Vodafone 715
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
samsung b130 az is 5eft
ennél sztem jobb
ennél sztem jobb
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
"A telefon – magyarosított, mára már elavult nevén távbeszélõ – olyan távközlõ eszköz, mely beszédet továbbít elektromos jelek formájában."
ezt tudja? tudja. ha többet akarsz, akkor vegyél olyat, de ne nézd le azt akinek ennél több nem kell.
ezt tudja? tudja. ha többet akarsz, akkor vegyél olyat, de ne nézd le azt akinek ennél több nem kell.
DFTBA ಠ_ಠ
aszta...va megapixeles fényképezõ meg memóriakártya mp3 húúú ez télleg megéri ...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
miért várod el egy trabanttól hogy élményautó legyen <#miaz>#miaz>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
mobilaréna - teszt
Amikre nekem kell egy telefon azt ez tudja, (kivétel a játékot 😄, de remélem arra most kapok vmi jó tippet😊.
5 ezer ft-ért korrekt vétel volt 😊
Amikre nekem kell egy telefon azt ez tudja, (kivétel a játékot 😄, de remélem arra most kapok vmi jó tippet😊.
5 ezer ft-ért korrekt vétel volt 😊
Üdv arra lennék kíváncsi, hogy van e rá lehetõség, hogy játékokat rakjak rá. Mert nálam "ellenõrzés sikertelen" hibával szívat.
Remélem valaki tud rá megoldást. Jar és Jad fájloknál is ezt csinálja.
Próbálkoztam úgy is, hogy felmásoltam a mem kártyára, és onnan próbáltam (a telefonon belül) telepíteni, de nem volt jó.
Letöltöttem hozzá a "Vodafone PC Assistant" progit is, és onnan is megpróbáltam telepíteni, de megint azt a fránya üzit adta ki.
<#help>#help>
Remélem valaki tud rá megoldást. Jar és Jad fájloknál is ezt csinálja.
Próbálkoztam úgy is, hogy felmásoltam a mem kártyára, és onnan próbáltam (a telefonon belül) telepíteni, de nem volt jó.
Letöltöttem hozzá a "Vodafone PC Assistant" progit is, és onnan is megpróbáltam telepíteni, de megint azt a fránya üzit adta ki.
<#help>#help>