BlackBerry Kérdezz-Felelek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OKé várok. Az ilyen tanácsokat megköszönöm nagyon.
Az igazat megvallva az 50-60 ezer forintos ára miatt terelõdött rá a figyelmem. Összevetve az ugyanebben az árkategóriában mozgó kínai készülékekkel úgy gondoltam jobb választás lehet esetleg. Tetszik a 2.0 lehetõsége az androidos appok futtatására, meg a kezelése is. Bár tény, tudom nem natív android készülék és éppen ezért más szabályok vonatkoznak rá.
Ellenben a rootolástól sem riadok meg, a hd2-esemet is azért szeretem :) (az se natív android elvileg, mégis egész jól használom annak).
Ami nem tetszik már most az az 1 év garancia és nem sokat tudok a RIM hozzáállásáról ehhez, meg arról sem hogy mennyire gyárt hosszútávú cuccokat (1 évvel nem nézek ki sokat belõle).
A google naptárral, levelezõvel akarom összehangolni. Örülnék neki ha lehet rajta gyorsan és kényelmesen böngészni és könyvet olvasni és skypolni. Az se baj ha tud zenélni és jól videót lejátszani.
Nem tudom lehet e widgeteket kirakni a képernyõre (ez engem egyedül a naptár miatt érdekel. Telefonon is egy napi teendõlista fogad a homescreenen, mivel kb három különbözõ naptárból "kapom az utasításokat" a fõnökeimtõl). Nem tudom android launchereket viszi e, mert ha igen a gondom megoldva. Ja és ha lehet gyorsan tegye ezeket :D
Amire nincs szükségem az a szervizbe küldözgetés, meg hogy egy év után feldobja a talpát.
Az igazat megvallva az 50-60 ezer forintos ára miatt terelõdött rá a figyelmem. Összevetve az ugyanebben az árkategóriában mozgó kínai készülékekkel úgy gondoltam jobb választás lehet esetleg. Tetszik a 2.0 lehetõsége az androidos appok futtatására, meg a kezelése is. Bár tény, tudom nem natív android készülék és éppen ezért más szabályok vonatkoznak rá.
Ellenben a rootolástól sem riadok meg, a hd2-esemet is azért szeretem :) (az se natív android elvileg, mégis egész jól használom annak).
Ami nem tetszik már most az az 1 év garancia és nem sokat tudok a RIM hozzáállásáról ehhez, meg arról sem hogy mennyire gyárt hosszútávú cuccokat (1 évvel nem nézek ki sokat belõle).
A google naptárral, levelezõvel akarom összehangolni. Örülnék neki ha lehet rajta gyorsan és kényelmesen böngészni és könyvet olvasni és skypolni. Az se baj ha tud zenélni és jól videót lejátszani.
Nem tudom lehet e widgeteket kirakni a képernyõre (ez engem egyedül a naptár miatt érdekel. Telefonon is egy napi teendõlista fogad a homescreenen, mivel kb három különbözõ naptárból "kapom az utasításokat" a fõnökeimtõl). Nem tudom android launchereket viszi e, mert ha igen a gondom megoldva. Ja és ha lehet gyorsan tegye ezeket :D
Amire nincs szükségem az a szervizbe küldözgetés, meg hogy egy év után feldobja a talpát.
Én azért meggondolnám azt a playbook-ot. Ha kicsit türelmes vagy esetleg késõbb leírom miért. Csak most sietek.. <#wink>#wink>
leszarom a konfigod...
ha elég ügyes vagy bármit rakhatsz rá
Sziasztok.
Hollandiában élek és egy tablet vásárlását tervezem. A BlackBerry Playbook igen szimpatikus választásnak tûnik és az itteni 200 eurós árával messze a versenytársai elé került nálam (a többiek a duplája vagy több pénzbe kerülnek)
Az egyetlen problémám vele hogy szemben az átlagos Android tabletekkel ezt nem fogom tudni valószínûleg olyan könnyen átváltani másik romra (például egy angolra) a holland nyelvvel pedig... hát a gépeken jobban élvezem ha angolul van minden.
