Autovezetes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Jaj legjobbak meg kimaradtak 😄

Trabant 601s, 40-nél halálfélelem olyan volt mintha 70-el mennék városban

Renault 9 1.4. Haver kocsija annyi idõs volt a gépezet mint én, alapjárat nem volt álló helyzetben megállt lengéscsillapítás 0 de a motorja az félelmetesen jól húzott ez volt az elsõ kocsi amit vezettem életemben.

Bandi 18
Toyota Corolla Verso 2.0 D4D kb:120LE (családi verda) útfekvés falami fergeteges ki sem néznéd belõle 😊
Toyota Hiace 2.5 D4D kb:110LE hatalmas nyomaték 😄 4-esbe 45nél odalépsz és húz, sajnos magasabb fordulaton az erõ elvész de kistehernél nem ez a lényeg
Seat Ibiza sport 2.0 ezen tanultam tuningolt gép volt ment mint az állat 😄, 2x fulladtam csak le vele.

Renault megane limousine!nekem bejövõs!!

desigo
VR6 -nak kell lennie gondolom...
Csabesz6
280LE?
Milyen Vento ez?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
Mekkora motor van benne?
Esetleg videó nincs róla?
Pepsi Twist
9.2 es gyorsulásra mondom a ventom 280LE-s és kb 1 tonna velem együtt (nahjó kicsit több) és olyan 6-7 sec alatt van meg a 100 pontos adat még sosem volt mivel volt amikor 7.2 volt amikor 6.2 volt amikor 6.8 szóval olyan 6-7 környéke

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Goruck
szerintem is!! kellenek rá, mert különben azthiszik sima Fiesta 😄
meg jól néz ki így

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Palinko
sztem bûn lenne bántani a csíkokat
Goruck
már mi is Fordozunk(márminta családi autónk) októberbe jött meg a Focus Wagonunk (de már írtam) 😄 sajnos nem ST 😞

Lammer
igen nekem is gyanuzs, hogy montazsolt adat ^^

(kosziekh amugy^^ passzamek rendszam benne maradt :C leszarom, remelem nem elnek vele vissza :C)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Goruck
egyáltalán nem haragszom 😊 elõfordul 😊

Szép a fiestád!

ez a link azért is butácska, mert nem mind1 hogy 4WD vagy van ami nem 16 szelepes...de sebaj

ittvnane:
(L)

Lammer
SORRY ne haragudj!44 😄

azt hittem alfad van... felreolvastam 😄

de meg mindig 10.1 a gyari adatod 0-60ra ^^
vagy rossz a linkem? ittenvanike
(sorry, no offense nem bantasbol^^)

---
btw volt rola szo, hogy megnezik az autokat 😄 akkor en mit szoljak? 😄 nekem allandoan bamuljak a verdat 😄😄 (de tenyleg, neha mar idegesito :C gondolkozom erosen, hogy a csikok repulnek rola tavasszal, de akkor meg fujhatom ujra :C)
ittenvanik a Fordom-e! 😄
elolrol
hatulrol

<#zavart1>

Csabesz6
Ezaz, könnyû az Applause.
Ez a jó benne😊.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Goruck
jaa és a veáltó mellett a tárolóba van 1 doboz narancsos tik-tak, abból ha beszedek 2-t akkor gyorsabb vagyok 😄😄

Goruck
pontosítok: a gyári adat 9,2 és a megfelelõ üzemanyag az én autómba van ! 😊 és teli tankkal a kocsival összesen vagyunk kb 1100 kg se és az a mai autóknál üresen több mint 1 tonna, tank és sofõr nélkül !

Goruck
csak nézz utána 9,1 a gyári adat. 1,6 16V 105LE és 960kg (!) ln vagyok 60kg 😄 = épphogy 1 tonna velem, meg a tankkal együtt, a mai autók ennél sokkal nehezebbek....megfelelõ üzemanyaggal...
ez egy japán autó...2esbe 6000rpm felett már majdnem 100nál van
szóval nem kizárt

távirányitost
Lammer
"8,9 alatt van 100on a baba, de tuti gyorsabb annál 😄"

az erosen kizart... egy 2 literes 155 pacis 1275 kilos 146os alfa van 8.4 alatt 60 merfoldon... az en Fiestam gyariban 60 merfoldre 7.9... (8.4 100ra) bar en mertem keszulekkel es szarrakopott gumikkal hidegben toltam egy 8.35ot 100ra^^ (sok ST tulaj bullshittel a gyari adatra, szinten mindenki jobbat megy^^)

szerk: megtalaltam!
146os alfa 1.6os IE('94-'97) mocival 60 merfoldre: 10.6
146os alfa 1.6os TS('97-'01) mocival 60 merfoldre: 9.9 (mindkettonel a 100 meg ennel is rosszabb^^)

szal kizart a 8.9ed^^ (hacsaknem tuning^^)

Balyy
Nem én vótam! 😄😄😄
Egyébként T5bõl asszem van 3.2-es benzines is de lehet dízel szóval nem kizárt amit mondasz!
160 volt a max amit mentem vele! sokkal többet nem is tudhat de azé 150nél a gödöllõi parton gond nélkül gyorsult! 😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Pepsi Twist

Goruck
az én kocsim után is utána néznek....
ülnek a parkolóba a nagy ratyi csávók isszák a kólát a Golf.nak támaszkodva és mikor feltünök csak bámulnak, mert nem tudják milyen kocsi...meg kell nézni a hátát 😄😄
volt már ebbõl kellemes meglepetés egy pirosnál lévõ kilövésnél, beállt mellém a 17éves forma apuci kocsijával gizdázni, az otthagytam a faszba 😄😄 8,9 alatt van 100on a baba, de tuti gyorsabb annál 😄

Pepsi Twist
ha meg félmillió akkor: ez?

