Sony Ericsson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Igaz, nem k800i hanem c902, de ma vittem vissza garis javitásra, mert ugyanez volt a problémám.
Azt mondta a srác, hogy valószinûleg eltört egy láb a panelon(?) és hogy forrasztással meg lehet oldani. Aztán kiderült, h. ezt a tipust nem lehet forrasztani... szóval most várok milesz.
2 lehetõséget hozott fel:
1; mechanikai hiba(?) ergo én basztam el, azzal ahogy kihúztam a töltõt.
2; gyártási hiba, ergo õk baszták el.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Valószinüleg azért nem történik semmi csatlakoztatás után, mert a kontakt felületek koszosak. Kis alkoholos "kezelés" segít a problémán.
A "vörös szem"-hez viszont nem tudok hozzászólni - ilyen problémával nem találkoztam.
In Lak\'ech Ala K\'in
Van egy kis problémám, egy majdnem 3 éves SEK800i -vel rendelkezem. A probléma következõ, a hálózati töltõ, vagy adatkábel rácsatlakoztatása után nem történik semmi, ha egy kicsit mozgatom akkor mûködik, érintkezési probléma való színû. Saját véleményem szerint ki van kopva az aljzat mert már új töltõvel is próbálkoztam és azzal is ez a probléma. A kérdésem az lenne hogy egy burkolat csere megoldaná ezt a problémát, nem szeretném a készüléket még nyugdíjba küldeni hiszen tökéletesen mûködik és a kívánt funkciókat ellátja csak nem tudom feltölteni. A második kérdésem az lenne, hogy kb 3 hete vettem észre, hogy a kameránál lévõ vörös szem lámpa halványan világít, hogyha az objektív védõt kinyitom kialszik, ha becsukom újra világít. Ez miért van? Már szoftvert is frissítettem de az sem segített rajt. Pls help!
A válaszokat és segítséget elõrei is köszönöm.
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
ha valakinek van régebbi vagy ez a sorozatszámú progi telefonra kérem jelezze!
Elõre is köszönöm :-)
hogyan lehetne magyarositani? fontos lenne a segitség mert én nem értek hozzá de nemsokára megint megy hetekre és ha magyarul lenne az sokban megkönnyitené a helyzetét, köszi elöre is annak aki veszi a fáradtságot
Váci út 1-3
1139 Budapest
Telefon: +36-1-238-7230
Fax: +36-1-239-0675
Másik a Mammutban:
Lövôház u. 2-6.
1024 Budapest
Telefon: +36-1-345-8246
Fax: +36-1-345-8346
nem tudom hogy ide tartozik-e de ha nem akkor elnézést kérek
A problémám a következõ: van egy SE Z310i típusú mobilom.1 hete észre veszem hogy hív valaki ,felveszem nem hallok semmit.Másnap Találkozok azzal az emberrel aki felhívott és mondta hogy nem hallotta amit mondtam (tehát idáig nem hallom amit a másik fél mond és a másik fél nem halja amit mondok).Akkor próba kép felhív és megint az van ,kihangosítom akkor minden tökéletes lesz.Igen ám de nem beszélhetek buszon,úton stb. helyeken kihangosítva és sajnos mindenkivel így van tehát gondolom nálam van a gond.A kérésem a következõ:ha valaki tudja mi lehet a gond akkor segítsen.A mielõbbi válaszokat nagyon köszönöm.
baurtwell haver
Vettem egy új mobilt,ahhoz hogy zenéket tudjak feltölteni a Windows Media playerre van szükségem,,érvényesítenem kellene de nem tudom.....
Nem tudnátok vmi infót adni??!köszi
baurtwell haver
kellene nekem egy két tanács. én évek hosszú sora óta Sony Ericsson párti vagyok, ám még nem volt 50 e drágább mobilom. szóval a lényeg az az hogy vodkás vagyok (nem reklám, csak alapadat) komfort kategóriás.
X1 et kinéztem magamnak. azt szeretném tudni hogy szeritetek megér e 120 000 HUF-ot, vagy mit vegyek. alapfeltétel a gps.
elõre is köszönöm a segítséget.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
elviszi az egyik hibáért,azt két hét alatt kijavítják (közben talán kapsz egy még sz*rabb cseretelefont)újabb kéthét múlva jön a következõ hiba
kéthetente járhatsz szervizbe a telefonnal,amiért fizettél,nem is keveset.
én is hasonló minõségben tudok vele fényképezni
ha mûködik a netem,töltök fel képet (bár ezt kétlem)
egy emilhez kis jpeg csat:félóra...
Ezért kérném, esetleg valakinek ha van tapasztalat, hogy melyik is jó valójában..😄 Köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Most abban kérném a segítséget, hogy milyen telot nézzek amivel lehet zenét hallgatni?! Az ára is tûrhetõ legyen...😄 Köszi
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
egy telefont manapság már, fõleg a fiatalabbak a netezéstõl kezdve, fényképezésig, mmsezésen át mindenre használják!! és persze a telefonuk egyfajta személyiség kifejezés is. jó, nem mindenkinek, de sztem sok ember van ezzel így.
http://www.sciennet.com/H033113/
Olyan ez mint egy pici szobába nagyon drága hangcuccot venni, ha csak telót keresel, akkor inkább ne vedd meg 😉
A t-mobilnál a G502-es sony ericcson 13 ezer Ft. Ez szerintem ajándék. Van valakinek tapasztalata ezzel a készülékkel kapcsolatban? Bevált nem vált be, netezni lehet-e vele jól stb..
http://www.sciennet.com/H033113/