T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
Hali! Dominós vagyok, elõfizettem a NET100-as csomagra egy 1000-esért 30 napra, hogy kipróbáljam a netet telón. Egy Samsung Galaxy 3-mam van és nem tudok netet csiholni rá, beállításokban csak a web and walk volt belõve. Mit kell csinálnom hogy tudjak netezni, nem igazán vágom hogy megy ez.

ZilogR
Ez így van!
A neten megnézhetõ egyenleg a tarifacsomag rendes tarifái szerint számolt egyenleg, amit a számlazáráskor a tarifacsomagban levõ kedvezménnyel csökkentenek és azt számlázzák ki.

A netes dolog: 80%-nál és 100%-nál küldenek figyelmeztetõ SMS-t, hogy kapjon az ember észbe. Én a kis telómon 3G Watchdog-ot futtatok, ami kiszámolja, kb. mennyit fogok elhasználni a Mobilnetembõl a számlazárásig. Egy-egy nagyobb töltögetés vagy 3G-s Google Maps-ozás után rá szokok nézni, hányadán állok.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Sickness
Jó, inkább hagyjuk. Nem írtam semmit... xD

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
Hali.
Nem mobilinternettel kapcsolatos de internet és T-home. Hátha valaki tud segíteni nekem. :-x
Annyi lenne a problémám, hogy mikor netezek, és valaki elkezd tõlünk telefonálni, ( vezetékesen ) vagy minket hívnak, akkor egyszerûen megszakad a net. Régen nem volt így, csak pár napja szokott rá. Az biztos, hogy a vezetékekhez nem nyúltunk, nem lett kicserélve semmi. Nem tudjátok mitõl lehet ez?
Köszy

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

DeerHunter01
della ?? 😄D
ezeréves szó már, pénzt jelent.

\"Errõl van szó!\"

Mivan? Ha le is korlátoznak, akkor is megmarad 12megás net, nagy ügy. A della nem tudom mi, biztos valami új tini idióta tájszólás.
Vadnokedli
Hello, Lehet olyat csinálni hogy pl: NET 100 as csomagra elõfizetek; és ha túllépem akkor csak belassítsa az internetet? Ne számoljon fel több dellát?(gondolom nem.)😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Hát, ez nekem is eszembe jutott mostmár, de azért holnap rákérdezek náluk... Mert ha anyám ezt meglátja, megöl...
Mindenesetre köszönöm, és kellemes ünnepeket!
davidka003
Majd valaki kijavít de én úgy tudom, hogy ugyanúgy számolja a neten az egyenleged de majd a hónap végén mikor kapod a számlát akkor levonják amit kell.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Helló mindenki!
Ugye van most a Tmobilnál, hogy ha az ember vesz egy okos/érintõs telefont, akkor kap ingyen 500 MB adatforgalmat, aminek az aktiválásáról sms-ben értesítik:

http://t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/karacsonyi_akciok/adatforgalom_kedvezmeny

Na én tegnapelõtt délelõtt 11-kor megkaptam az sms-t, de este fél 10-kor kapcsoltam be mobilt(Nokia N8). Írták az sms-ben, hogy megtörtént az aktiválás, mostantól rendelkezésemre áll a promóciós 500 MB... Elõtte, hogy igaz-e, megnéztem a honlapjukat, és ott is ezt írták...

Namármost az a baj, hogy nekem negyedóra múlva küldtek 2 sms-t, hogy 5-5 MB volt az adatforgalmam, és ha kedvezõbb feltételekkel akarok netezni, akkor váltsak NET 100-ra... Tegnap megnézem az egyenlegem, és mit látok? a 21 forintból lett 7500! Ez most akkor micsoda?
A mobilnet mennyire elég ? mert ahogy olvastam elég szegényes a fel és le töltés , így kb skype-ra , meg játékokra nem nagyon jó .

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

A világon sehol se megy a Skype! Szóval nincs a hibának köze a T nethez!

Sziasztok

Nekem laptopon van a mobilnet - t-mobil - , két op-er van fent, xp és win7.