Pepsi Twist
ez marha öreg...

de ha E30 akkor ez

vagy még E39-ér adnék ki pénzt: erre

Willi Betz
Nem is tudom😄
Ez neked nem lenne furcsa,ha ezt látod az utcán?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
mi abban a furcsa? XD

Jano
Ja, meg két Swift. <#gonosz1>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Bazz, legfontosabb: Matiz.

Jano
Trabant, Skoda 105S, 120L, Favorit, Ascona 1.6, Golf III 1.6, Daewoo Lanos 2.0i, Citroen Berlingo 1.9D, Sierra 2.0 (karbis, korai injektoros, EFi), Punto II 1.2 8V, A4 1.6, Ovtavia Kombi PDTDi, mittomén.

Prézli
Köszönöm a segítséget, a második kocsit (Toyota CELICA TURBO 4WD) már sokszor megcsodáltam én is, nagyon szépen össze van rakva, és nagyon jó áron van ahhoz képest amit tud.
A Celicának az egyik legnagyobb baja, hogy FWD,(már ami még megengedhetõ áron van) azt pedig minden áron el szeretném kerülni.
Egyfajta álomként, még szóba jött eme szépség is, fõként az ára, a kinézete, és a kétajtóssága fogott meg.

Willi Betz
Nem az autót nézik! Csak furcsálják,hogy egy bagoly vezeti<#hehe>

w77d
az Alfa után utánafordulnak az emberek?? azt hittem hogy ezt csak porschéval vagy ferkával lehet elérni XD amúgy csak vicceltem, az átlagos autók is tudnak olyan gyönyörûek lenni, hogy megnézik, az én opelem is bámulják XD

Peugeot 206SW 1.4 diesel a tanulóautó
Opel Zafira 1.6 benzin anyám kocsija
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer az elsõ autóm

Peugeot nagyon kényelmes és nyomatékos volt.
Az opel szintén kényelmes, csak nekem olyan furán áll benne a váltó.
Az Alfa pedig a csúcs, kényelmes, gyors, sportos, mindenki utánafordul, nincs párja az utakon.

Csabesz6
Azért kell az ST 1.6!
Igaz az meg viszonylag gyenge lehet a duplakarbis mocival.De lehet ezen változtatni😊.

somdav95
Bazdmeg a földünkön voltunk, ott van hely xD

Lammer
ez nagyon jo kocsi en is gondolkoztam egy ilyen celican 2iknak bohockodni! de... de...
de bazz! 1450 kg! :o az nekem nehez 😄
(aztan lett a kis 89'es 323asom ->#98 ^^)

ték

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Csabesz6
Szerintem jól jársz vele😄
Bár RWD rulez😊.
Ezek meg vagy elöl hajtanak vagy összkerekesek.

solo
Asdaf.😄
Transporterrõl jut eszembe....
Nyár végén voltunk ausztriába egyik ismerõs hoteljébe, és 230 nál levillogott minket az a1 esen egy fekete TDI transporter: DDDD Majd ment is tovább.... sztem 250 nél volt valahogy a vége, ha nem fölötte: DD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

w77d
akkor jo

Willi Betz
Igen.

Prézli
Hello,

Van-e itt olyan ember aki 1990-1993 vagy 1994-1999 közötti Toyota Celica modelellel találkozott?
Tervben van egy autó vásárlása, de a határt félmillió forintnál húztuk meg, és egész jó állopotú Celicákat találtam (talán gyanúsan is jó volt az áruk).
Gondolom itt meg kell említeni, hogy elsõ kocsi lesz, és hiába van kormányom, hiába tolom az LFS-t, vezetni mégis meg kell tanulnom.

Szívesen fogadok konstruktív ötleteket, hogy ti, tapasztalt autósok, mit javasoltok.

Csabesz6
😄DDDDDDDDDDDDD ismerõs

w77d
úgy mint én téged???

Willi Betz
Jah,amin tanultam vezetni az egy Fiat Ritmo dízel volt. Fujj de utáltam😄

Goruck
mentem már Babettával, de nem akármilyennel, tuning ecsém...

w77d
az nem vezetés, ha csak beleültél és ki sem jöttél a parkolóból 😉

w77d
milyen autót vezettél már az alcím....

hungaro
motor vezetés nem tartozik ide vagy jöhet az is,mert tudok párat?! =)

Hivatás az Életért!