Hogyan kedvelted meg?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem Mexikó hanem Dél-korea ütötte ki õket a hosszabbításban...hozzáteszem a rossz bírói ítéletek miatt többek között nem adták meg Vieri gólját mert les volt a bíró szerint pedig nem és Tottit a 87. perc környékén jogtalanul kiállították...ennyi nézz utána

hálistennek belõtte a Milannak azt a gólt akkor nagyon fiatalka volt alig 18 éves? abban a csapatban kellett hogy legyen Seedorf, Davids és pl Kanu is

jó de az a címzése meg vhogy a mez is valamivel sötétebb volt a kéksége is más volt...miért pl 2002 óta mennyit változott már a Bayernek és az AC Milannak a meze

Kedvenc csapatom igazából sose volt mindig annak szúrkoltam ahol Kluivert játszott :D
'95 bl döntõ

asd

zvaragabor
De, csak nem kedveltem meg a futballcsapatot. :D VAgy inkább a passzív focit. :D

Chaos Anno Domini

Rockynhooo
yo ennyi erõvel minden sport egy szar -.-'! mellesleg én nem konkrét foci kedvelõ vok hanem úgy álltalába minden... Foci , NBA, Kézilabda, F1... stb. szinte mindent megnézek és mindenhol van kedvencem.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

solo
Majdha beülsz egy versenygokartba, vagy egy versenyautóba akkor megérted, hogy az igazi versenyzéshez képest a foci még Benny hill shownak is kevés, ahogy esnek, kelnek egymáson: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

azmeg fifa96 DA:D:SD.das-.asd-sd.sdasdas.d-

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

ForzaInter
np:)

Yo, Bitch!

ForzaInter
Laziot is?:D

Yo, Bitch!

Rockynhooo
Davor Suker <#merges2><#worship>

hunbasser
ehh,bocs,amire elolvastam meg megírtam...na szóval nem láttam,bocs :D

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
még most is Pirelli a mezszponzoruk :)

ReaL MaDRid x siempre

Alan Shearer.pont.

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

ForzaInter
sztem te nem ember vagy<#gonosz1>

Yo, Bitch!

ForzaInter
nekem is sok kedvencem visszavonult már:(
ez van, gyorsan szalad az idõ...

Yo, Bitch!

zvaragabor
Sehogy. Szívás, de nem érdekel a foci. Mármint haverokkal nagyon szívesen focizok, Jászberényi egyesületben (JSE) is játszottam mind kapusként, mint hátvédként, de a TV-s foci a legkisebb mértékben sem tud megfogni. VB-t sem néztem, azt sem tudom, mikor volt legutóbb, és hogy ki nyert. Annyit tudok, hogy 98-ban francia, mert sokáig volt '98 France-s kulcstartóm a Kodak-tól.

Chaos Anno Domini

ForzaInter
még mindig Pirelli van amugy:D

Yo, Bitch!

Rockynhooo
jaja tegnap pont errõl témáztam haverral h mennyi nagy név kiment már a régiekbõl :(

aha régen Pirelli volt az Inter mezén az fasza volt...(y)
2000-es EB-n 10 éves fejjel nagyont tetszett az Olaszok focija és a Franciákat kb ott gyûlöltem meg az állandó 93. percükkel...na mind1 errõl sokan tudnának mesélni kinek hogy lett a kedvence melyik csapat

Barcelona: 2003 környékén(azelõtt csak a nemzetközi meccseket figyeltem leszartam focit) láttam ott focizik Overmars meg egy csomo Holland akiket szerettem pl Kluivert, Reisiger, Davids is aztán de õ csak 1 szezont de a lényeg, hogy akkor láttam Ronaldinhot is elõször rögtön megtetszettek Reijkaard húzásai is szval akkor kb beleszerettem a csapatba a ragyogó futballjuk miatt...azóta is tart ez a szerelem:D
a Juventus a másik nagy kedvenc õket pedig a 2003-as BL meneteléskor és a Nedved mikor megkapta az Aranylabdát azóta szeretem õket + Del Piero is 2000 óta az egyik kedvencem volt Tottival (aki AS Rómás) egyetemben