Eddig rendben mûködött mind kettõn, csak hogy a win7-et újra kellet raknom, és amikor a mobil netet akartam telepíteni lefagyott az op-er. Újra indítás után viszont nem indul az automatikus telepítés, csak világit a modemen a piros led.

Van arra valami meg oldás, hogy feltudjam telepíteni a netet a win újra rakása nélkül? Visszaállítási pont nincs!

Xp-én mûködik, arról írok.

Csak nálam nem megy a Skype a T-mobilos neten ?
Vagy letiltották a használatát ?
atila4
Szerintem nem fog változni. Telefon elõfizetésnél se változik

Modemet akkor meg inkább nem frissítem le

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Köszönöm szépen, gondolom a T-nél is így lesz. Biztonság kedvéért írtam nekik levelet. Bár a weboldalon az üzletszabályzatokban nem találtam, olyat, hogy a hûség idõ után változna a havi díj.
Látom senki nem válaszol... Nekem csak Vodafone mobilnet terén van tapasztalatom, és ott egy forintot se változott a havi díj hûség idõ után. Gondolom T-nél sincs másképp...

Az a kérdésem, hogy ha valakinek lejár a hûsége, akkor utána is változatlan lesz a havi díja?
háhá, nem gondoltam, a(z egyebek között) Nemzet Informatikusával hasonló gondba kerülök én is!<#mf1><#taps>
Részletek itt: prohardveres hozzászolásom ott linkeltem 3 cikket, érdekes átnyálazni 😉

Szóval, nem megy az én gépemen se a rokon usb stickje. Lehet, a SIMet nem ismeri fel?

Amúgy olvastam lentebb a kis vitát, aki ennyire védi a szabad piacot, szadeszos netán, avagy simán neokon?
Jaj, hagyjuk szegíny multikat mán, megtermelik a maguk dicsõsége mellé a tisztes hasznot, úgyhogy ne kelljen sajnálni õket.

Vki arta, az infrastruktúra magyarországi fejlettsége miatt olyan a díjszabás és limitálás, ahogy.
nos, hazai háttér azért fejlettebb per pillanat, mert itt most, pl némethez késõbb épült ki, ott persze, elavultabb.
De majd itt se fognak költeni rá, nem hoznak be újabb technikát, így majd a hazai infra is elfog avul.
És mindig érdemes felhozni észak-amerikai áram-hálózatok esetét, mikor a nagy áramszünetek után kiderült, évtizedekig szedték a zsét, de hálózatfejlesztésre/fenntartása semmi nem költöttek - a világ egyik vezetõ helyén, mivel ezek szerint ennyire nem volt rá hatósági ellenõrzés, szabályozás; a nagy piaci szabadságban.

Legjobbakat!

Petka
És a SIM kártyát is vedd ki a frissítés idejére!

Ja még valamit elfelejtettem. Ha a telepítõ kérdez olyan dolgokat tõled miután elindítottad, amirõl fogalmad sincs hogy miaz, akkor inkább ne folytasd tovább a mûveletet, lépj ki, mert ugyan csak el lehet "rontani" a nem jól megadott válasszal.

Javul tõle? miért, most mi baja? Egyébként ekkora verziószám növekedés szinte egyenlõ a nullával, úgyhogy szerintem hagyjad. És még haza is vághatod a modemedet ha valami gebasz történik frissítés közbe. Én is így jártam, 98%-nál megált és annyi (egy másik modem). Windows már felsem tudja ismerni.

Egyébként frissíteni általában úgy kell, hogy fel kell legyen telepítve a modem, kilépsz minden olyan alkalmazásból aminek a modemhez köze van (pl. a saját szoftvere), és elindítod a telepítõt ami általában .exe fájl, és követni az utasításokat, és megcsinálja. Egyébként ajánlanám, hogy a vírusíródat is kapcsold ki teljesen, nehogy közben félre ismerjen valamit vírusnak, és blokkolja a frissítést, mert aztán annyi a modemnek.

