T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Van egy Lenovo notim windows7 straterrel és szeretném leírtani és felrakni xp-t,de sehol nem találom a mobile broadband managert.Le lehet ezt tölteni külön valahonnan,mert találtam sok verziót de egyikben sem vagyok biztos,hogy az jó hozzá.Ha tudnátok adni egy linket azt megköszönném.
panninál a "korlátlan" net 1,5 giga/7 nap alapon megy, aztán jön a lassítás. viszont! nem lassítják a böngészést, 3-4 megával lehet letölteni "sima" oldalakról, a youtube, rapidshare, data.hu stb. az 32kbit/s. ja, meg hát a torrent, az lassítva, nem lassítva is 32kbit/s. nem tudom hogy oldották meg, de most tényleg nem kamuból mondják, hogy maga a böngészés nem lassul a korlátozás idõszakában, csak a nagyobb adatforgalmat folyamatosan generáló oldalak. én kb. azt találtam ki, hogy ezek megadtak oldalcímeket, amik lassításkor nem jöhetnek gyorsabban 32kbit/s-nál. ki is próbáltam, lehet most az egyszer igazam van. ellõttem a 1,5 gigát, a nagyobb, ismertebb oldalakon persze jelentkezett a lassítás, de pl. 4shared és társai, akik nem akkora nevek, mint egy megaupload, vagy egy rapid, úgy küldik 300-400kB/s-al, csak úgy zörög 😄 na, de nem adok tippeket panninak, hátha... 😄 a lényeg lényege, hogy attól, hogy belasítanak, még nyugodtan mail-ezhetek, meg tölthetek le frissítéseket windows-hoz, nod-hoz stb. mert azok továbbra is normális sebességgel mûködnek.
-off-
-on-
a t meg bekaphatja mindenkinek, erre a május elsejére aztán rohadtul semmi szükség nem volt. megszûnt ugyebár már jóval korábban a korlátlan opció, nem hiszem, hogy a fél világnak korlátlan opciós netje volt, hogy olyan kibírhatatlan lett volna számukra legalább a hûségidõ végéig kiszolgállni az ügyfeleket a jól bevált 20G/7 nap módon. de, hát itt ez megy. bevezetik, juhuu de jó, pár hónap múlva körülnéznek a többieknél, hát, ha náluk sincs, nálunk minek legyen alapon jól picsánrúgnak mindenkit. tényleg undorító. bár, ezt kicsit a voda baszta el anno. ha az tartotta volna magát a korlátlan nethez, ezek a ganék is másképp ugrálnának most. de, hát a voda is hamar rájött, hogy itt nem kell ilyesmiket bevezetni, mert olyan gyenge szar szolgáltatók/szolgáltatások vannak magyarországon, hogy kár is velük versenyhelyzetet erõltetni. hát, mindenesetre én fogtam 1,5 hónapja kb. a t-s sim-et, aztán sutty ki az elsõ kukába, szórakozzanak az anyjukkal.
-on-
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Most várhatom, hogy leteljen a hûség idõ és asszem végleg búcsúzom a mobil net-tõl, esetleg marad vmi Domino-s féle megoldás. De szerintem az sem.
Elõször voltam Voda-s; aztán Pannon-os, most T-s. 1értelmû, hogy a mobil net-el Internetezni piciny országunkban egyelõre felejtõs történet. Vagy csak úgy ahogyan a reklámokban is van. 😊
A vezetékes net-ek is elég szopás, ahogyan olvasgatom a UPC topic-ot, de inkább lesz abból nagyobb csomag. Sajnos amíg le nem jár a hûség a T-rõl, addig nem igazán van pénzem nagyobb UPC-s csomagra. De már a 2Mb-es Start csomag is megváltás a Stick-es nethez képest.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
<#worship>#worship>
Mondjuk már szinte zéró szinten használom, mióta van UPC-s kábel, de jó tudni. 😉
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Az ügyfélszolgálatos konkrét kijelentésérõl hangfelvétel készült (mivel ezek a beszélgetések rögzítésre kerülnek), így valódisága bármikor ellenõrizhetõ!
Ha valami hivatalos oldalon, vagy lapban találtad ezt ami a T is írt, akkor nyugodtan bemehetsz hozzájuk evvel, hogy Te élni szeretnél evvel... <#rolleyes>#rolleyes>
Ezért vagyok 10 éve T-Mobile ügyfél! A T-Mobile elengedi a túlforgalmazási díjból a 10ezer forint feletti összeget, magyarul "csak" 10ezer forintot kell kifizetni túlforgalmazási díjként, ha 10ezer forint felett van az összeg!