De egyáltalán nem vagyok ismerõs a RIM világában. Ezért szeretném megkérdezni. Képes vagyok másik romot telepíteni a gépemre? Vagy a nyelv váltása könnyen és az egész rendszerre kiterjedõen megy végbe rajta?
Ha a válaszok közül akár egy is igen lesz azt hiszem belevágok :)
Köszönöm ha idõt szánsz a segítségre.
Hollandiában élek és egy tablet vásárlását tervezem. A BlackBerry Playbook igen szimpatikus választásnak tûnik és az itteni 200 eurós árával messze a versenytársai elé került nálam (a többiek a duplája vagy több pénzbe kerülnek)
Az egyetlen problémám vele hogy szemben az átlagos Android tabletekkel ezt nem fogom tudni valószínûleg olyan könnyen átváltani másik romra (például egy angolra) a holland nyelvvel pedig... hát a gépeken jobban élvezem ha angolul van minden.
De egyáltalán nem vagyok ismerõs a RIM világában. Ezért szeretném megkérdezni. Képes vagyok másik romot telepíteni a gépemre? Vagy a nyelv váltása könnyen és az egész rendszerre kiterjedõen megy végbe rajta?
Ha a válaszok közül akár egy is igen lesz azt hiszem belevágok :)
Köszönöm ha idõt szánsz a segítségre.
Sziasztok a következõ lenne a problémám, kaptunk egy bb 8520 at abu dhabiból egy ismerõstõl kinti hálózat függõ viszont van az a függetlenítõ kódja amivel unlock-olni lehet de ez már be lett írva 10 szer és így semmi féle képpen nem lehet függetleníteni, ezt mondta a szervizes. Valami ötlet lehetõség ?
Sziasztok!!
Van egy Blackberry 9630 Tour-om ami beázott.Tudom hogy így nem szabad használni de bekapcsoltam és csak ezt írja "JVM Error 545" alatta egy Reset felirat ha klikkelek akkor eltûnik és a telefon újraindul.Meg szeretném menteni valahogy megszerettem.Ha valaki tudna rá megoldást vagy esetleg alkatrészt minden érdekel bármit meghallgatok Elõre is köszi!!:)
Van egy Blackberry 9630 Tour-om ami beázott.Tudom hogy így nem szabad használni de bekapcsoltam és csak ezt írja "JVM Error 545" alatta egy Reset felirat ha klikkelek akkor eltûnik és a telefon újraindul.Meg szeretném menteni valahogy megszerettem.Ha valaki tudna rá megoldást vagy esetleg alkatrészt minden érdekel bármit meghallgatok Elõre is köszi!!:)
Blackberry 9780 SEGÍTSÉG!!!!!
Nem tudom, a telefon kódomat. Bekapcsolom a telefonomat és kódot kér, 9x már próbálkoztam és már csak 1 maradt, valakinek esetleg valami progi erre vagy ha 10-szer is megpróbálom mi fog történni?
Köszi elõre is!
Nem tudom, a telefon kódomat. Bekapcsolom a telefonomat és kódot kér, 9x már próbálkoztam és már csak 1 maradt, valakinek esetleg valami progi erre vagy ha 10-szer is megpróbálom mi fog történni?
Köszi elõre is!
A 9700 "gyárilag 5.x-el megy ki, míg a 9780-as meg 6.x-el. De lövésem sincs miért, mert van már (külföldi) szolgáltató aki 6.x-el küldi ki a 9700-et is. Ráadásul az új, de sokkal gyengébb telefonok jó részén is 6.x van már, mint a 8520 és a 9300. Meg persze most jövöget ki a 7.x, de az a jövõben csúcstelefonok és a Tablet részleg sajátja. Remélem érdemileg csinálnak valamit a menürendszerrel, mert a 9500 és 9800 alapján nem igazán érintõs megoldásnak lett fejlesztve.
Wifihez még SIM kártya sem kell, nemhogy elõfizetés :)
https://www.facebook.com/#!/pages/blackberry-magyar/251960098164861<#falbav>#falbav><#taps>#taps>
nekem pont ilyenem van.
úgy van hogy ha a Blackberry böngészõjét indítod el, akkor annak számolja, ha a web and walkot akkor t-mobile-osat.
