Susogós mackók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végignéztem az összeset comedyn, nincs közte, utána youtube-on keresgéltem még, és találtam olyan részt, ami a comedy oldalán nincs fenn, szóval sajnos nem teljes még a saját gyűjteményük sem...
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
igen, itt nézem most a részeket már vagy két órája, de már csak a 6-7. évad van hátra, és szerintem annál régebbi :\
http://www.comedycentral.hu/shows/susogos-mackok/
van/volt egy olyan rész, amiben Vackorról beszéltek (vagy legalábbis megemlítették) valami olyasmi témában, hogy lehet, hogy manapság úgy megnőtt, hogy nem is Vackor a neve, hanem egy Kurvanagy Körte... ezt a részt keresem, de nem találom sehol 😞
ismerős esetleg valakinek?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
-Hasonlít rá...
-Akkor szia ..x.-vcxvmjsdfmélksdf
xDDDDD
De jók. 😊
Ezek a mostaniak sokkal jobbak mint a régiek. Fõleg a szövegek 😊
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Ha az új...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ez tényleg mûködik xD
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
szerk: közben megtaláltam. +fav topic 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
bocsánot, hogy nincs comedy centralom... 😄
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Brandon és Sanya kukkolnak
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Szotyi
Beszorultam
Brandon új lánca
A medve az erdõ királya
jóóóózsiii józsijózsi jóóózsiii józsii jóóóóózsiiii
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)