Castle Crashers [XBLA]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondoltam felhozom a topicot, hogy hátha ellenállhatatlan vágyat érez valaki, hogy neten játsszon, ha meglátja 😊
Ha véletlenül elõfordulna ilyen, akkor az illetõ vegyen fel! Végig kéne tolni insane szinten is, de egyedül szinte lehetetlen 😛
Ha véletlenül elõfordulna ilyen, akkor az illetõ vegyen fel! Végig kéne tolni insane szinten is, de egyedül szinte lehetetlen 😛
Xbox Live gamertag: kilencnad
Van végre goldom, ha valakinek van kedve, játszhatnánk!
AntiHero, felvettelek!
AntiHero, felvettelek!
Hö, én is 😛
De ezt gondolom tudtad már 😄
Sikerült már goldosítanod azt a silvert? Mert én csak arra várok, és veszem is magamnak a goldot!
Toljuk mán!!!44!
Öcsémet 4 órán keresztül nem lehetett lerobbantani a gémrõl, pedig tudod, hogy "konzolellenes"...
De ezt gondolom tudtad már 😄
Sikerült már goldosítanod azt a silvert? Mert én csak arra várok, és veszem is magamnak a goldot!
Toljuk mán!!!44!
Öcsémet 4 órán keresztül nem lehetett lerobbantani a gémrõl, pedig tudod, hogy "konzolellenes"...
Hogy tud egy játék "lejárni"? 😄
Tudod, újszülöttnek minden vicc új 😉
Toltad neten is?
Én valszeg fogom.
Tudod, újszülöttnek minden vicc új 😉
Toltad neten is?
Én valszeg fogom.
Jó gém, talán az 1ik legjobb ARCADE - nekemis megvan, sajna már lejárt párhónapja nagy sláger volt...én se vettem elõ már viszonylag "rég"
A trial letölthetõ live-ról.
Ha valaki esetleg kedvet kapna hozzá és megvenné, akkor alakíthatnánk egy csapatot is az online mókára 😊
Ha valaki esetleg kedvet kapna hozzá és megvenné, akkor alakíthatnánk egy csapatot is az online mókára 😊
Az öreg játékosok bizonyára emlékeznem még a beat' em up játékokra (Golden Axe, Final Fight). Ez a stílus sajnos a 3D korszak beköszöntével eltûnt a játékpalettáról.
Szerencsére a The Behemoth felélesztette nekünk, a Castle Crashers formájában! Ezt a játékot legfeljebb 4 ember játszhatja, akár live-on is. A feladat egyszerû: hentelj, hentelj, szerezz xp-t, lépj szintet, hentelj, oszd el a skillpontokat, hentelj, gyõzd le a boss-t, majd küzdj meg a haverokkal is a királylány csókjáért <#law>#law> Mert csak 1 lehet az abszolút gyõztes!

Szerencsére a The Behemoth felélesztette nekünk, a Castle Crashers formájában! Ezt a játékot legfeljebb 4 ember játszhatja, akár live-on is. A feladat egyszerû: hentelj, hentelj, szerezz xp-t, lépj szintet, hentelj, oszd el a skillpontokat, hentelj, gyõzd le a boss-t, majd küzdj meg a haverokkal is a királylány csókjáért <#law>#law> Mert csak 1 lehet az abszolút gyõztes!