PC-t nemtudom..
úgy van hogy ha a Blackberry böngészõjét indítod el, akkor annak számolja, ha a web and walkot akkor t-mobile-osat.
PC-t nemtudom..
leszarom a konfigod...
Kérdés: T-mobilos elõfizetés, mobilnet elõfizetés:adatforgalom 500mb\hónap, BIS elõfizetés:adatforgalom 100mb\hónap. Ha használom a mobilinternetet, emailt stb. a telefonon, melyik elõfizetésbõl számolják az adatforgalmamat? Ha pc netezek és Blackberry a modem, abban az esetben melyiket használhatja vajon?
csak akkor regisztrálhatom magam ha a blackcberry szolgáltatás van amit a cégnél kell regisztrálni 0680630160 as számon egyébként meg probáltam pcröl és csináltam jelszót meg mindent de nem fogadja pedig azt irta ki hogy el fogadta és mégse enged be.:( de ha rosszul tudom akkor örülök:) nem vagyok elõfizetéses csak dominos
nem tudja érvényesíteni az email cím és jelszó párost ezt irja ki valaki segitsen mit csinálok rosszul<#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#help>#help><#ijedt>#ijedt><#worship>#worship>
de köszi a választ
sajna nekem nem sikerül ez az egész:( appword dolog:( de mért nem? kinek müködik?
Sikerult a szerzödést meg találni ez valamilyen összegbe kerül nekem? vagy ingyenes programokat töltök le az appwordböl akkor pénzbe kerül?
vajon mit csinálok rosszul?
sziasztok! nem érthetõ email címet kér, és jelszót be írtam és semmi
rajta van a progi a BB-den. Megnyitod és letöltesz progikat..minden magától értetõdõ lesz..
leszarom a konfigod...
blekberry app wordot hogyan kell használni???????????????, nem jövök rá
hát nekem is azt mondtak nyomjam azt amivel görgetni kell és plet de hát 3szor el küldött rossz üzit<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#crazya>#crazya>
sziasztok mi az a bes és bis??,,,,,,,,,<#csodalk>#csodalk>
BES-t vállalatok használják, egyébként azt is "igényelni" kell szolgáltatónál mint BIS-t. Szóval sztem ha nem igényelted akkor nincs rajta.
leszarom a konfigod...
BIS szolgáltatásom van. De honnan tudható meg, hogy BES van e avagy nincs regisztrálva a készüléken.
Köszöntem.
aláhúzza a szavakat amikor írod és rákatt és bejönnek a lehetõségek..
leszarom a konfigod...
Hogyan lehet ékezetes karaktereket használni? (Bold 9780)
ja és még azt szeretném meg tudni hol találom az ékezetet mikor smst irok<#banplz>#banplz>rim blackberry 9300 som van.
Sziasztok!a wifihez kell elöfizetés vagy müködik anélkül is a páromnak is van okos teloja neki nem kell<#duma>#duma><#falbav>#falbav>
igen tudsz ingyenes alkalmazásokat rátenni a BB store-ból.
Egyébként meg ha netán valami megtetszene, szerintem 1-2$-ral lehet honorálni a fejlesztést.. végre elérhetõ áron adják..
Egyébként meg ha netán valami megtetszene, szerintem 1-2$-ral lehet honorálni a fejlesztést.. végre elérhetõ áron adják..
leszarom a konfigod...
ha most vennék T nél egy BB 9700-ast azon milyen op rendszer lenne? verzioszámra gondolok. melyik a legfrissebb BB op rendszer?
Ugye van az alkalmazás store ahonnan ingyenes meg fizetos alkalmazásokat lehet letolteni. annyira fizetni nem akarok/tudok érte (fõleg mondjuk dollárba) ezért kérdezem hogy van e BB-re olyasféle warez megoldás mint pl. androidra, symbianra (nokiaprogramok.hu) és ha igen hol?? csak ingyenes programokkal is tudom-e használni a telofont? gondolok itt navigálás, msn, skype, netezés, messenger, filmezés, zenehallgatás, ébresztés, stb...