Rádbízom hogy megéri-e kockáztatni ilyen verzió szám külömbségnél...

atila4
Hogy tudom lefrissíteni az Icon 225-as modememet FW2.5.24Hd frimware verzióra? Most 2.5.21Hd
Gondolom valamit javul tõle a modem ezért is akarom 😊

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

atila4
nagyon ingadozik most a sebesség. játszani nem is lehet. folyton dc-zik a szerver

Már órák óta, biztos a nagy szél valamit kidöntött.
EDGE mûködik, bár az is akadozva.

T-Mobile is dead...

Petka
Na, nesze neked hálózatfejlesztés... 😄😄😄

Petka
A cég, melynél jelenleg dolgozom, 10 millió forintot akar fizetni, hogy egy belsõ ajax alapú programot IE6-ról IE7-re optimalizáljanak. Azért ezt a hülye is megmondja, hogy annak a néhány sornak az átírása nem valószínû, hogy ilyen nagy beruházást igényelne. Arról nem is beszélve, hogy jelenleg is mûködik IE7 alatt a program. (Itt megjegyezném, hogy a fejlesztõ és a vezérigazgató valamiért nagyon közeli kapcsolatban van egymással...) Szóval nem lehúzós egyik multi cég sem és még véletlenül sem fordulhat elõ, hogy nem fejlesztésre költik ezeket a nagy pénzeket. Igazad van barátom... Nincs korrupció és nincs lehúzás sem. Bezzeg árverseny, lehet csak én nem vettem észre és még az elõttem szólok se...

Legalább pörög egy kicsit a fórum...

Van bazzeg igen..119.900 ft ért vettem mert a fizetésemet sikerült kiegészitenem.de te hülye vagy ne haragudj...ha én vezetném a céget már ne is haragudj bazmeg de az lenne a célem hogy ne az embereket basszam át hanem elégedett ügyfeleket tudhassak magam mellett.hiába durrogsz meg okoskodsz itt de ezek igy tudnak elõre lépni hogy kihasználnak és lehuznak.én pont leszarom hogy neki anyagi gondjai vannak/amugy tuti nincsenek/mert ha nem éri meg valami akkor nyilván nem csinálná.vagy én tévedek einsteinke?nem üzemeltetek olyan boltot ami ráfizetés...de most jön az a szöveg töled hogy éppen hogy nem ráfizetés..csak vigyázz mert kezdem öket sajnálni.amugy neked nem fizet a t mobile ezért a sok kamuért?mert a díszpicsáknak fizet hogy hazudjanak és ráfizessenek.
Aha.
Kérdezd meg tnet-et van-e 100 Ft-os telefonja...
Nekem sincs. 3 éves szart nyúzok.
Egyébként egy csóró is vehet drága telefont, ezzel próbál státuszt szerezni, mivel tudja, hogy drága kocsija vagy nagy háza sose lesz. A telefont viszont részletre ki bírja fizetni.
Ettõl még válság van.
Persze, nem légbõl kapott dolgokról beszélsz, nem vitatom, hogy sok mindent tudhatsz. De ide összesen annyit írtál, hogy "szerintem drága a mobilinternet".
Ez áll szemben azzal, hogy idejött 3 külföldi cég, elköltöttek együtt összesen pár milliárd eurót és évtizedekre elõre fizettek ki frekvenciákat. Nem véletlenül õket szopatja az állam, az Audi pár hónap alatt arébb vinné 500 km-el a termelést, ha nekik merne menni az idióta kormány. Egy párezer négyzetméteres gyár viszonylag könnyen szállítható és újra felhúzható. Egy telco viszont nem tud hová menni, nem viheti el az ügyfeleit, a frekvenciáját, a földbe fektetett kábeleket. Legfeljebb nem költ majd beruházásokra, meg árat emel.

