingyen1ho kuponkóddal egy hónap ingyenes tagságot kapsz (a tagság utána is csak 990ft/hó)
Magántanár regisztráció: https://oktass.hu/regisztracio
A diákoknak a keresés nincs regisztrációhoz kötve és ingyenes: https://oktass.hu/kereso
Szép napot nektek! 😊
Utoljára szerkesztette: BredaD, 2019.12.23. 09:57:40
Írjatok bátran, mindenkinek szívesen segítek: [email protected]
Szóval fel lehet ajánlani ilyen kis "akciókat".
Más: plakátolás nem rossz dolog, rengeteg ilyen telefonszámletépõset látni. csak abba van egy kis kockácat ténylet az APEH részérõl, dehát aki nem jáccik, az nem is nyer.
még vmi...: azon kellene még eltöprengeni, hogy Mohamed menjen a hegyhez, vagy a hegy menjen Mohamedhez, azaz a te lakásodba/házadba lenne az aktus, vagy a célszemély otthonába. Ezzel is sok jó pontot lehet nyerni, ha te mész el hozzá. (persze az ár arányosan növekedne +100, 200 Ft-al, legalábbis amennyit az utazás megkíván)
na hamargyorsan ennyi jutott az eszembe, elnézést a szóismétlésért, és a hejesírásí hibákért 😊...de reggel csak ennyi futja tõlem...
http://www.tanuljunk.eoldal.hu/
Már tanultam nála, és szerintem bõven megéri a pénzét, hogy így fejezzem ki magam. Remélem tudtam segíteni.
mikrofon, meg világítás nem fontos (nah jó, világitás lehet nyár kivételével igen)
megnem ezt szeretném fõ állásba csinálni, emeleet szeretnék rendes fizetõs melót valahol, ez csak olyna mellékes mert érdekel, meg amit legutóbb csináltam, eléggé dicsérték hogy jó lett)
nah de elégg, ne offoljuk már szét ennyire a korrepetálástopikot😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
1.) csináltass magadnak pólót
2.) ha valaki olcsón/ingyen berakja a saját weboldalára a bannerodat az is jó lehet
3.) az aláírásodba ne azt írd, h "dikkmáán", hanem reklámozd magad
4.) legyen aktív a BT-od és a telefonod neve legyen olyan, ahonnan rögtön a weboldaladra lesz kedvük kattintani
5.) bárkinek küldesz emailt, alul legyen ott a hirdetésed az aláíráso alatt
6.) minden emiledhez legyen mellékelve automatikusan egy *.vcf névjegykártya
7.) a postaládádon a bedobó nyílás mellett legyen kinn a hirdetésed és letéphetõ szórólapjaid is legyenek odaragasztva - pl.: "Én nem megyek el hozzád, hogy ezt bedobjam a postaládádba, így arra kérlek, tépj magadnak egyet, ha már úgyis erre tévedtél!" - vagy vmi hasonló!
8.) Ha eleve rövid SMS-eket írsz, akár alá is írhatod!
9.) legyen a weboldalad mobiltelefonról is elérhetõ
ennyi jutott eszembe elsõre...
10.) igen, legyen kinn a hirdetésed ovikban, abc-kben, idõsek otthonában, templom hirdetõtábláján (a "ki a halott" mellett :@ ), diszkóban, mûvházban, könyvtárban, pályaudvarokon, kocsmákban
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Elõbb legyen meg a fizetõképes keresleted, majd hogy ha már jön belõle annyi pénz, hogy nem csak szotyira elég, akkor gondolkozz el rajta, hogy tudsz megfelelni az apehnak. Hidd el õk is jobban örülnek, ha nagyobb/folyamatos jövedelmed után fizetsz adót 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
csak nem merek saját egyéni vállalkozást inditani, mert sok benne a rizikó, meg hát sok helyrõl hallom hogy ilyen olyan válalkozás igy fuccsolt beugy fuccsolt be.
