Bluetooth headset
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok. nekem olyan gondom lenne, h a sound big city fülesemet nem látja a lapos sehogy. próbáltam hozzáadni, keres-keres, de semmi.
bluetooth működik, mert telóra tüdtem küldeni és fogadni is képet.
mit töltsek le hozzá? vagy hogy tudom összepárosítani őket?
köszi
bluetooth működik, mert telóra tüdtem küldeni és fogadni is képet.
mit töltsek le hozzá? vagy hogy tudom összepárosítani őket?
köszi
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
tudna nekem segiteni valaki hogy win7 64 bitre milyen bT-s drivert kell feltenni, hogy fel ismerje a BT-s eszközöket, mert jelenleg a párositásig eljutok,de utánna a softver telepitésnél kiirja hogy nem sikerült a BT drivert feltenni.
A nokia PC suit sem mukodik tökéletesen nagy nehezen sikerül csak a kapcsolat és akkor is szinte csak egyirányu a PC-röl lehet csak a fájlokat leszedni és ráküldeni a telefonra forditva nem .
És most egy másik eszköz miatt is fontos lenne a BT jó müköfdése.
Vettem egy jabra BT3030-as headsetet és szeretném ha tudnám a gépen lévö zenéimet hallgatni rajta ami a winanpon szól vagy akár bármilyen hangot.
A nokia PC suit sem mukodik tökéletesen nagy nehezen sikerül csak a kapcsolat és akkor is szinte csak egyirányu a PC-röl lehet csak a fájlokat leszedni és ráküldeni a telefonra forditva nem .
És most egy másik eszköz miatt is fontos lenne a BT jó müköfdése.
Vettem egy jabra BT3030-as headsetet és szeretném ha tudnám a gépen lévö zenéimet hallgatni rajta ami a winanpon szól vagy akár bármilyen hangot.
Az IVT BlueSoleil megoldotta a problémát... Bár a minõsége zenehallgatásra elég ratyi, msn-re skype-ra viszont tökéletes.. :)
Szerintem a hangkártya semmiképpen sem fogja tudni bluetooth-on keresztül küldeni a hangot, a legtöbb program pedig a hangkártyát használja.
Az adott programnak kell támogatnia (benne kell legyne, hogy tudja a bluetooth eszközön keresztül küldeni a megfelelõ "kódolásban"), a hangkártya nélkül. Tehát ahol nincs eszköz kiválasztási lehetõség ahol a bluetooth -t ki tudod választani, ott sztem ez nem fog mûködni.
Az adott programnak kell támogatnia (benne kell legyne, hogy tudja a bluetooth eszközön keresztül küldeni a megfelelõ "kódolásban"), a hangkártya nélkül. Tehát ahol nincs eszköz kiválasztási lehetõség ahol a bluetooth -t ki tudod választani, ott sztem ez nem fog mûködni.
nemmondod?:O
arra céloztam, hogy vannak azok a vezetéknélkülifülesek, aminek az átalákítóját jackdugóval kell a hangkártyába dugni és nem a gép küldi neki a jelet, hanem az átalakítója, ééééértem?
arra céloztam, hogy vannak azok a vezetéknélkülifülesek, aminek az átalákítóját jackdugóval kell a hangkártyába dugni és nem a gép küldi neki a jelet, hanem az átalakítója, ééééértem?
igen elég valoszinu xD
hát szvsz többremész, ha veszel egy vezeték nélküli fülhallgatót
Helló!
Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy lehet e bluetooth headsetet úgy párosítani pc-hez, hogy a hang a bluetoothos headseten jöjjön (winamp, windows hangok, vlc stb...), ugyanúgy, mintha egy jackes füles dugtál volna a gépbe. Skype-pal meg lehet csinálni, csak nincs ötletem hogy a többi progit, esetleg hangkártyát is rávegyem, hogy a bluetoothon keresztül küldje ki a jelet...
Köszönöm a segítséget!
Üdv: Rihi87
Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy lehet e bluetooth headsetet úgy párosítani pc-hez, hogy a hang a bluetoothos headseten jöjjön (winamp, windows hangok, vlc stb...), ugyanúgy, mintha egy jackes füles dugtál volna a gépbe. Skype-pal meg lehet csinálni, csak nincs ötletem hogy a többi progit, esetleg hangkártyát is rávegyem, hogy a bluetoothon keresztül küldje ki a jelet...
Köszönöm a segítséget!
Üdv: Rihi87