Egyébként nem látom az összegeket, de tanultam pénzügyeket és tudok következtetni 1-2 dologra.
Én kérek elnézést, ha azt merem gondolni, hogy kicsit jobban utánaszámoltak a dolgoknak, mint néhány itteni szájkaratebajnok fórumtroll, akinek nagyjából fogalma sincs a tömegpiacokról, keresletrõl és kínálatról (bonyolultabb mikroökonómiai fogalmakat már meg sem merek említeni), valamint arra sem emlékszik mi volt a múlt héten, nemhogy 5-10-20 évvel ezelõtt. Az õ kvalitásaikkal nehéz lenne céget vezetni😊
Ja igen, hasznuk van a cégeknek ezen és a jövõben is profitot akarnak termelni. Ezért tudtak összegereblyézni korábban máshol milliárdokat, hogy itt befektessék.
Akinek nem tetszik a profit az jobb ha felébred, mert a kapitalizmus nagyon hatékonyan kezeli a bugyuta hõzöngést és csúnya szavak fórumba irogatásával nem fog sikerülni megváltoztatni a dolgokat.
Azt tudnám a válságnak mikor lesz vége...mert ezekszerint az ilyen hülyék miatt még jódarabig lesz nálunk...érdekes a világon mindenhol vége a válságnak nálunk mint irtam 20 év mulva is lesz mert van aki ennek bedõl..az olyan hülyék mint te ppix!!!még jó hogy 8 ft al lett drágább a benzin...a válság miatt mi?nem barátom...hanem azért mert ennek a kurva országnak tulnyomó részét az olyan idióta hülye okoskodós alkotják mint te és lehet õket hülyiteni.agymosottaknak hivjuk mi ezeket a fideszes mocskokat.mert hiába is tagadod látszik az vagy.egy féreg.a t mobilkád meg a világ legjobb cége valóban.leszámítva persze a pénzlehuzást,átverést,szerzõdésmodositásokat,havidij növekedést stb.ja és persze õk ezt megtehetik mert nem engedték el az ügyfeleket.mocsok banda az összesmióta él a szerzõdésem velük kb 5x/nem vicc/ modosult részükröl a dolog.nem engedtek el.mert õk megtehetik én nem.ennyit a fasza mobilcégekrõl.az is kurva érdekes hogy bizonyos szolgáltatások mindhárom bünbandánál ugyanannyiba kerülnek.miez ha nem látványos kartellezés?ezért pl.kínában kivégzés járna.nézz utána mekkora büncselekmény ez a dolog.itt nálunk megtehetik..löknek pár milliócskát "támogatásokra" és akkor õk a fasza cégek.meg hívd ezt meg ezt a számot és a bevétel megy devecserbe...jaja csak az maradt ki a tájékoztatásból hogy 60%a maradt a kasszába...na ilyen cég a t mobil...de a többi is szoval ha ott dolgozol inkább mondj fel mert manapság nem tul hizelgõ ezek alkalmazásában állni...egy barátnõm is volt a pannonnál...már telenor...elmondta mit kell mondaniuk a betévedt ügyfeleknek...bazzeg szabályosan át kellett baszniuk õket...és ezeket bármilyen hihetetlen könnyû lenne kifingatni...elég egy kedves barát pl. a blikknél...azt mehetnek a k.anyjukba..meg te is
Válság? Hol? Mindenki(még a tinik is) 100e forintos telefonnal mászkál...
Ppix te nyamvadék húzzál innen a jó anyukádba.ha ennyire boldoggá tesz a fos szolgáltató akkor rossze helyen nyalsz te szakértõ.menj és jelentkezz náluk munkára i love t-mobile pólóban.ezzel a fos szolgáltatással senki nem elégedett csak te a jelek szerint.ami pedig hiányos iq ra vall.na irkálj máshová
Petka
Nem tudom, hogy neked milyen infóid vannak a T és a többi szolgáltató költségvetésérõl, nyilván belsõs ember vagy és látod a pontos összegeket. Én nem, de mivel távközlési iparban tevékenykedek én is, van rálátásom és nem légbõl kapott dolgokról beszélek.