hobbi szinten csinálnám, egy normális meló mellet, csak hát, az sincs a környéken sajna😊
amúgy meg mind1, itt úgy fest senki nem magántanárkodik
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
- egyébként maga a közvetítõ jár a legjobban: van kb. 550 tanár náluk, azok befizetnek egy évre fejenként 6500Ft-ot, az összesen 3'575'000 Ft, azaz havi bevételük átlagosan ~298'000Ft, ennek kb 40%-át átcsurgatják állambácsinak, nekik marad ~175'000Ft és még ott van a reklámbevételük, ami megint csak nem kevés - talán nem véletlen, h az ELLA-nál van a számlájuk: biztos úgy szerzõdtek, h a lakáshitelük ebbõl ketyeg lefelé... Ha jól tudom, az egész linken levõ cuccost pár ember (talán egy fiú és egy lány) csinálja!!!
Na, ebben van a pénz - ellenben egy jó magántanár egy héten megkeresi a regisztráció díját - sõt! 😊 😉
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ált. iskolásokat eleve nem, középsulisok gázosak, mert állandóan van számonkérésük és nagy megterhelés a magántanárnak is, mert azt hiszik, h neked kell megtanítani az anyagot, pedig arra ott az iskola.
A magántanárnak az a szerepe, hogy a hellyel-közzel felkészült diákokat a buktatósabb részek elmagyarázásával eljuttassa a sikeres ZH-ig vagy vizsgáig.
Én több mint tíz éve kezdtem és volt olyan félévem, amikor 36 egyetemista/fõiskolás tanítványom volt és mindezt rendes meló mellett csináltam esténként és hétvégenként.
Magántanítani: amennyit tanítasz idõben, legalább a másfélszerese idõben otthon rákészülni. Ha valamibõl nem vagy nagyon otthon, azt ne vállald (pl.: ha analízisbõl nem tudod definíció szerint deriválni a cos(x)-et, vagy nem menne pl. az x^ln(x) fgv. a "deriválási szabályok" szerint, akkor el kell döntened, hogy hagyod a csudába, vagy sok-sok melóval megtanulod tisztességesen az anyagot és mégis belevágsz... - és ezek még egyszerû esetek is... 😛 )
Nem érdemes 1 órát vagy annál kevesebbet egyszerre leadni, 2 óra viszont sok, másfél ideális.
Óradíjak: nyugodtan kérhetsz 2000Ft/60perc fölött is, nézz körbe a linken!
Ha csoportot vállalsz, adj kedvezményt, de persze te jól jöjj ki a dologból!
Minden tanítványnak külön mappa vagy félévenként egy mappa, szépen lefûzve a levelezés velük és javasolt beszerezni egy jó PDA-t vagy PDA-telefon kombót, mert egy idõ után nagy lesz a kavarodás! Nekem egy régi DOS-os kütyüm van (HP200LX), ideális a feladatra, de használtam Palm-okat,Symbianos telókat, mégis ezt használom szívesen, de van nálam kinyomtatva egy naptár is, amibe be tudok írni dolgokat, ha kell és utána mehet az elektrongyosba...
Soha ne késs!
Mindíg készülj a tanításra már 2-3 nappal a találkozó elõtt és elõtte való napon még 1x nézd át, amivel foglalkozni akarsz! Mivel te készülsz, a bebukható kérdésekre is rá tudsz készülni, így kisebb az esély, h kellemetlen helyzetbe kerülsz! Ha mégis megesne, ajánld fel, hogy a következõ alkalomra utánajársz! (És járj is utána mielõbb!)
Egyelõre ennyi - aztán majd válaszolok, ha lesz kérdés!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ha nem akkor kár arról beszélni hogy "Mennyit lehet elkérni egy-egy óráért" <#ejnye1>#ejnye1>
csináld ingyen vagy sehogy <#eljen>#eljen>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mivel kis csoportoknak tartanád, fejenként keveset fizetnének, viszont te jól járnál!
Ha egyénit akarsz, max 1000-1500 Ft/óra, többet nem fognak adni matektanárért. Helyzetfüggõ.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life