Legjobb kocsik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az õrangyalod repülni tud!
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az õrangyalod repülni tud!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Meg akarod venni?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Gyanítom,hogy Európában esze ágában sincs forgalmazni a Fordnak.
Ja és kíméljetek meg a szokásos "benzin temetõ" baromsággal.
Pszihoval nem vagyunk egyazon személy, ha erre gondoltál.
tudsz mást is?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Pórázt a nyakadba és cirkuszba veled.
fogtam egy okos calibrást,mit ér ha nem mutogathatom körbe?
egyedül röhögcséljek otthon?
Én nem büszkélkedtem azzal ahogy parkolok, de ezek szerint az a bunkó te lehetsz aki nem vigyáz más autójára parkoláskor ha ennyire személyes sértésnek vetted.
Az hogy ki mit ismer fel semmit sem jelent, ezt csak te gondolod így de hidd el semmit. Ezt a gyerekek szokták játszani amikor csoportosan vonulnak az ovitól a játszótérig.
"egyébként több opelt motorját láttam belülrõl mint amennyiben te ültél életedben" Ebben azért ne legyél annyira biztos. Az már más kérdés ugye hogy ezeket a motorokat ki "borította" szét, de várj. Egész biztos vagyok benne hogy te lehettél csak.
Annak nem örülök hogy volt Opelod is mert valószínûleg a te fajtád miatt alakult ki a többségi ferde képzet az Opelosokról általában.
Annak viszont már örülök hogy "volt", a férgese kihullik és idõvel kitisztul ez a társaság is.
-'legyen elég a származása"
ha megfontoltabban fogalmaznál akkor nem kerülnél ellentmondásokba!
én is akkor reagáltam elõszõr mikor a bunkóságoddal büszkélkedtél
az meg hogy ki mit ismer fel,az valamit azért sejtet!
egyébként több opelt motorját láttam belülrõl mint amennyiben te ültél életedben
sõt volt is opelom
Ezt te mondtad most.
Természetesen oda írsz ahova akarsz, csak ne hülyeséget irkálj. Meg legalább arra reagálnál amire kell.
És mi minõsítõ a hozzászólásomban egyébként? Az hogy valaki mennyire nulla az autókhoz csak nálad merül ki abban hogy ki mit ismer fel<#hehe>#hehe>
"fel sem ismered a tipusokat!" És te ettõl értesz az autókhoz...<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#hehe>#hehe><#zavart1>#zavart1>
Na ez az igazi ovis szint! "ismerd fel a képrõl az autót" <#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>
maradj is így!<#wilting>#wilting>
/azt meg hogy melyik topicba kinek írok azt nem te döntöd el hanem én/
a hsz-ed ismét minõsít téged,és még az is kiderült belõle hogy milyen nulla vagy az autókhoz,fel sem ismered a tipusokat!
De az "ismerd fel a képrõl az autót" meg a "milyen autót láttál ma" viszi a pálmát ilyen téren.<#nyes>#nyes>
Egyébként érdekes hogy nem fikáztam az autót, mi rosszat írtam róla?
A fikázás jogával te éltél elõször ha jól emlékszem irányomba, holott hót hülye vagy a dologhoz.
A galériában kutakodás nem igazán állja meg a helyét ugyanis nem volt "eldugva". Az meg hogy milyen autód van engem hidegen hagy. Szép skodabarna színe van.
De most már csak egy kérdésre válaszolj: miért pofázol te bele a dolgokba amikor ha jól láttam neked nem címeztek hozzászólást?
Vagy csak nem? A © neoG a fikanicked lenne?
egyébként az enyémet is fikázhatnád kicsit ha már kutakodtál a galériámban,egyátalán tudod mi az?

.jpg)