Nokia Vs. SonyEricsson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fry day fry day sálálálláláá
(sry😄)
Szerintem arra gondol hogy az audio CD tartalmát mp3ba konvertálja neked
"Kifejezetten Sony Ericsson telefonokhoz tervezve, SensMe™, PlayNow Arena™, automatikus szinkronizálás, audio CD másolás, automatikus átalakítás és egyéb funkciókkal."
persze egyéb programmal is megtehetõ
Én is rendszeresen konvertálok sorozatokat (Chuck, Dexter, Numbers) 320x240-es SE k800i-mre, egy rész kb. 90-95MB 3gp formátumban 25fps-el.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Tehát szerintem egy egész estés mozi simán kijön 100-150MB-ból...A 8 G-ra felfér pár db 😄
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Arra lettem volna kíváncsi, hogy a 8 gigára durván hány filmet tudok felrakni.
Egy hamarosan (pár nap múlva) induló mobilportál számára keresek lelkes és tehetséges írókat, akik képesek és szeretnének mobiljátékokat és applikációkat tesztelni.
Az érdeklõdõöket a [email protected] címre várjuk.
Az oldal NEM blog lesz, hanem "nagyköltségvetésû" hírportál, meglehetõsen agresszív ambíciókkal.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
én azt gondolom, már egy Nokia 7650/3650/6600 õs-okos-telefon is übereli azt, amit egy átlagos felhasználó elvár egy telefontól, mint KOMMUNIKÁCIÓS eszköztõl...
komoly telefon és jó dolgokat tud, de h ki tudnám e használni, nem tudom.
általában az is infó, h a következõ megállót már elhagyta a busz és nem még 4-re van tõled
szerintem pedig kell, hogy így mûködjön, sõt, a legjobb az, hogy ha telefon sem kellene hozzá. a telefon az, ami mindenkinél a legszemélyesebb kommunikációs eszköz, függetlenül az egyén ízlésétõl, tehát attól, melyik gyártó melyik típusát választotta. amíg nem lesz olyan, mint a Különvélemény-ben, ahol retina szkenneléssel azonosítanak, amint belépsz egy üzletbe és már mondja is egy kellemes nõi hang, hogy megérkezett, amit kerestél, vagy milyen rég nem voltál és a múltkor vásárolt biszbaszodat kedvezményesen becserélheted egy fejlettebb modellre...
abból kell kiindulni, hogyan akarunk információhoz jutni? NEM úgy, hogy ezeket meg kell keresni (pl. egy keresõvel (ami mellesleg a web egy részét látja csak, sõt sok olyan weboldal van, amit soha de soha nem is indexelt)), hanem úgy, hogy kérdezünk és választ kapunk. én személy szerint nem szerettem bele a Wolfram Alpha-ba, de EZ olyan szolgáltatás, ami nagyon közel jár.
mert kérdezünk, amikor valamit tudni akarunk: "Milyen az idõ Miskolcon?" ha valaki nem is tud angolul (mert ez csak egyelõre angol), de kipróbálja, hogy weather of Miskolc, azonnal megkapja, amit keresett és még rengeteg plusz infót, ami kapcsolódik ehhez.
ilyennek kell lennie a telónak is a kezünkben: tudnia kell, h merre vagyunk, ha bepötyögöd, h "gyógyszertár a közelben?", akkor tudnia kell, hogy gyalogosan két percre van-e, de fel kell ajánlania azt is, h ha tömegközlekedéssel akarsz menni esetleg, akkor hol lesz nyitva tartó gyógyszertár. Ha megadod a gyógyszer nevét, köpje, hogy kell-e recept, vagy azt, hogy mennyibe kerül, és már a kijelzõ alján villogjon is, hogy hol vannak bankautomaták, ahonnan pénzhez juthatsz de azt is kiírja, hogy a választott gyógyszertárban elfogadnak-e bankkártyát.
Amúgy amiket felsoroltál mind praktikusak, de szerintem az élet ennyire azért nem bonyolult ennyi minden kelljen... Attól hogy a gépek minden önálló gondolkodástól és problémamegoldástól megfosztanak, még cseppet sem lesz gördülékenyebb az élet, max annak látszik majd, de új problémák lépnének fel
mondjuk a GPs-es 86-os buszvonal sem ér semmit!! azt írja, 400m-re van hivatalosan a busz, közben a sehol sem látom..:S:S
az én egyik ismerõsöm mindig azt hiányolja a telefonból, h miért nem írja ki h mondjuk melyik soron találja meg a boltban a rizst..😄 túl sokat várunk ezektõl a telefonoktól és közben nem vesszük észre h az elmúlt x évben mennyit fejlõdtek!!! 10 évvel ezelõtt csak álomnak tûnt h rátöltöm a zenét és ott hallgatom ahol akarom..
majd talán 10 év múlva..😞
olyan adatokat is kipakolna a kijelzõre, h mennyi utas van rajta, hány fok van az utastérben (ez pár szenzor, amit biztos, h a kisvállalkozó alvállalkozója olyan pofátlan magas áron kínálna, h értelmetlenné válna a dolog, ellenben a hozzá nem értõ hülye döntéshozó meg leszavazná, mert minek ez - pedig épp ezek az apróságok, amik szerethetõvé tesznek egy szolgáltatást)
esetleg kiírná a telefonod, ha felcsatlakozol a busz wifi-jére, h ahol elhaladsz ott milyen érdekesség, rendezvény, stb van/lesz. kiírná, h ahová utazol ott éppen milyen az idõ, stb...
az már túl nagy kérés lenne valszeg, ha én utazok a négyes villamoson és át akarok szállni a metróra, akkor rögtön kiírná nekem, h mikorra érek a metró aluljáróhoz és azt is megmondaná, h amikor ott leszek kb ennyit meg annyit kell várnom, mert mind a villamosok, mind a metrók helyzetét folyamatosan regisztrálja a rendszer
ez egy félóránként járó busznál, amivel egy húszpercenként járó villamost akarok elcsípni nem buta infó: ha éppen mindegyikrõl lemaradok, akár 50 percet is várhatok. ez szakadó havas esõben igen jó lehet.
legyen alternatív útvonalkeresõ, ami a jármûvek megállóba érkezési idejét is figyelembe veszi és úgy ajánl legrövidebb útvonalat
sõt, ha bekapcsolod a telód GPS-ét, a gyalogos sebességed alapján azt is megbecsüli, milyen sebességgel tudsz a városban tekerni és azt is figyelembe veszi a tervezéskor
ötlet lenne rengeteg, fejlesztõ egy sincs, mert ebbe nem nyomnak pénzt, így nincs olyan hülye, aki ezzel foglalkozzon
lépésszámláló..😊 jól jönne, legalább megmutatná h mennyit rohangálok egyik tárgyalásról a másikra..😊
a sok wifi nagyon jó ötlet emberek!! nagyon megkönnyítenék az én életemet is!!
Visszatérve a telefonhoz, olvasgattam róla, van rajta lépésszámláló is<#mf1>#mf1> én ilyet eddig is használtam, soha nem hallottam még olyan telefonról amiben ilyen is van! 😄