érdekes történetei lehetnek az embernek, milye röhej hogy mostmár akiket láttam gyerek fejjel kezdenek szépen visszavonulni(vagy már megtették):S:S pl Figo, Nedved, Milosevic, Mendieta, Lizarazu, Zidane, Koller, Hakan Sükür, Davids, Kluivert, Zahovic, Kahn, Batistuta, Ortega, Iuliano és sokan mások

ForzaInter
egy életérzés az egész:D legjobban akkor jön ez át ha kimész kedvenc csapatod meccsére.

Yo, Bitch!

ForzaInter
98-as uefa-kupa döntõ miatt kedveltem meg a csapatot, volt egy cikk róluk még a döntõ elõtt ujságban, és láttam h ott nyomja Ronaldo meg kurvára megtetszett a mezük:D de ugy 02-ig nem nagyon követtem figyelemmel a csapat teljesítményét, mer net akkor nem volt, meccseket se tudtam sehol nézni, így csak néha ujságokból értesültem... tehát ugy 2002-ig nem nagyon tudtam sehol nézni meccseket, csak a válogatott nagy tornákat (vb,eb...), 2002-ben meg jött a vb, az olaszok válogatottban meg azon a vbn lett a kedvencem Christian Vieri, és a kereteket mikor nézegettem akkor láttam hogy az Interben játszik:D abban az évben meg lett a kábeltévénk:D és azóta rendszeresen figyelemmel követem az Inter meccseit:D azóta tart a szerelem <#idiota>

az olasz válogatottat, meg 2000-es eb óta szeretem, az argentinokat, meg amiatt kedveltem meg, mert az Interben sok argentin játszott/játszik.

Yo, Bitch!

Rockynhooo
Amúgy ez az egész annyira szép dolog a klubbod egy életen át elkisér , aki nem szereti a focit vagy nem érzi ezt az fel sem fogja mirõl van szó.

Én pici koromban sokat játszottam a Fifa 98-al mikor megjelent. Ott volt az olasz válogatottnak kék meze és mivel kék volt a kedvenc színem megszerettem õket.

Magyar fociban a Fradinak drukkolok, de igazából azért mert apai ágon mindenkim annak drukkolt (Orosházi nagyapám is!).

Viszont ilyen nemzetközi klubcsapat-témában nincs senki kedvenc, nem is nagyon ismerem õket. Mi alapján döntsem el felnõttebb fejjel, hogy kinek drukkoljak? <#idiota> Lehetõleg olasz klubcsapatot választanék.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Kaplan
Kiskoromban a Fradiban kezdtem el focizni, aztán az iskola miatt abbahagytam, és mivel ferencvárosi lakos vagyok a szerelem azóta is töretlen. Megmondom õszíntén fogalmam sincs hanyadik születésnapomra kaptam egy +Canalos Juve mezt Del Piero felirattal a hátán. Onnantól kezdve nem volt megállás és Juventinonak álltam. Az Arsenallal való kapcsolatom pedig érdekes. Akkoriban mikor bevezették a PL adását nagyon-nagyon sokat néztem az angol focit. Akkoriban Fulham szurkoló voltam (A Puma fél fekete mezükért oda voltam.. Azóta is keresem azt a mezt.<#idiota>) Egyszer elaludtam egy délutáni meccsen és mikor felébredtem az Arsenal játszott. Reyes, Henry, Pires, Bergkamp azonnal varázslatba ejtettek.

