God of War 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M-wLOfjVfVc
egy élmény így játszani
http://www.dirtywindows.ucoz.ru/news/szabad_ut_a_kinect_hackereknek/2010-11-20-563
Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is. PS3 ID: Colcsi
Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is. PS3 ID: Colcsi
Igen,néztem youtube videókat de nem tudom lekövetni sajnos ez a rész ki.....tt nehéz....Ha valaki tud bármilyen formában segíteni kérem írjon!:)
Tudna nekem segíteni valaki abban,h titan mode-ban nyomom és a végén van az a 3 fejû kutya ugye amikor kijutunk a labirintusból és vissza hades-hoz!
Na és ott elakadtam,addig megy amíg nincs a kutyafejû lándzsás gyerek de amikor 2en vannak halál!Segítsen valaki!:D
Egyszerûen hagyd abba mikor már bepirosodott minden
Mondjuk elvileg abbahagytad,hamár beírtálid :)
PSN ID.: Beegabor
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
olyan 10:30-tol erdemes nezni, elmondja hogy neki mi lett volna az elkepzelese a befejezesrol, a gow3 torteneterol, eleg erdekes. total mas otletei voltak: zeus meghalt volna a 3 legelejen, aztan megjelentek volna mindenfele istenek mindenfele mitologiabol, akiket Kratos egymas ellen uszitott volna, igy vegul mind meghaltak volna, Kratos felvagta volna az ereit (sixaxis-al iranyitva) hogy ujra a csaladjaval lehessen, es a vegen az epilogusban 3 bolcs vandorlasa lett volna a sivatagban es az uj vallasok megszuletese.
ez nagyon hasonlít az Ico hoz ami volt PS2 re.
mikorra várható a megjelenés ? a sony gyárthatná vastag véggel ezeket a játékokat.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Nem fog megtörténni. Ez egy jól lezárt sztori,nincs értelme folytatni és nem is tervezik.
Viszont a The Last Guardian hasonlóan fantasztikus játéknak ígérkezik.
rendelem meg a gow 1,2 HD felbontásban, és újra kezdem a trilógiát, ha lesz idõm persze.
a shadow of the colossus 2 piacra dobhatnák már, a másik sony játék ami nagy hatással volt rám
Hiányozni fog. Csak ezért vettem meg a PS 3at.
Remélem a Sony még gyártani fog hasonló misztikus történelmi játékokat.
Ebben erõsebb mint a microsoft.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Miért lehet? Másnál is van ilyen lassulás? Vagy régi a PS3? 80GB-os.
Gondoltam valami különbség csak van a szintek között nehézségben ezért is lenne számomra logikus hogy God módból nem Mortalba vált vissza hanem egy szinttel lejebb a Spartanba. De mindegy mert God modeban fogom legyõzni elvégre isteneket ölünk a játékban:D
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
gyakorolj, annyira nem kene neheznek lennie, lesznek meg joval szopatosabb bossok. esetleg nezz meg rola youtube-on videot hogy mas hogy csinalja, ha nagyon nem megy..
ha pedig jatszottal az elozo reszekkel, nem is szabadna kerdesnek lennie hogy meger-e ennyi penzt.. ne vicceljunk mar.
ennel egyszeruen nincs tovabb, es nem lesz soha. ezek utan tenyleg ugy erzem kicsit, hogy kar barmivel jatszani ezutan, mert csak csalodnek, innen mar csak lefele vezet ut :)
Elkészítettem a Final Boss Fightom videóját Chaos módban:
Part1
Part2
Part3
Bonus Video
Üdv.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mellesleg azt hittem már nagyjából a vége felé járhatok így...
Erre a trailerben láttam olyan ellent amivel még nem is találkoztam. Megnyugtató. :)
én jobbra számítottam :P
Csak annyit írjatok meg hogy jól remélem? :)
..de mától nincs ilyen gondom, új gow új gép :D
psnid HaTeBeKa
Nem tudom szavakba önteni, a látvány, a hangulatot, megint nagyon eltalálták. Még eléggé az elején vagyok, nem írom, hogy hol, nincs kedvem spoiler dobozba rakni, de már most látom, hogy ez nálam az év játéka lesz. (ha kijön a GT5 még az idén, akkor ketten lesznek) Valami elképesztõ.
Az 1,2-höz hasonlóan.
Nothing is True, Everything is Permitted
Hol tarthatok most? Mennyi játék van még hátra?
Nothing is True, Everything is Permitted