Élet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"És ha igen vajon élnek-e valojában?Boldogok-e?" mit értesz "boldog" alatt? lehetnek éppenséggel boldogok, mert éppen fizetésemelést kaptak vagy mert csak egy jót dugtak. hogy lehetnek-e véglegesen boldogok? nem, senki nem lehet, ez elég egyértelmû.
"Vagy csak bábok,bábok amelyeket irányitanak a médiával?" részben igen. részben nem. mindenki báb, legfeljebb nem tud róla.
"Akik hamis értékek után kutatnak?" mi neked a hamis érték? mi nekik a hamis érték? több, mint valószínû, hogy mindenki hamis értékek után kutat.
egyébként a topic legnagyobb baja, hogy általánosításon alapszik, egyik feltevés sem igaz, és mindegyik feltevésben van igazság. azt hiszed, hogy ki vagy emelkedve a tömegbõl, mindenki birka körülötted, közben a többi birka pedig magát látja neo-nak és téged lát egynek a többi szürke féreggel az utcán.
Ugy élünk ahogyan kéne? igen
Boldogok vagyunk? nem
Lehetünk-e egyáltalán boldogok? nem
Különben is mi a boldogság? egy foglaom amit lehet hajkurászni
Jo irányba halad-e az emberiség? nem
thxbye
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
kiváncsi lennék hány életképes egyed van a hozzá hassonlok kozott
észre vettem hogy ugyanilyen maszatolást csinálnak más fórumokon is
undorító hogy néhány eszement pojáca itt és így végez szellemi önkielégítést, értelmetlen topikok formájában
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Ezekkel a gyõzikesóval és társaival csak a népet hülyítik.Szinte naponta szembesülök vele hogy suliba az elsõs hülyegyerek osztja hogy "fõrugdoslak csáje',dögöljé meg moree" és a többi. Mondanom se kell a "csájee" meg a "moree" szót hol hallhatta a gyerek.
A josibarát meg a monikasó és társairól akkor még szó sem esett.
De szerintem ez inkább a Tv hatásai az emberekre topikba illik.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Az én véleményem, hogy egyre jobban figyelni kellene a közösség érdekeire meg úgy általában az emberiségre is, mert nem fogjuk úgy kihúzni, ha csak magunkra gondolunk. Elüzletesedett a világ, képtelenség fenntartani a mostani kényelmes állapotokat mindenkinek, le kéne adni bizonyos dolgokból a jól élõknek, meg nem is tudom... Az élet értelme a boldogság, de egyre többen vagyunk és nem kéne mindenen keresztülvágni azért, hogy annyira nagyon nagyon ki tudjuk a vágyunkat élni.
Úgyis vége az emberiségnek, remélem azért én még nem érem meg, de ha romlik a helyzet hamarosan, tuti nem fogok gyereket csinálni késõbb, nem hiányzik, hogy azon egyem magam, hogy miként fog szegény élni egy nyomoronc világban...
púúúúú
Avanti Roma!
én is egy idõben az egész világnézetet ami ma megy rühelltem, próbáltam beszélni azokkal akik e mellett állnak, de annyira makacsok és állhatatlanok, hogy szemernyit sem engednek az igazukból, és a végén csak úgy jövök ki az egészbõl hogy fölöslegesen idegesítettem magam + húztam az idõmet.
DFTBA ಠ_ಠ
veled sincs úgy igazából bajom, csak olyan érzésem van mintha ez is divat lenne. mintha megint két oldal lenne. az egyik aki a fogyasztói társadalom tagja, egészséges, elhízott, médián butult ember ÉS aki az egész ellen van, tiltakozik ellene. egyik oldal sem jobb :( ezért mondtam én azt hogy akkor az egész "vitából" kimaradok, és úgy meglepõdöm az embereken hogy mennyire beleélik magukat. nincs vele bajom, teljesen megértem miért csinálod. csak fölösleges.
no offense (ezt csak a biztonság kedvéért.)
DFTBA ಠ_ಠ
egyébként igen:
McCain ezzel a mondatával meggyõzött engem is hogy õ esetleg tényleg, igazi politikus, nem csak dísznek vagy poénból van ott, mint ahogy az itthon divat
„Szeretném leszögezni, hogy mindent megteszek, ami hatalmamban áll, annak érdekében, hogy segítsem õt, hogy leküzdjük azokat hatalmas kihívásokat, melyek elõtt az ország áll” – mondta McCain beszédében, melyben tudomásul vette vereségét.
No politika, nem akarok belemenni, csak gondoltam csendben megjegyzem, hogy vannak még szerencsére EMBEREK is ezen a Földön nem csak férgek.
És akkor most nézzünk körül itthon... nem kell leírni semmit, csak bólogassunk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
mindenki utálja a munkáját de senki sem meri otthagyni "mert akkor mi lesz"
így megy ez. ha utálod, ha szar, ha ezer baj van vele akkor is ott maradsz mert félsz attól ami történhet ha hátat fordítasz neki.
persze ha hirtelen úgy döntesz hogy te ki akarsz lépni ebbõl az egészbõl, akkor állás, lakás kaja nélkül találhatod magad. de hát itt kezdõdik a bátorság vagy nem? akinek meg nincs az ne rinyáljon hogy ez szar, az szar ha úgyse tesz semmit ellene
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.