Hogyan kedvelted meg?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'95 bl döntõ
asd
Chaos Anno Domini
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
ReaL MaDRid x siempre
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Chaos Anno Domini
2000-es EB-n 10 éves fejjel nagyont tetszett az Olaszok focija és a Franciákat kb ott gyûlöltem meg az állandó 93. percükkel...na mind1 errõl sokan tudnának mesélni kinek hogy lett a kedvence melyik csapat
Barcelona: 2003 környékén(azelõtt csak a nemzetközi meccseket figyeltem leszartam focit) láttam ott focizik Overmars meg egy csomo Holland akiket szerettem pl Kluivert, Reisiger, Davids is aztán de õ csak 1 szezont de a lényeg, hogy akkor láttam Ronaldinhot is elõször rögtön megtetszettek Reijkaard húzásai is szval akkor kb beleszerettem a csapatba a ragyogó futballjuk miatt...azóta is tart ez a szerelem:D
a Juventus a másik nagy kedvenc õket pedig a 2003-as BL meneteléskor és a Nedved mikor megkapta az Aranylabdát azóta szeretem õket + Del Piero is 2000 óta az egyik kedvencem volt Tottival (aki AS Rómás) egyetemben
érdekes történetei lehetnek az embernek, milye röhej hogy mostmár akiket láttam gyerek fejjel kezdenek szépen visszavonulni(vagy már megtették):S:S pl Figo, Nedved, Milosevic, Mendieta, Lizarazu, Zidane, Koller, Hakan Sükür, Davids, Kluivert, Zahovic, Kahn, Batistuta, Ortega, Iuliano és sokan mások
Yo, Bitch!
az olasz válogatottat, meg 2000-es eb óta szeretem, az argentinokat, meg amiatt kedveltem meg, mert az Interben sok argentin játszott/játszik.
Yo, Bitch!
Magyar fociban a Fradinak drukkolok, de igazából azért mert apai ágon mindenkim annak drukkolt (Orosházi nagyapám is!).
Viszont ilyen nemzetközi klubcsapat-témában nincs senki kedvenc, nem is nagyon ismerem õket. Mi alapján döntsem el felnõttebb fejjel, hogy kinek drukkoljak? <#idiota>#idiota> Lehetõleg olasz klubcsapatot választanék.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ez a három kedvenc csapatom története. Amikor a BLben az Arsenal-Juventus párosítást kihúzták végtelenül csalódott voltam, hisz tudtam innen már nem mehet tovább kettõ...:)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
don't give a fuck
A klub csapattokkal viszont érdekes a storym. Amikor az elsõ PC-m megkaptam szomszédom adott egy focis játékot (Total Soccer 2000). Egybõl Zidane csapatát kerestem, ez a Juve volt. Igaz õket nem szerettem meg, mert egy meccsüket sem láttam. Pár év múlva, hogy Zidane elkerült a Madridba (itt már láttam a meccseket is) mondanom sem kell azonnal fan lettem, de nem csak Zidane miatt, hanem egyszerûen amit abban mûveltek a pályán. Gyönyörû játék, látványos gólok, nagyszerû játékosok.
Lehet mondani, hogy inkább Zidane fan vagyok, de mégis miatta kedveltem meg a csapatokat és soha sem fogok másnak fanolni.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése! Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb!"
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
amióta a sporttvk közvetítik szívesen megnézem a meccseket.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco