Nokia N97
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valakinek tapasztalata N97-sel Mail for Exchange beállításával?
Nem igazán tudom beállítani... Illetve be tudom, de valamiért nem megy...
Tanúsítvány hibákat dob, nem csatlakozik...stb.!
Van valakinek valami ötlete?
v.22.0.110 a fw!
a fagyás ellen a szoftverfrissítés?
http://www.nokia.hu/tamogatas/szoftver/szoftverfrissito
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Hogy tudom frissíteni a v10.0.012 verziószámú n97-em?
Van egy N97 mini-m, be dugtam a fülhallgatót, eddig rendben. De mikor kihúztam nem akarta tudomásul venni hogy kihúztam.
Már mindent megpróbáltam.. Kikapcsoltam,. kivettem az aksit, már vagy 100x ki/be dugdostam a fülhallgatót...
Valami megoldást tudtok ?
mutattak nekem a minap egy N97-es telefont eladásra csak van 1-2 szépséghibája és szeretném azok segitségét kérni és véleményét akik egy kicsit értenek hozzá.
Tehát: Szoftverproblémája van a telefonnak de nem mindig jön elõ rajta. néha lefagy, nem enged néha belépni helyekre. Körben a kijelzõ körüli fém díszpánt lejön, kijelzõ 1ik sarka is kicsit mozog de az érintõkijelzõ mûködik rendesen.
Van hozzá már olyan frimware ami 100%osan mûködik egy frissités után?
A kijelzõ körüli részt mennyiért lehet megcsináltatni?
1-2 infot még nem tudok rola, azokat is majd leirom ha megtudom.(pl független-e, gari van-e még rá)
igo lehet rá te nni?
milyen videókat képes lejátszani?
milyen minöségû videót, képet csinál?
magyar nyelvû menüje van?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Próbáltad már a HTC Touch Pro 2-t? SZVSZ fényévekkel ergonómikusabb billentyûzete van mint az N97-nek... (sokkal több gomb -> több funkió Fn gomb lkenyomása nélkül, de alapból a gombok kialakítása, kitüremkedése is sokkal jobb)
vs

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Most akarok telefont venni és szerintetek meiket érdemesebb megvenni most,mindegyikrõl hallotta rosszat jót is de nem tudok dönteni.
Válaszotok elõre is köszönöm.
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
Gigabyte EP45T-DS3R; E8500 @4.0 ;Kingmax 2x 2GB DDR3 1600Mhz @1800;Sapphire HD4850 1GB HannSpree HT09 28\" with TV-Tuner;Samsung 2 x 1 Tb,Razer Diamondback; Aerocool Aeroengine II
En egyelore nagyon meg vagyok elegedve az N97-el, mondjuk semmi extrat nem varok el tole igazan. A qwerty billentyu miatt no meg az ergonomiaja miatt tetszett meg igazan. Filmeket nezni viszont elvezet rajta... nagyon tetszik a kijelzoje.
iPhone nalam amiatt esett ki mert nem vagyok oda a csak erintokepernyos telokert. Az n97 nekem pont ezert jon be mert van kattogos billentyuzet (nekem kell a feedback arrol, hogy megnyomok egy gombot meghozza gombmegnyomodas formajaban :D) de a touch screen is jo. Szoval osszessegeben nekem eddig semmi panaszom ra.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Hát itt szerintem nem sok embernek van dolga N97-tel de megpróbálok segíteni a szoft.frissítéssel.Kártyafüggetlen a telefon vagy nem?
Nem nagyon értek mé hozzá, de ismerkedünk. Próbáltam rátenni játékot is, két demót, de nem jelentek meg a games mappában, vagy csak rossz helyen keresem...
[/cserf][/fülünyúl]
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
Mármint ide is fel lehet tölteni a saját Progikat?
Illetve még 1 kérdésem lenne, a N97 hogy áll a .Net-el?
1: minden 3 számjegy után teszünk pontot így: 1.300.000
2: 200 körül van a telefon, de elõfizuval talán még picivel olcsóbb is lesz.
"Hogy lehet valaki ennyire?" <#falbav>#falbav><#violent>#violent>
mirror\'s edge
:):)