Ez a három kedvenc csapatom története. Amikor a BLben az Arsenal-Juventus párosítást kihúzták végtelenül csalódott voltam, hisz tudtam innen már nem mehet tovább kettõ...:)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Benny04
sehogy.

tobias88
1 ok volt a Barcának való drukkoláshoz még annó 98ban:

Rivaldo
ótejóég kis szóismétlésadag, lécci nézzétek el xD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

2002-es VB-n az elsõ meccs amit végignéztem a USA-Németo. meccset, ekkor megtetszett a németek játéka, és fõleg ugye Kahn védései és vezéregyénisége fantasztikus volt, és Ballack is szimpi volt. Persze a VB után egybõl a Bayernre fókuszáltam miattuk, és bár az akkori idényük nem volt vmi jó azért beleszerettem a csapatba. kb ennyi :)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Rockynhooo
én meg kiégtem a magyar bajnokságbol már nagyon rég. Válogatottnak drukkolok az alap.

kas123
én az UTE, de az elmúlt 2 évben csak 1 meccsüket láttam :)

soma22
én fradi, bár ezt mostanában vállalni...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

w77d
hazai csapatot nézve én a Vasas elkötelezettje vagyok.

shad0w
engem 3 éves korom óta vittek ki rendszeresen hazai meccsekre, késõbb mikor már megtehettem mentem magamtól is, azóta is járok. nem számított, h éppen videoton vagy parmalat vagy fc fehérvár néven szerepeltünk, vagy mikor visszacsúsztunk a másodosztályba, akkor is mentünk :) sosem voltam a keménymag, a béközép tagja, pedig jópár ismerõsöm van közöttük, szívesebben üldögélek szemben a fedett lelátón ahol az átlagéletkor közel járhat az 50hez, ott nem igazán vannak divatszurkolók, sok érdekeset lehet hallani/tanulni az "öregektõl" akik még láttak jó magyar focit...

don't give a fuck

SLICK
Francia válogatott 98 VB. Eleve, hogy házigazdák voltak így nekik kezdtem szurkolni, Zidane játéka nagyon megfogott. Azóta is töretlenül kedvelem õket, akármilyen sikertelen volt az elmúlt 6 év.

A klub csapattokkal viszont érdekes a storym. Amikor az elsõ PC-m megkaptam szomszédom adott egy focis játékot (Total Soccer 2000). Egybõl Zidane csapatát kerestem, ez a Juve volt. Igaz õket nem szerettem meg, mert egy meccsüket sem láttam. Pár év múlva, hogy Zidane elkerült a Madridba (itt már láttam a meccseket is) mondanom sem kell azonnal fan lettem, de nem csak Zidane miatt, hanem egyszerûen amit abban mûveltek a pályán. Gyönyörû játék, látványos gólok, nagyszerû játékosok.

Lehet mondani, hogy inkább Zidane fan vagyok, de mégis miatta kedveltem meg a csapatokat és soha sem fogok másnak fanolni.

w77d
nem kicsit buktam azokban a napokban XD

Rockynhooo
uhh az durva volt :D külön szálon futott nálam az EB meg a te fogadásaid :D:D Logoad yoféle..

w77d
de az a csávó vagyok hogy az isten verje meg a hülye magom XD

Rockynhooo
Te nem az a csávó vagy aki az EB-n 30ezreket rakott meccsekre? :D

Rockynhooo
köszönjük Gordon Freeman

soma22
már csak elvbõl is KELL!:)

"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése! Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb!"

w77d
sosem értettem, hogy egy férfi hogy nem szeretheti a focit...

solo
Sehogy, mert utállom a focik..Sok idióta egymást-labdát rugdossa full értelmetlenûl..-.-"

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

FZoleee
Sehogy, utálom a focit <#smile>
soma22
szerintem az is belefér, hogy azt hogya és miért.

amióta a sporttvk közvetítik szívesen megnézem a meccseket.

Firerock
utálom a focit(az soccer vezióját,az amerikai focit nagyon szeretem)-.-"

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kas123
A 2001/2002-es szezonban ismerkedtem meg a Real Madriddal. Elsõ látásra szerelem. Hófehér mez, szimpatikus arcok a pályán. Tetszetõs játék. Gyönyörõ gólok, cselek, szerelések, védések. :)

Count Adyn
94,Del Piero,Juve:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
1997 Copa America -> Ronaldo -> Inter <#worship>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

w77d
én régebben néztem Bayern München meccseket és egyszerûen a stílusukba szerettem bele. A németekhez vonzalom pedig talán a német származású õsök miatt van :D