Steven Erikson - Malazan Book
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Árban megegyezünk.
Tehát hova kerülnek a lelkek a halál után? Mert én eddigiek alapján (4. könyvnél járok) úgy értelmezem, hogy mindenki Csuklyáshoz kerül, viszont vannak elszólások, miszerint egyes lelkek a saját istenükhöz. Mi az igazság akkor? Plusz ha minden lélek a Csuklyáshoz megy, akkor mi értelme bármelyik másik istenben hinni?
De azért még néhányszor újraolvasom az egészet.
Ez valami Dark Sun regénysorozat egyébként?
HAJRA TISTE EDURok!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Most mar a Deadhouse Gates-et olvasom, vege fele jarok. Masodjara olvasva sokkal tobb infot sikerult benyelnem, igy mar remelem nem lesz nehez a harmadik resz sem.
DFTBA ಠ_ಠ
Nem olvasok magyarul, ezert a kollegammal nehez errol beszelni, mert a nevek nem egyeznek meg.
Igy volt a Jeg es Tuz-ben is.
DFTBA ಠ_ಠ
A szereplõket meg magyarul pls, én csak úgy olvastam 😄 (pl Rake-re és Raestre nem emlékszem)
DFTBA ಠ_ಠ
D&D-hez inkább nem hasonlítanám😊
Már vagy 1000 éve.
Gyorsan átfutottam a wiki linket (melóban vagyok).
Ahogy észre vettem D&D szabályaira épül a sorozat. Biztos jó lehet, de van még mit bepótolnom, mert rengeteg könyvel el vagyok maradva, és csak a Forgotten Realms regényeket említem 😊
Mint például a sötét elfek a Drizzt sorozatban, fekete bõr, fehér haj.
Raestet el se képzeltem😄
Aztan az egyesz ilyen arab theme akar lenni? Mert nekem az jott le.
Mondjuk el tudom en kepzelni a karaktereket, csak felek, hogy felre kepzelem oket... bar azt sem tudom miert eszem magam rajta hisz az szamit, hogy nekem megfeleljen a kepzeletem 😄
Pl Raest, hogy képzeltetek el? O az elso konnyv Tyrent-je.
A másik véglet amikor az utlsó szõrszálat is tudod hol van, az se sokkal jobb.
Leírás van róluk a könyvben...a kép meg a fejedben^^
Ez minden könyv lényege😊
Itthon sajnos még csak az 5. résznél tartanak, külföldön már adják a 9-et azt hiszem, 10 rész lesz összesen.
elképzeléshez: teljesen mindegy hogy képzeled el. úgy ahogy akarod, ez a jó dolog a könyvekben.
DFTBA ಠ_ಠ
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Elkezdtem ugye olvasni Steven Erikson muveit. Jelenleg a masodik konyvnel tartok, es ugy velem, hogy van olyan jo mint George RR Martin.
Kinek mi a velemenye errol?
Az egyetlen problema, hogy nem talalok semmifele kepet/leirast a szereplokrol, igy eleg nehez elkepzelni megis hogy neznek ki.