Élet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Mindannyian halálbüntetést kaptunk felfüggesztve:D
A Béna.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Bár épp az olyanokról szol a topic mint te:D
A Béna.
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Ki is tettem topikomba.
És egy másik:D
A Béna.
A Béna.
A Béna.
Az élet NE egy sír felé vezetõ biztonságos út legyen, hanem bukfencezzünk végig egy üveg borral az egyik kézben, egy csokival a másik kézben, és közben ordítsuk: Micsoda buli volt!!!
A Béna.
http://filmbuzi.hu/archives/2009/05/14/rovidfilm-last-day-dream/
És jó erõsen elgondolkozni...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Építhetnénk de rombolunk,Gyógyíthatnánk de inkább gyilkolunk,felfedezhetnénk de inkább bezárkózunk...
Nem látjuk már a szépséget,nem érzünk semmit sem már,
és nem tudunk már nevetni...
Harácsláz és pénztéboly...
Felborult az evolucionk is,már nem biologiai alapu hanem pénzbeli...
Tönkretszünk mindent, kifosztjuk a bolygót és embertársainkat...
Jobb is ha minnél hamarabb lezavarjuk a 3.világháborut és kipusztulunk mert a föld nevü bolygó megérdemel egy uj esélyt hátha legközelebb valami értelmesebb életforma fejlödik ki rajta<#nyes>#nyes>
Részemröl a topic lezárva és jo ,hogy én még tudok örülni annak ha süt a nap de azért remélem vagyunk igy még páran<#buck>#buck>.
A Béna.
Gyakorlatilag 2 részre szakitották a világot,mig itt nekünk Pc internet Tv és minden technikai kütyü addig Afrika vagy india eldugottab helyein még palackozott vizet sem láttak.
A nyugati világ meg szerintem csak befolyást akar gyakorolni a fejletlenebb országokon ,egész egyszerüen fogyasztokká akarják tenni öket mert kell a vásárloerö ahoz a sok szarhoz amit legyártunk...
A Béna.
Hogy mi lesz velünk?..nem tum..:S
Nem akarom idõ elõtt feldobni a pakcsert a nagyfejesek elbénázott döntései miatt..és nem akarok senkit elveszíteni..
Be kellene látni, hogy elvagyunk mi egymás mellett..Úgy gondolom, hogy a nyugati világ ezzel tisztában is van..ami engem aggaszt, az a Kelet, a mohamedánok..Ide jönnek, mindent megkapnak, oltári nagy tolerancia részünkrõl..de ez nem kölcsönös, ahogy én észrevettem..Nekünk kell lennünk az okosabbaknak, engedni, amíg lehet..De ezzel a pozitív diszkrimináció dologgal nem értek egyet..Nem tum mi lehetne a megoldás..
Nem semmi 2 honap van mögöttem még igy is,hogy kimaradt a Dakar idén a programombol(nem is baj ahogy elnéztem).
Igen érdekes dolgok történnek a világban miota nem irok ide többekközt közbejött egy barátnö is de hamar leépitettem:D
Hiába no 4 éve vagyok egyedül nehéz változtatni:D
Elgondolkodtam ezen a válság témán is,Amerikai fönökömmel sokat beszélgetünk munka közben a jövöröl/jövönkröl.
A motorsport padlon van de kitartunk még közben gondolkodok rajta,lépni kellene valamerre nagyon löporos a helyzet és ha belegondolunk mindkét világháborut ugyanilyen válság elözte meg...
Van még remény az emberiségnek vagy kezdjek el csomagolni és irány Afrika ahol a saját 2 kezemböl megélhetek?
Vagy a légio,hogy legyen meg a képzettség tulélni azt ami vár ránk?
Mik a vélemények?
Ugy általában ne a Világválságrol témázzunk arra van más topic!
A Béna.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
A Béna.
<#rinya>#rinya>
A Béna.
AZ emberiség veszte.
Megvan a válasz a kérdésre!
A válasz: MÜANYAG:D
http://www.indavideo.hu/video/Erdemes_a_foldet_megmenteni
A Béna.
Én ott, helyben, képernyõ elõtt :D beleestem, mint egy vak tetõfedõ :)
És még fiatal is...18 éves :)
Szerintem szimplán üzleti kérdés:( Szerintetek?
Mi mindenre lenne képes az emberiség ha végre összefognának?
A Béna.
De addig se térjünk el a témátol.
A Béna.
Ezután a film után, leszedtem az összes elkészített filmjét (mármint a csajnak :) ) és megnéztem :D
Plusz betárultam egy rajongói lapjához is :D
u.i. Kristen Stewart naon-naon dögös volt benne, nem?!