SonyEricsson C905 ismertető
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem divat Nokia...
Mint a pc-ben az ati-amd-asus..nincs versenytársa!
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
LZ forever
Tekintve, hogy a SE telefonok csak Sony memorystick kártyát fogadnak, amelyek a legdrágábbak közé tartoznak, teljesen logikus hogy ez a cél 😊
A cikk pedig szerintem teljesen korrekt, megírja a hibákat nem pedig áradozik a nyóc megapixelrõl. Ezek a tesztfotók pedig mobilhoz képest igazán jók, az EOS 450D pedig teljesen más kategória (nekem a fényképezõgép a 300D-nél kezdõdik, a kiskompaktokkal viszont ez a teló is felveszi a versenyt)
Ha pénzt nem kapott, akkor óriási szívességet tett a SONY-nak, hogy idõt szánt erre a készülékre.
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Az is lehet hogy a mobilos fotózás, mint divathullám, kezd hanyatlani. Elvégre is az emlékek visszahozhatatlanok, akkor már legyenek meg szép minõségben.
1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyűzet.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Már megint lelkes Öregként funkcionálsz!
Fiatalodj már a nálamnál fiatalabbakhoz is (kérlek!), és ne nekünk kelljen öregednünk Hozzád!
Köszi!
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Egyébként én is teljesen így gondolom, ahogy Te.
1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyűzet.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Állítani lehet sokmindent a papír elbírja.
<#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#szomoru1>#szomoru1><#buck>#buck><#szomoru1>#szomoru1>
Ez meg: "A SonyEricsson C905 nem az elsõ olyan telefon, amelyrõl azt állítja a gyártó hogy egyben teljes értékû fényképezõgépként is funkcionál."
Igaz bizonyára, csak a minõséggel vannak még bajok 😊
LZ forever
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)