Ugye van az alkalmazás store ahonnan ingyenes meg fizetos alkalmazásokat lehet letolteni. annyira fizetni nem akarok/tudok érte (fõleg mondjuk dollárba) ezért kérdezem hogy van e BB-re olyasféle warez megoldás mint pl. androidra, symbianra (nokiaprogramok.hu) és ha igen hol?? csak ingyenes programokkal is tudom-e használni a telofont? gondolok itt navigálás, msn, skype, netezés, messenger, filmezés, zenehallgatás, ébresztés, stb...
És a névjegyzékrõl tudsz valamit mondani? mármint hogy nekem nokiám van és szinkronizálással lehet csak átrakni a telefonszámokat...ez igaz?
mert nem is kell, mondom hogy csak az apphoz kell BIS, mert nem indul el nélküle
de a böngészõn keresztül feltudsz rá menni
de a böngészõn keresztül feltudsz rá menni
csak mert sokan, mindenki úgy hasznzálja a face-t hogy semmi nem kell hozzá
ez arra vonatkozik ha a Blackberry saját facebook alkalmazását akarod használni, ahhoz kell a külön Blackberry elõfizetés
wifirõl (vagy másféle mobilnetrõl) csak böngészõn keresztül m.facebook.com és annyi, én is azt használom
wifirõl (vagy másféle mobilnetrõl) csak böngészõn keresztül m.facebook.com és annyi, én is azt használom
Sziasztok !!!
Egy olyan kérdésem lenne a kedves BB használókhoz, hogy Facebookot mennyire lehet használni a telón. Mert hallottam tesztekbõl hogy csak akkor tudom elérni ha van Mobilnetem...
Második kérdésem, hogy a névjegyzéket szinkronizálás útján tudom átrakni a telóra? Mert a Nokiáknál egyszerûen megoldható
Remélem tudtok segíteni
Köszi
Dani
Egy olyan kérdésem lenne a kedves BB használókhoz, hogy Facebookot mennyire lehet használni a telón. Mert hallottam tesztekbõl hogy csak akkor tudom elérni ha van Mobilnetem...
Második kérdésem, hogy a névjegyzéket szinkronizálás útján tudom átrakni a telóra? Mert a Nokiáknál egyszerûen megoldható
Remélem tudtok segíteni
Köszi
Dani
Sziasztok!
Az alábbiakra keresek megoldást:
BB 9780 bold az alany.
1. navigációs szoftvert keresek Garmin/IGO/sygic-hez hasonlót. Akár fizetõset is de offline-t. (fizetõsre ugy gondolok, hogy 1x megveszem és attól kezdve nem kell többet fizetnem még internetet sem, ergo offline navigál kártyáról)
2. Hívás emlékeztetõt is keresek - call reminder
3. Blacklist program is érdekelne.
Tudom minden van az BB APPS-között. Tapasztalat kellene, hogy melyiket töltsem le. Blacklistbõl is telepítettem már egy párat, de nem mûködött.
Tamás
Az alábbiakra keresek megoldást:
BB 9780 bold az alany.
1. navigációs szoftvert keresek Garmin/IGO/sygic-hez hasonlót. Akár fizetõset is de offline-t. (fizetõsre ugy gondolok, hogy 1x megveszem és attól kezdve nem kell többet fizetnem még internetet sem, ergo offline navigál kártyáról)
2. Hívás emlékeztetõt is keresek - call reminder
3. Blacklist program is érdekelne.
Tudom minden van az BB APPS-között. Tapasztalat kellene, hogy melyiket töltsem le. Blacklistbõl is telepítettem már egy párat, de nem mûködött.
Tamás
"Ti melyik Blackberry készüléket választanátok? BB 9300 vagy 9700?"
Szerintem a kettõ közül 9700, de az itthoni árakat nézve (ha nem elírás vagy téves) inkább 9780-as, mivel van ahol egy árban írják ... és ugye több ram és gyorsabb CPU.
Szerintem a kettõ közül 9700, de az itthoni árakat nézve (ha nem elírás vagy téves) inkább 9780-as, mivel van ahol egy árban írják ... és ugye több ram és gyorsabb CPU.
De az nem csak telefonokosító hanem az egy elõfizu ..hogy tudjak netezni...