T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
nektek megy a mobilinternet, vagy csak nekem halt be ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nekem is lenne egy problémám hátha valaki is így jár, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés: amikor le vagyok lassítva (128kbps), és például töltök le bárhonnan, vagy csak simán egybefüggõen böngészek, tehát a lényeg hogy amikor folyamatosan generálok adatforgalmat bármivel, akkor a netem 2-3 perc után meghal úgy, hogy ledob mindenhonnan ahol online vagyok (pl facebook chat, xfire, mini alkalmazás, online játék és minden), és az összes alkalmazás is aminek kell a net, "no connection" üzenettel megáll. Tehát nincs semmi adatforgalmam néhány percig, de NEM szakad meg a net. Aztán ha hagyom ezalatt nyugton szintén pár percig, újra vissza jön a csodálatos 128kbps, de ha ismét folyamatosan generálok adatforgalmat pár percig, ismét ezt csinálja elõlrõl. Így nem lehet semmit csinálni evvel a szarral. És ez mindíg CSAK akkor van, amikor le vagyok korlátozva, ha nem vagyok, akkor jól mûködik. Mindíg van valami baja ennek a szar netnek, már unom, és mindíg a T-Mobil hálózata miatt (gép, modem, térerõ stb hibátlan).
Tehát másnak is van ilyen problémája, vagy az az átjátszó torony a szar amire kapcsolódik a modemem, vagy az egész T ?
Lenne egy olyan problémám a nettel/géppel hogy...
Hp Compaq laptop. 1 hónapja raktam újra a win7et, probléma azóta fennáll.
2 helyrõl netezek vele.
Mindkét helyen Tcom 10 megás nettel rendelkezünk. D-link 360R Moden mind2 helyen.
1ik helyen 1 router osztja szét a netet, és állandó a netkapcsolat, másikon tárcsázni kell és switch osztja a netet (de közvetlenül is rá szoktak kötni a modemre).
Probléma a következõ:
Letöltésnél (akár torrent, akár közvetlen) szétkapcsol a gép.
Ha "csak" netezek vagy játszok (WOT) semmi probléma, viszont mint írtam letöltésél lelassul a sebessége (miután elérte a max sebességet), szétkapcsol, majd azonnal újratárcsáz. Ezt megcsinálja 3-4 alkalommal, majd a 4. újrakapcsolódásnál használhatatlan lesz a net. Gép szerint kapcsolódva vagyok, de semmit nem tudok megnyitni, és bontani se tudom a kapcsolatot.
Figyeltem az állandó internet kapcsolatnál is a torrent sebességet és ott is ugyanezt csinálja. (lassul, majd leáll, ismét maxra fut, lassul, leáll)
Próbálkoztam már azzal is, hogy korlátozom a sebességét, ez sem jött össze.
Ha közvetlenül van modemhez kapcsolva a gép, az sem segít.
T-comtól kijöttek, de modem hibát nem találtak, tehát feléjük él a kapcsolat, és nem a modem áll le.
Valamint más gépeknél sem mutat problémát ha nálam megszakad.
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Vettem egy T-mobile mobilinternet elõfizetést, és az lenne a bajom, hogy hiába állítom be Chrome-ban a kezdõlapot, az a sz@r t-mobile menedzser az elsõ indításkor folyton a mainap.hu oldalt hozza be. rohadt idegesítõ, szar szemét banda. Nem tudtok erre valami megoldást, hogy a ne nyissa meg?
Beállításokban nem találtam erre utaló lehetõséget! :(
Nem állítja át a Chrome-ban beállított Google.com-ot, csak felülbírálja. Ha a kezdõoldalra kattintok (kis házikó) akkor szépen hozza a Google-t.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez azért lenne fontos, mert lehet váltanék a Net&Roll S-re, ami dupla adaforgalom, és csak havi 250Ft-al drágább, mint a RelaxNet M most nekem, és csak hogy tudjam mikor kéne lemondanom ezt, és megvenni azt, ne veszítsek egy havi pénzt.
De hspa módban is!
Mintha leszabályozna 3,8kbps-re.
Ha próbálgatom fel-le csatlakozást,akkor elkapja,és egy darabig jó.
Aztán megint belassul.De teljesen random.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Amúgy új mobilnetes csomagok: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas
Szóval nincs megoldás, és áll a lenti kérdésem.
Jelenleg a 11.126.08.03.74 -es FW van rajta a modememen. Találtam egy "firm-E17XUpdate_11.415.05.03.00.B409" FW-t, és állítólag ez jó E176-hoz is, úgy szerepel neten mindenhol, de nekem nem mûködik a frissítés. Tehát amikor már végignyomkodtam a telepítõben a dolgokat, és kezdené frissíteni, akkor kér egy MasterCode-ot, amit én be is írtam, egy programmal kiszámoltam, beírtam, és elkezdte frissíteni, a led villogott, aztán már az eleján hibával leállt, hogy "installer doesn't work... bla bla", sajnos nem olvastam el mi volt a teljes szöveg, mert megilyedtem hogy tönkretettem a modemet. De szerencsére hibátlanul mûködik!
Vista SP2-m van. Evvel lehet frissíteni, mert a dashboard-ot sikeresen rányomtam, és frissítettem egy E220-as modem FW-jét is sikeresen, tehát az op. rendszer jó hozzá.
