Nem sima BULI topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tüncinek már nincs is bozontos szemöldöke! Jó rég nem figyelheted munkásságát, ha még ezt sem tudod!!!

Azért elég dúrva a különbség! <#beka2><#beka2>
az, de nem hiszem, ott lenne, ez most nem stand up comedy lesz, hanem házibuli😊 bár ha te szeretnéd eldönteni hogy milyen bulit akarsz és hogy kik legyenek ott, akkor a helyedben a saját bulira pályáznék... ugyanis kisorsolnak 5 embert akiknek állják a költségeket, õk visznek mindent!

gibbone
Tyûû ez most komoly?
Wáoá akkor a Kiszeli Tünci is ott lesz? Mert én vele mennék bulzini. Egész este a bozontos szemöldöke súrolná arcomat.
Mond, hogy õ is ott lesz, õ is celeb nem?

mirror\'s edge

jah, ha visszaolvasod akkor láthatod, hogy lesz egy T-mobilos házibuli 29.én, ami elég igényesnek hangzik, csak kérlek ne mond ha megnézted, hogy jajj a celebek is ott lesznek!😊

gibbone
Nem vágom még, valami jó kis pörgös, pogózós, hiperaktív, testrombolós izzadós, kalapdobálós, zsírrobantós, eszméletlen, megapartizós, dúrvaságra. 😄

mirror\'s edge

speed?😄 viccet félre téve konkrétan mire gondolsz?

gibbone
Halihónaj emberek, valaki sûrgõsen ajánljon valami partikát a mai estére mert ki vagyok fogyizva, és pörögnék de rendesen.

mirror\'s edge

wow! celebek! jajj, de jó!!! ez most komoly? blõõõ. engem sokkal jobban érdekel az, hogy megnyerjem az ingyen házibulit, minthogy a nemzet "nagyjaival" pöröghessek! max ha megnyerném, csak azért mennék el mert 4 barátomat is vihetném!

Az oldalon többször is lehet regisztrálni? Nem zárnak ki emiatt?
😊 már csak sikerülni fog 😊 ennyi regisztrációval... muszáj!! nekem ott kell lennem!!!
Meg az a bulira kialakított lakás azért nem lehet rossz. Biztos egy csomó jópofa dolog lesz, csak elég kicsi az esély bekerülni...
így van, de azért celebekkel mégis izgalmasabb. gondold el, vmelyik pletykamagazin party rovatában te szerepelnél..😊
ramerone
akkor lehet amúgy is érdemes elnézni oda😄 nem feltétlenül baj ha éppen nincsennek celebek😄

---life is a give me 5---

én nem rég buliztam ott és nagyon jól nézett ki. szép színesen van kifestve, abszolút vidám és bulizós hely. amúgy tánciskolaként is mûködik, vagy mûködött.
ramerone
Konszolidált na ja Azért a Casa Dell Musica nem az a lepukkant hely😄 Legalábbis szerintem kipakolják azt aki IHB-zik😄

😄
Mert így az igazán VIP 😄😄😄

Azért nemhiszem, hogy IHB buli lesz... =D

De már alapból érdekes egy külön bulira kialakított ház... o.O
én a Sex on the beach-et szeretem, egyszerûen 2-3 már úgy kiüt..😊
ramerone
a kaja akkor sem lehet mindig pizza, azt már mindenki únja, és jól koszol is, arról nem is beszélve, hogy a hagyma után az ember lefordul a székrõl. pizza után már beszélgetni sem lehet, mert amúgy senki sem rendel valami könnyû sajtosat, mindenki szalonnával csípõsen hagymával stb... én szeretek kis falatkákat csinálni. apró szendvicseket, amiket könnyû gyorsan bekapni és ihat a nép tovább. nekem eddig ez jött be, na és a sajtos pogi😄

hm... nálam a ... vörösboroskóla 😄😄😄
nem ám.. talán a B52, vagy a Cosmopolitan... De az abszolút favorit a longIslandIcetea
Partykaja: zsíros kenyér lilahagymával! XD

Amúgy melyik koktélt szeretitek a legjobban? Nálam a mojito a favorit =)
Biztos lesz az is...
szerintem se... nálunk virsli vagy a zsíros kenyér a legalapabb... utána persze jönnek a szendvicsek, chipsek, pizza, .... stb.. de ha megnyerem a buliszerevzést, akkor tuti kaviáros szendvics lesz koktél rákkal 😄
sztem ilyen kis falatkákat csinálj!!! azokat mindenki nagyon szereti, bár ennyi pénzbõl lehet pizzát is rendelni, azt úgyis mindenki imádja!!!
ramerone
hát tudod egy igényes partynál, ahol nem pusztán az a lényeg, hogy mindenki tök részeg legyen ott a kaja milyensége igenis fontos!!! Szerintem nem lehet lenyûgözni a barátokat a csupasz zsömlével...

