reszkessetek betörõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
A másodikban az áramütéses jeleneten kb. 10 percet FETRENGTEM a röhögéstõl, amikor elõször láttam.
Ahogy hirtelen már csak a csontváza látszik a szerencsétlennek, és egyre magasabb hangon sikít, ahogy cseszi az áram, hát az kész volt, összef*stam magam.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

REAL MADRID
Szülei válása után Kevin az ünnepeket az apja, Peter új barátnõjénél tölti. Natalie-nak teljesen komputerizált, szuperbiztos háza van. Kevin az eszét és a ház technikai elõnyeit felhasználva megkísérli kiszabadítani az emberrablók kezébe került tizenegy éves koronaherceget. A bandát mellesleg régi ismerõse és ellenfele, Marv Merchants vezeti. A küzdelem során Kevinnek arra is marad energiája, hogy újra összehozza a szüleit.
REAL MADRID
Persze a 3. rész teljesen más történet, de nekem az is tetszik.
Anno 2000 körül láttam a HBO-n. :)
De szerintem nem lesz hosszú életû topik...
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
gondolom úgy gondolta hogy reszkessetek betörõk 1 tõl 123542-ig
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Welcome to a World without rules!!!!
1. rész jobb mint a 2, de mind2nek megvan a hangulata !
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Na vélemények? :D