Reméltük, hogy okos emberek is ülnek ott a vezetõségben! 😉
Ezzel sajnos nem tudsz mit kezdeni, hacsak nem tudod bizonyítani, hogy te nem kaptál ilyen levelet...
Itt mindenképpen felmerül a nem megfelelõ tájékoztatás a T-Mobile részérõl, hiszen nem én egyedül vagyok, aki hasonlóképpen járt, és egy ilyen fontos levelet minimum ajánlottan kellett volna küldeniük, mert õk maguk sem tudják bizonyítani, hogy mindenkihez elért az értesítés, ugyanis (több postai szakértõt megkérdezve), ha sima levélként küldik ki az értesítést, akkor nem tudják nyomonkövetni, hogy XY-nak ki lett-e küldve az értesítés!
De ismétlem, én végig a Mobil infó-ra gondoltam és nem külön tájékoztató levélre, mert az tudomásom szerint el sem ért hozzám!
Ha jól emlékszem, tavaly kapott többmillió forint büntetést a T-Mobile az ügyfelek megtévesztése címén... Nem lehet, hogy ezt a jó pár milliót akarják most egy ügyes trükk-kel beszedni a gyanútlan és több esetben szerintem ártatlan ügyfelektõl??...
Menj, keress magadnak egy barátnõt, azt baszogasd, vagy vadássz egy pszichológust, aki kigyógyít a kényszeres kötözködésbõl.
Az itteni trollkodásod nem segít azon, hogy a való életben ki sem mered nyitni a szádat...
Az olvasottak alapján jutott eszembe...
Egy próbát megérhet mégis az h a T-s felhívás nem jutott el hozzád.
Ugyanis a hivatalos v. fontos levelet ajánlottan adjuk fel,h azt biztosan megkapja a címzett ill. elvesztése esetén a Posta részérõl nyoma van neki.Na már most én ezt a T-s levelet nem ajánlottan vettem át csak úgy be volt dobva a postaládába. Hát mi van akkor ha arra hivatkozik vki mégis h nem kapta meg? Személyesen nem vettem át, nem írtam alá semmiféle átvételrõl szóló bla bla blát.Lehet h a postás összefogta vmi mással és bedobta máshová v. nem adták fel v. bármi egyéb dologra is lehetne hivatkozni. Lehet Neked elég volna csak arra hivatkozni h nem kaptad meg a másik félnek pedig azt bizonyítani h Õ bizony tuti eljuttatta hozzád. Kinek lenne a végén igaza? Errõl egy okos embert kellene megkérdezni. A sikeres vég esetén lehet nem kellene fizetned.
Így aztán a szolgáltatók is kénytelenek postai levelet küldeni, különben mindenki reklamálna, hogy nem kapott jogszerû tájékoztatást és senki sem fizetne. Gondolhatod hogy örülnek a szolgáltatók ennek, 100x annyiba kerül nekik, mint egy SMS lenne...
Olvasatlanul kihajigálni a leveleket meg elég buta hozzáállás, amíg ilyen balkáni országban élsz.
Máskor majd jobban figyelsz...
Azért reklamáld meg a számlát, hátha elengedik, volt már ilyen a világtörténelemben...
http://www.telenor.hu/internet/mobilinternet/akciok/korlatlan-mobilinternet/
Azzal a sebességgel aztán kezdjen valaki is valamit a neten!... 😄
Azzal lehet csak védekezni,hogy nem kaptad meg a levelet,de szerintem ezt se nagyon fogják "elhinni".
Sajnos nincs mit tenni.
Ha 1-2 hónappal elõtte csak "dobott" volna egy SMS-t, az biztos, hogy elér hozzám, hiszen azt a netet használom!...
Szóval igen, konkrétan benne volt hogy megszûnik május 1-el.
Mert NYOLCVANEZER forintot kéne kifizetnem néhány napi 8 GB "túlforgalmazási" adatért!... (Ezért az összegért több, mint egy évig internetezhetnék vezetékes nettel!...) Viszont én nem emlékszem, hogy ez konkrétan szerepelt-e ebben a tájékoztatóban, mert az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy a T-Mobile márciusban minden ügyfelének kiküldte a tájékoztatót a korlátlan adatopció május 1-jei megszüntetésérõl.
Nekem MÁJUS 14-ÉN (!!) jött egy SMS, hogy május 1-jén megszüntette a T-Mobile az összes ügyfelének a korlátlan adatopciót!...