BlackBerry Kérdezz-Felelek

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bordapapa
Jaja, sok a magyar BB-s... 😄
Te hogy bírtad mûködésre?
Trémobil a BIS leírásánál igen bölcsen már nem tér ki arra, hogy tudná a cucc a BB Maps-et.
Mint írtam volt, BES-en müxik a cucc, képben vagyok, mert nagyvállalatnál dolgozom, és én hegesztgetem a BB-ket.
Haverom is meg én is futottam már több kört a Trénél, hogy miért nem megy a dolog, hisz hirdették is ezt a funkciót, ezzel annyit értünk el, hogy már nincs benne a leírásban... 😛
Szóval ha van valami trükk a BB Maps felcsiholására, arra nagyon vevõ lennék, mert kb. fele annyi adatforgalommal dolgozik, mint a Google Maps.
Beejive abból a szempontból fasza, hogy egyszerre kezeli az összes IM accountodat, nem kell futtatni a többféle klienst, ha több fiókod van, valamint nem zabálja annyira le a procit + nem kell össze-vissza váltogatni a kliensek között. Közel egy éve használom, tolom rajta az MSN-t, Google Talk-ot, ICQ-t, Yahoo Messenger-t, szóval teljesen korrekt cucc.
Próbáld ki, van trial verzió, aztán ha tetszik, akkor beruházol rá.

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

porog a topic.. 😊 az uj tremobilos bb elofizuval megy a bbmaps. http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/uzenetkuldes/blackberry
es korlatlan.. jee..
Beejive tenyleg olyan jo? nem mertem meg kiprobalni..

Bordapapa
Kicsit régi már a kérdés, de ingyenes messenger kliens pölö az Instango, és elég neki, ha csak az APN van belõve a BB-n, nem kell BIS hozzá.
Instango
Én személy szerint Beejive-t használok, de az fizetõs.

Bordapapa
A BB Maps fent van nekem is, de ha BIS-ed van, akkor nem fog mûködni. Céges, BES-en levõ BB-n müxik gond nélkül, szóval suxx nekünk, BIS-eseknek. 😛

jaa, es Attila.. storm-om van. 😄
elotte boldot hasznaltam szinten tremobilost, es desktop manageren keresztul fel lehetett rakni a maps-et.

Hello, sajnos ilyen programot nem fogsz talalni, ugyanis ingyen nics ilyen program.
En ajanlom a windows live msn-t, az a blackberry oldalarol ingyen letoltheto, es tokeletesen mukodik. A BIS szolgaltatas hasznalatat egyebkentis kulonossen ajanlom, mert igy sok mas ingyenes szolgaltatast is igenybe vehetsz.
Meg ha mar BB, akkor le tudnal mondani a push mailrol???

Figliar
Valaki tudna olyan aplikációt Blackberryre amivel ingyenesen MSN ezhetek? és Wifi-t is tudja kezelni, az a fõ, hoy ne keljen hozzá blackbery elõfizetés!

Attila8805
Van vkinek Blackberry Stormja?
Ilyeneket javítok és kíváncsi vagyok mik vele a tapasztalatai?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

lwb
Attól függ mit akarsz. Csak másolni, akkor miniusb (vagy típustól függõen akár microusb) kábellel csatlakoztatod a gép usb portjához. De megy bluetoothal is. Szoktak adatkábelt adni hozzá, ha nem kaptál, akkor vegyél, nem vészes az áruk.

Ha szinkronizálni/telepteni akarsz, akkor kell neked a blackberry desktop manager nevû progi, ami ingyenesen letölthetõ. Google-zd ki.

lwb
A bold 140-160k. És a legjobb business telefon.

Magáncélra felesleges.

littleNorbi
Hogy tudom rákapcsolni a telefont a számitógépre?

Bordapapa
Sajna a trémobil nem támogatja BIS-en a BB Maps-et, csak üzleti felhasználóknak megy, BES-en keresztül.
Használj Google Maps-et, bár nem olyan jó, mint a BB Maps, azért majdnem mindent tud, amit az.

8100 Pearl-t hozott Jesus, valaki tudna segíteni abban hogy tudom valahogy GPS-ként használni, vagy legalább Garmin Mobile Xt-t érdemes-e rá fölrakni???Esetlet talált már valaki hozzá magyar menût, mert már létezik, de még fizetõs.
theone91
<#pardon1>

Hát akkor méginkább megérte... -.-

Laox
Amúgy jóval drágább, 80-90 körül az E71 van, ez kétszer annyi.

http://www.bulihely.com

Laox
Ha valakinek nem a megapixel meg az ide-oda fordítható menü a lényeg, hanem a minõség és a tudás, akkor nem hinném :-)

arty
alul nincs apróbetû, h a kép csak illusztrácio? 😄

btw, bb sux

Forza.

theone91
80-90k árkategóriában (annyi, nem?) már sokkal jobb készüléket vehet az ember.

Fabio Capello
illusztrációként!

Laox
Sziasztok!

Vettem egy BlackBerry 9000-es telefont. A kérdésem az, hogy hogyan tudnám letölteni rá a BlackBerry Maps szolgáltatást. Az internetes megoldás azt írja ki, hogy ez a készülék nem felel meg a Maps követelményeinek, holott a Maps indulóképernyõjén a 9000-es telefon kép van illusztrációként.

Elõre is köszönöm a segítséget.

← ElőzőOldal 7 / 7