Valakinek van valami ötlete? Szeretném rátenni a legfrissebb FW-t a E176-omra! Keresgéltem neten, de nem próbálkozok inkább, még tönkre vágom a modemet...
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Valaki használja a T netjét multiplayer játékokhoz? Kíváncsi lennék mik a tapasztalatok. Nálam van gond (itteni toronnyal), vagy az egész T-mobile hálózattal.
Az ember azt hinné hogy tudnak stabil sebességet szolgáltatni,
de ezek szerint nem...Pedig eleinte sokkal jobb volt,mint utóbbi
idõben.
APN: internet
Névnek meg azt írsz be amit akarsz
Ha kér telefonszámot is, akkor ezt kell beírni: *99#
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Mobil internetemmel (T-mobil Zte modem) olyan gondom van,hogy UMTS módban is gyakran csak 38 Kbps sebességgel megy! Ez egy betárcsázós modem sebessége...Régebben ilyen gond nem volt vele!
Olyan mintha korlátozva lenne,aztán egy idõ után begyorsul.
Teljesen random idõközönként. Van mikor tökéletes,és van mikor tetû lassú...Ez mitõl lehet?
Nekem szokott az lenni hogy hívnak és felveszem és szétkapcsolja a vonalat mintha leraknák a telefont, elég sokszor csinálja
Valaki tapasztalt még hasonlót?
Samsung Galaxy:Ace
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Szoftver verzió: PCW_TMOP4P18EV1.0.0B13
Firmware verzió: BD_TMOMF195V1.0.0B04
Biztos amatõr vagyok de...
Az a gondom, hogy XP-n használom a T-Mobile stick-et. Elõször vagy fél évig ment, azután hiába dugtam be azt írta, hogy nincs csatlakoztatva az eszköz. Leszedtem a progiját, újraraktam és ment is. Azt kéthetente eljátszotta. Most már hiába szedtem le és újra fel szintén ezt írja. Újra raktam az XP-t, de egy idõ után újra kezdõdött...
Hogy lehetne azt megoldani?
Köszi!

Nem rossz :)
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ismerosomnek van egy t-mobilos telefonja es jonne ki angliaba. a kerdes az, hogy attol, hogy t-mobile lockolt a telo az angol t-mobile kartyaval mukodne?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Nem nagyon számítok válaszra, mert alíg járnak ide már, de azért feltettem.
Új mobilinternet tulajdonos vagyok tegnap óta és lenne 1-2 kérdésem. Adott egy ZTE MF195 típusú modem mellé pedig Relaxnet M csomag. Csak online játékra használnám munkahelyen + Teamspeak. Nem volt még alkalmam kipróbálni, de gondolom nem árt kicsit finomhangolni, szóval:
- Ajánlott-e valami frissítést felraknom? Ha igen, merre találok?
- Lekorlátozzam-e a modemet (ne automatikus legyen), a stabilabb ping érdekében?
telefonomra nem nagyon rakok lóvét a családi kedvezmény miatt.
Ha "wnw" APN-el csatlakozol, akkor egy szimmetrikus NAT mögé kerülsz, azaz kap a géped egy IP címet, ami 10.xxx.xxx.xxx-el kezdõdik ez csatlakozásonként változik, de a WEB-oldalak, mindíg egy címet látnak valami 212.xxx.xxx.xxx-el kezdõdõt (nem tudom pontosan), ami állandó. Ezen a 212.xxx.xxx.xxx címen több száz T-Mobile netezõ osztozik, tehát a több száz netezõnek ugyan ez a címe, és a 10.xxx.xxx.xxx cím egyedi csak, az alapján külömbözteti meg a rendszer, a felhasználókat. Ennek az a hátránya, hogy ha letiltottak IP cím alapján valahonnan, akkor oda többet nem tudsz felmenni a "wnw" APN-el, mert az említett 212... kezdetû címet tiltotta ami neked mindíg ugyan az, méghozzá, ha ugyan arra a tiltott oldalra (vagy játékba) akar menni egy másik netezõ "wnw" APN-el, õ se fog tudni felemnni, mert neki is ugyan az külsõ címe (212...) amit tiltottak. Remélem azért érthetõ.
Én az "internet" APN-t használom (nekem jól mûködik minden vele), a dinamikus IP cím miatt. Bár ha evvel szarakodik a net, akkor érdemes átváltani "wnw"-re, mert az, tapasztalataim szerint jól mûködik, stabilabb. Bár az "internet" APN-t a P2P programok (torrent stb.) jobban szeretik, a másikat kevésbé, de avval is megy. Mind 2-nek van elõnye hátránya.
Remélem nem írtam nagy hülyeséget, tapasztalataimat, meg amiket olvastam errõl, azt osztottam meg, nem számítástechnikus nyelven.
Egyébként lehet a NAT-ról, és errõl a két NAT-ról olvasni itt is: NAT (Hálózati címfordítás) - Wikipédia
"internet" APN: Port-Korlátozott NAT
"wnw" APN: Szimmetrikus NAT
Lejjeb a Wiki-n vannak képek, melettük vannak a NAT típusok is, evvel a 2-vel.