az oldal is írta h most lila a trendi, ma du be is szerzek egy csomó lila cuccot.. tetszik most ez a szín!!
nearo
hát... én a kajára azt mondom, hogy vásárolj be egy tonna zsömlét, és ha elég igénytelen a társaság, akkor az bõven elég lesz (üresen is)
vagy legalábbis nekem elég szokott lenni

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

már vagy egy órája ezt olvasgatom... nem tudok vele betelni 😄
Azon gondolkozom hogy szervezek egy szilveszteri partyt 😊
ramerone
na igen😄 eddig a bulik behaltak már az elsõ két órában, arról nem is beszélve, hogy a kaja mindig is gond volt. mit adjon az ember a népnek, amit nem üli meg a gyomrukat, nem punnyadnak be tõle, mégis szívja az alkoholt, és mindenkinek jól essen. Személy szerint én azt értékelem, hogy olyan buliszervezõs oldal. Még az is ki van fejtve benne, hogy mit vegyen föl az ember, mi az idei õsz színe. Eléggé praktikus😄 Már ami a konkrét szervezést illeti😄

jaja szerintem is tök ász 😊
Már egy csomó tippet felírtam magamnak a következõ bulihoz 😊
sztem nagyon nagy pörgés lesz! amúgy bárki is készítette az oldalt, irtó ügyes volt. rengeteg infó, hasznos ötlet és iszonyatosan jól néz ki!!!
Ott van lentebb a link: http://hazibuli2008.hu
ti most milyen buliról beszéltek? Én is akarom látni a megasztárosokat!!! 😊

Egy próbát megér, talán lesz ilyen együtt éneklõs hülyülés is... 😛

Én az elsõt végig láttam, a másodiknak csak a szereplõ válogatását XD
én a mostani megasztárosokat jobban kedvelem vhogy! nagyon jó a desing-ja az oldalnak..
ramerone
Azt nem tudom, de itt az oldal böngészd ki belõle. De azért írd meg, ha megtaláltad😄
http://www.hazibuli2008.hu/

Én idáig egyszer a ZP-ben láttam a Tóth Gabit és elég partycsajszinak tûnt...
Ha most is eljön, tuti jó hangulat lesz. xD

Hánytól lesz?
fúú, úgy szeretném hallani élõben a megasztárosokat. biztos irtó cukik amúgy. látszik h õk még nincsenek elszállva maguktól!
ramerone
Én nem tudom, csak kósza hírek vannak, szerintem ez az egész egy meglepetés lesz, sok celeb érkezik, ez is a lényege, hogy az átlagember együtt bulizhasson velük. Nyilván õk is élvezni fogják😄

Márk is ott lesz?
tök jó. még sosem buliztam együtt sztárvendégekkel!!! jó lenne nyerni? húú, már most azon agyalok, mit vegyek föl..
ramerone
Igen, de úgy tudom jönnek még a megasztárosok, nyuszis lányok, modellek. Nívós házibuli lesz.

megnéztem ezt a 29-ei partyt, nagyon ígéretesnek tûnik. lesznek ezen sztárvendégek?
icepick16
Hogy ne igyak? Simán. Persze van egy olyan elméletem, miszerint egy sör, nem sör, 2 sör=fél sör, 4 sör=1 sör, 1 sör pedig nem sör 😄

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

kicsikacsa23
gondolod, akkor kibírnád? szervezel party-t, hívjál meg! Hasonszõrûekkel jó bulizni😉

is it okay if i think its lame to dance?

icepick16
Hál' Istennek, akkor nem látott engem csaj. Azt hiszem egy életre kiábrándult volna belõlem. De lassan érik egy olyan buli, ahol nem vágom rottyra magam. Talán ha én leszek a fõszerv 😊

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

kicsikacsa23
a csaj meg is ette, amit kiraktál, nem? elvégre abban még benne vannak a tápanyagok😛

icepick16
Én meg ittam, ettem, hánytam, és ettem tovább.

kicsikacsa23
én evés után hánytam😄 DE ne mcsak errõl szól a party😉

nearo
én evés elõtt néztem meg... mi a baj velük? :-O

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

akár kutya, akár ló, elég súlyos story mind2 😊