Ne aggód, így is szeretünk.
Nem tudom honnan veszed ezt a sok zöldséget, nem vagyok én fideszes.
Természetesen csinálsz amit akarsz, gondolsz amit akarsz, de a mások hibáztatása még kevés emberen segített.
Szerintem rajtad se fog. Azért ne húzd fel magad.
Te télleg egy barom vagy...az ilyen hülyéket lehet etetni a "válság" dumával...2056 ban is válság lesz nálunk mert valamire kell fogni a drága benzint a drága telefonokat a drága tejet stb...szted mi a pöcsér' van a kib...ott csóró és mé' van a kib...ott pénzes g..i?mert a pénzes g..ik még a minimálbéredet is el akarják venni...ami a legjobban tetszik...a kedves pártod kijelentette mindenki tegyen félre havi 10000 ft ot és akkor nem lesz gond a nyugdíjas évekkel...na barátom erre csiripelj valamit..mi a kurvafaszbó tegyek félre bazzeg?6400 a trémobilnak,11000 autóbiztositás 355 a benzin,15000 a villanyszámla,tv 4000 és még sorolhatnám...a fizetésem meg 75000.és örüljek hogy van munkám.te ne vagdalózz a válsággal baszod mert fingod nincs miaz...mindent a "válságra"fognak mert az ilyen tompa agyatlan hülyemagyarok mint te elhiszik és CSAK A FIDESZ HAJRÁ VIKTOROM!!!megba..hatod a viktorodat te szaralak.te egy tipikus "okosember" vagy aki olyan hülye hogy az orvos sem kezeli..a válság pedig mint mondtam ebben az országban a hülyék miatt jelen lesz még pár évig mert van aki ezt beveszi...pl te te taplósuttyó
"mi a f...ért van az hogy az elmult 2 évben a telefon,az internet az sms minden drágább lett?"

Látod olyan buta vagy, hogy csak kérdezel, de a választ nem tudod. Pedig egyszerû. Az elmúlt 2 évben válság volt/van. Csökkent a forgalom, a kereslet. A cégek meg igyekeznek fenntartani a bevételeket, ezek a rohadt kapitalisták már csak ilyenek. Ezért árat emeltek. A szabad piac ezt is jelenti. Benne van a nevében. Szabad árat emelni. Neked meg szabad nem ott vásárolni. Nem kényszerítenek fegyverrel.
Megnyugtatlak, a válságadó miatt is árat fognak emelni, a bankok is megtették tavasszal.

Ne engem hülyézzél le drága bogaram, attól neked még nem lesz jobb, különösen nem leszel okosabb, pedig rád férne, a mai világban nehéz eligazodni.

"az általad választott párt te tapló..."
Nem tudom hogy jön ez ide, de értelme nem sok van. Jaj, kitaláltam, ha nem tetszik valaki, akkor ideológiai alapon elitéled. Na látod ettõl sem lesz jobb, legfeljebb Észak Koreában mûködik ez is, ismerjük milyen eredménnyel. A dolgok nem politikai állásfoglalások miatt történnek.
atila4
Akkor miért kellet megszüntetni a 20gb/hét csomagot ha nem csak a pénz kell nekik? Most is lehet 20gb/hét adatforgalmad csak gigánként fizess érte...

"Szerintem ahhoz képest, hogy 3G mobilinternet már elég régóta piacon van, irreálisan magas az ára még mindig."

Hát igen. Szerinted. Nyilván tudsz minden fillérrõl, amit bázisállomás építésre, hálózatra, elektromos áramra, frekvenciahasználati díjra és mitomén még mire elköltenek/elköltöttek. A HSDPA hálózat meg varázsütésre épült ki az elmúlt 4-5 évben, nem is volt semmi bõvítés, egyszerre kész volt, szinte ingyen, szinte mindenhol.

A történelemben pedig sosem fordult még elõ hosszú távú beruházás, ezek a mocskos vérszívó kapitalistáknak már az elsõ évben visszajött a pénz, azóta csak a vérünket szívják.
A válságadót meg dalolva fizetik be, hiszen az csak egy vicc, a székházban amúgy húszezresekkel fûtenek.

