Star Wars: The Clone Wars (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bad Batch arc, de a korábbi Utapus szál is megvan lentebb
http://www.starwars.com/tv-shows/the-clone-wars-legacy
A kalózöbölben is megtalálhat, de sem angol, sem magyar felirat nincs a 4 legújabb részhez
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Ami a Rebelst illeti, csak az első részt láttam a tévében. Történetileg nem rosszabb, mint a TCW bevezető része volt, sőt, de az animáció az csapnivaló, főleg a karakterek a fényes műanyagszerű hajukkal borzasztóan néznek ki.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Hát az mekkora fos. Legalábbis ahogy kinéznek a karakterek.
Sztorit nem figyeltem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ezzel a 6.évad 13.résszel van vége az egész sorozatnak vagy lesz folytatása?
De remélem hogy jó lesz az is.
Mindenesetre várom azért a 6. évadot :D Remélem lesz szinkronosan is :D
Forrás: itt és itt.
A cikkek 13 részrõl írnak, itt lehet spoileres tartalmakat olvasni.
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Darth Maul melyik részben is tér vissza? Illetve a másfélórás Darth Maul Returns mikor kell megnézni ha sorba szeretném nézni?
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
2) 4 milliárd amerikai dollárért adta el George Lucas az egész céget a Disneynek. Azt látni lehetett, hogy a Lucasfilm veszteséges részlegeit bezárták. A TCW-t talán azért törölték, mert az még a Warner Broshoz volt köthetõ, s a Disney egy saját sorozatot akart, amit jövõre kezdenének is el. Még az is lehet, hogy hasonló kivitelezésû lesz, mint emez. A kérdés viszont fenn áll, hogy a TCW többé-kevésbé elkészült 6. évadát miért nem mutatják be (inkább csinálnak belõle egy bónusz-kiadást valamikorra).
Talán a nyári németországi Celebration-ön kideürl valami érdekes is errõl :)
1. mi az hogy szvsz (bocs ha hülye kérdés de még soha nem találkoztam vele)
2. mennyi lehetett az a pénz amiért eladták a sorozatot és miért vették meg ha utána leállítják, tehát nem látom az üzleti fogást egy jól menõ sorozat tönkre vágásában, leállításában
Hogy mihez kezdett a 'Wrong Jedi' után, azt megtudhattuk volna a 6-7. évadból, ha lett volna. Az biztos, hogy az utolsó rész után a készítõk azt nyilatkozták, hogy a kilépéssel 'megtette az elsõ lépést a végsõ sorsa felé' (vagy valahogy így). A TCW lezáró évadjai helyett érkezõ bónusz tartalomban sem valószínû, hogy feltûnne.
Szerintem ez a befejezés, amit kapott a sorozat végén, ez egy egyrészt pont jól meg tudja magyarázni, hogy miért nem szerepel, s miért nem kerül szóba 'A Sithek bosszújában'; illetve lehetõséget ad egy esetleges késõbbi szerepeltetésére. S ez a késõbb talán pont a Rebels c. új sorozat lehet.
Az utolsó rész végén a búcsújelenetben szerintem nem a sötét oldalra gondolt Anakin, hanem a Padméval kötött házasságára. Ahsoka az utolsó részekben simán összeroppanhatott volna, annyi 'csapás' érte: meggyanúsították koholt vádakkal, a Jedik nem hittek neki/benne, kivetették maguk közül, a klónok és a jedik vadásztak rá, a legjobb barátnõje eléggé komolyan csõbe húzta, a köztársaság kis híján halálra ítélte. Ez pont elég kellett volna lennie ahhoz, hogy a sötét oldalé legyen, ha meg lett volna benne a hajlam erre. De szvsz pont ellenkezõleg, ez csak megerõsítette a jót benne.
Az már más kérdés, hogy a késõbbiekben esetlegesen mi történik vele, de szvsz nem hiszem, hogy áttérne.
Egyedül ami érdekes volt, hogy még anno a Cyborg Trenches previewban ahol 66-os parancs tünetei jönnek elõ az egyik klónon. Fives harcolt Anakin mellett, Rex nem volt sehol, márpedig eddig Rex az mindig Anakin mellett volt. (Meghalt, átvezényelték, más küldetést teljesít ki tudja. Midnenesetre ez nekem furcsa volt, hogy nem õ van Anakin mellett)
Nézd, tulajdonképpen egy-két kivétellel a fontosabb dolgokat vagy lezárták, vagy ha nem, akkor magyarázatot tudunk adni rá.
A legfontosabb lezárás Ahsokát érinti, az õ ROTS-beli hiányát kielégítõen megmagyarázták, szvsz.
A legfontosabb dolog, ami marad és kifejtést érdemelt volna, az Maul. Õt életben hagyta Sidi késõbbi 'felhasználásra'.
S ott vannak a kisebb dolgok: Talzin életben; a szepik vezetõi börtönben ülnek, nekik még meg kell szökniük a ROTS-ig; még nem Boba a legnagyobb fejvadász, hanem Cad Bane; Rex és Fives is még életben. De ezekre még kaphatunk választ a 'bónusz tartalomból'.
Vagy, s ami a legfontosabb, átvihetõk az új sorozatba. :)
Csak az a baj hogy messze van még :(
2. A TOR BUKÁS LETT. Az eredetileg ~3k havidíjas játék most ingyenesen játszható. Minek nevezed ezt, ha nem bukásnak? Szervereket vontak vontak össze. Stb. Ez szerintem kimeríti a bukás definícióját.
De ami miatt itt vagyok: Valaki összefoglalná, hogy hogyan ért véget a sorozat? Vagy le se lett zárva rendesen, csak cancelled aztán csõ? Vagy adtak neki méltó befejezést?
@WinStar: Nem tudom :(
Jó lenne megint látni Clonokat hogyan élték meg a változást (Republick Commando könyvek) és persze amire nagyon vágyok és soha nem lesz meg hogy Birodalom szemszögébõl egy történetek. Nem csak a nyomorék rebel scum... :D
http://www.youtube.com/watch?v=uRbvxaNiUgE
Ennek lényege az, hogy kitettek egy videót, amin Dave Filoni egy TIE Fighter dobozát bontogatja "egy kis kutatómunka"-típusú felkiáltással. S figyelmes szemek a videón látható egyéb dolgokból azt következtették ki, hogy a Di$ney által beígért új sorozat a RTOS és az ANH között játszódhat. <#eljen>#eljen>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
http://www.usatoday.com/story/life/2013/04/30/star-wars-the-clone-wars-animation/2122763/
Grafika baromi jó!!! A klón "szoknyája" milyen élethûen mozog a hóviharban.
Olyan furcsa..még mindig azt hiszem, hogy még csak szünet van és õsszel jön a 6.évad