Tenisz játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2024.09.17. 06:29:45
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
púúúúú
úgy hívják, hogy Pong, a világ elsõ számítógépes játéka
és nem is ping pong de nem is tenisz
<#wow3>#wow3>
púúúúú
am nem csípem a teniszt de kb. vágom mit kell benne
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
ha ez télleg 100% tenisz akkor te tudsz valamit:D:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
hja, gondoltam, h vmi nem stimmel ott :).
Amúgy az a Burj Al Arabos tenisz dolog az csak reklám volt, helikopter leszálló lenne :)
púúúúú
amúgy meg véleménye mindenkinek lehet Ágiról, sztem meg pro :P. de akkor ne foglalkozzunk ezzel a témával, h Ági pro, v sem :D.
1ébként volt tenisz1géjm, amit kipróbáltam, de nevére má nem emlékszem :S.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Embe ember ellen ?
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
:DD

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem nagyon vagyok képbe pc-re milyen tenisz játékok vannak légyszi segítsetek. A virtua tennis-t ismerem.