Nyilván te vagy a nagyon okos, csoda, hogy nem vettek még fel igazgatónak valamelyik mobilcéghez...
Mondjuk Észak Koreában, ott van kereslet ilyen világszemléletre.

Elárulom miért nem változik a havidíj. Belehajszolták egymást egy árversenybe aztán szépen rájöttek, hogy az olcsóbb csomagok sem hoznak be annyi ügyfelet, hogy megérje, most meg mindhárom szolgáltató görcsöl, hogy szinten tartsa az árakat és álmodozva gondolnak vissza arra az idõre, amikor még simán került 10.000 Ft-ba párszáz MByte.
Petka
Ez nem kifogás...

Zomil
Nana, azért nehogy azt higgyétek, h akkora szar a helyzet, mert mi magyarok vagyunk...szét kéne picit nézni más országokban is. Pl.: németeknél a hálozat iszonyatosan elavult, a miénk ahhoz képest uj és rendszeresen karbantartott, vagy pl. ott vannak az amcsik ahol a mobil elöfizetés/net árak irreálisan magasak, drágábbak, mint nálunk...

Nem azt mondom, h a t-mobile a világ legjobb cége, és nem is védeni akarom öket, mert attol még gusztustalan 1-2 megoldásuk, de mielött szidjuk, nem ártana tisztában lenni azzal, h más országokban, ahol elvárná az ember, h rendben legyen, szarabb a helyzet, mint nálunk.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Te télleg hülye vagy...Ezeknek a szerencsétlen szegény éppenhogy tönkre nem menõ vállalkozásoknak nem gyûjtünk adományokat?mi a f...ért van az hogy az elmult 2 évben a telefon,az internet az sms minden drágább lett?szerinted azt a pénzt amit ezek bevesznek töled a hálózat fejlesztésére forditják?csakhogy adhassanak neked plusz gigákat?szállj le a földre barátom és gondolj magadba mielõtt ekkora szarságokat irogatsz.Nekem nincs fogalmam a világról?dehogyisnincs.már a kib...ott zöldségesed is a pénzemre hajt.mert nem ad 30ft os almát mert az neki nem éri meg.inkább adja a 200ft osat.na az már megéri.ugyhogy te itt most egy akkora fa..ságot irtál amekkora az általad választott párt te tapló...
Petka
A különbség talán annyi, hogy a zöldséges nem fogja neked az almát dinnyeként eladni. Szerintem ahhoz képest, hogy 3G mobilinternet már elég régóta piacon van, irreálisan magas az ára még mindig. Gyakorlatilag 2-3 éve alig változtatok a díjcsomagok havidíjai, inkább csak korlátozták a szolgáltatást. Hálózat fejlesztés? Ugyanmár, szerintem neked nincs fogalmad a világról...

Látszik, hogy fogalmad nincs a világról.
A zöldséges talán ingyen adja az almát? Abba tönkremenne.
Pénzért persze hogy adnak extra kapacitást, akkor van mibõl finanszírozni a bõvítést. Ingyen õk sem építenek hálózatot.
Abból, hogy pénzt kérnek érte, még nem következik, hogy nincs terhelve a hálózat. Vagy talán rosszul látom, hogy mások is panaszkodnak, hogy szarakodik?
atila4
igen

sziasztok!
ha a mobil internetes stickbõl kiveszem a sim kártyát és beteszem egy androidos mobilba fog rajta menni az internet? youtube, facebook, böngészés?
Nem tudják már hogy hogyan kellene még többet lehúzni az ügyfélrõl, szánalmasak ezek mind. Nem az lenne a lényeg hogy az ügyfél elégedettséggel használja a szolgáltatást, elvégre belõlük élnek vagy nem?
Így nem kell csodálkozni, hogy a hûségidõ lejárta után mindenki fejvesztve menekül majd eme drága szolgáltató elõl.