Regressziós hipnózis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítséget szeretnék kérni a következõkben.
Szakmailag is megbízható hipnoterapeutát keresnék.
Tudna- e valaki ajánlani nekem ilyet? Olyan érdekelne, aki vett is már részt regressziós ülésen.
Köszönöm!
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Szóval látta a halálát egy gázkamrában.
És ha most bebizonyítanám, hogy a koncentrációs táborokban a gázkamrákat nem emberölésre, hanem fertõtlenítésre használták?
Akkor elõször rám fognák, hogy antiszemita vagyok, aztán meg azt, hogy összeesküvés-elméleteket gyártok.
Az viszont senkinek nem jutna eszébe, hogy a nõ komolyan vette élénk fantáziájának szüleményét, ami a nácikról és táborokról szóló filmekbõl és könyvekbõl származik.
De a köztes részre már nem emlékszik... Talán ezt nem tudta hitelesen elképzelni, meg mert az könnyen visszanyomozható is lett volna, hogy nem mond igazat.
Az utolsó bekezdéshez: olyan emberek is annak, akik váltig állítják, hogy elrabolták a földönkívüliek, akik kicsik, szürkék és nagy fekete szemeik vannak. Sok olyan idióta van, aki elhiszi a saját fantáziáját, ez önmagában még nem bizonyíték arra, hogy a hipnózis hülyeség.
Mellesleg magában a reinkarnációban sem hiszel?
Egyébként nekem is vannak kételyeim, meg vannak dolgok, amiket rendkívül érdekesnek tartok.
ez a "Senki sem volt parasztnéni elõzõ életében" már bennem is felmerült, de leginkább az, hogy ahogy a lelkünk útjában sorra olvasom az esettanulmányokat, még egyik páciens sem volt egyik elõzõ életében sem indiai!
Mivel az indiaiak több, mint egy milliárdan vannak, gyakorlatilag minden hatodik ember indiai, így matematikailag minden hatodiknak elõzõ életében indiainak kellene lennie, arról nem is beszélve, hogy úgy általában ázsiában se nagyon élt senki elõzõ életében itt a nyugatiak közül... talán jobban ismerjük európát és amerikát?
Persze erre is megvan a saját magyarázatuk: a lelkek kötõdnek bizonyos jól bejáratott helyekhez, így az európai nagy valószínûséggel már elõzõ életében is az volt... kicsit sántít ez nekem.
Egyébként sokan vannak, akik szeretnének ebbõl az egészbõl pénzt csinálni, és ahogy a természetgyógyászatban, itt is rendkívül kevés hiteles ember van.
Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?
Ennyi.
A lelkeket meg hagyjok a helyükön....:D
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?
Érdekes, hogy a többség átlag ember mindíg átlagon felüli sztorikról számol be. Senki sem volt parasztnéni elõzõ életében. Az pedig a legkevésbé sem igaz, hogy olyasmirõl számolnak be, amirõl nem tudhatnak. Legfeljebb, amirõl azt hiszik ! hogy nem tudnak. Soha életemben nem tanultam Japánul, mégis álmodtam már japánul. Miért? Mert a halántéklebenyünk, ami a hosszú távú memóriánkért felel van olyan jó, hogy hihetetlen mennyiségû dolgot tároljon el, amit az utcán, a tévében, stb. hallunk, aztán elõ sem keveredik onnan. Bizonyára többünkkel elõfordult már, hogy váratlan szituban elszóltuk magunkat valamilyen nyelven. A Biblia ezt nyelveken való szólásnak nevezi és ez rá az egyetlen tudományos magyarázat. Hogy jön ez ide? A hipnózisok alatt kimutatták, hogy a vizsgált alanyoknak éppen a halántéklebenye a legaktívabb. Szóval vagy a hosszú távú memóriánkból szedjük elõ a sztorit, vagy a lebenyünkbe bújnak be a szép fejlett lila lelkecskék. A másik említésre méltó ellenérv (megjegyezném olvastam ennél jobbakat is, de ezek voltak amiken magamtól kezdtem gondolkodni és elsõre nem nagy nevû tudósoktól hallottam), szóval a másik ellenérvem, hogy a hipnózis alatt lévõket többnyire irányított kérdésekkel célozzák. Amennyiben feltesznek egy kérdést a hipnózisban levõnek, a vizsgálatok ezt is bebizonyították, és ezt a lélekvándorlás pártiak is elismerték, az onnan fog kiindulni a válaszadásnál, hogy a kérdés alapfeltevése igaz. Például ha azt kérdezem, hogyan ízlett a fagylalt? Akkor az alapfeltevés az, hogy ettünk fagylaltot. Ilyenkor a páciens akár evett akár nem, el fogja mesélni, milyen volt, akár részletesen is, volt aki egészen a csokiöntetig elment! Illetve még egy utolsó lábjegyzet, érdekes, hogy a "nagynevû" "tudósaik" mind névtelenek voltak és senki sem ismerte el a munkásságukat amíg el nem kezdtek foglalkozni a témával ami bizonyos körökben hírnevet és megélhetést is hozott nekik.
Ettõl függetlenül, hogy egy állati nagy népbutításnak tartom az egész maszlagot, vannak benne részletek, amik igenis érdekesek, és talán még hihetõek is. Kár, hogy bebukták amikor nyilvánosságra került az elsõ videó ahol összegyûjtötték azokat az embereket, akik az elõzõ életükbeli évszámra, lakcímükre, egyéb dologra, ami alapján lenyomozhatóvá vált az "elõzõ élet" emlékeztek. Egyik közülük váltig állította, hogy a Baker str. 221 alatt élt. Aki ebbõl nem értette, hová akarok kilyukadni szégyelje magát, és vegyen pár Doyle regényt.
1. Voltam reinkarnációs utazáson, ahol a mester saját véleménye: elõzõ élet, vagy párhuzamos világ amit találunk?
2. A Bibliában a mai napig van nyoma a reinkarnációnak.
3. Volt egy érdekes találkozásom egyszer. Amikor másfelé mentem, mint amerre indulni akartam. Találkoztam egy számomra ismeretlennel, aki egy nagyon komoly problémámra mondta meg a megoldást.
Apró érdekesség: nem beszéltünk arról se, bármi problémám van. Egy nejlonszatyron lévõ tigrisrõl beszélgettünk. Aztán mondott egy mondatot, ami nem illett a beszélgetésbe. Az volt a megoldás.
Miután igencsak elkerekedõ szemmel ránéztem, annyit mondott: azért térített el az utamról, mert ezt meg kellett nekem mondania. Azt nem tudja mire mondja. Viszont nem ér rá tovább terelgetni a szót, mert le kell szállnia a villamosról. Máshol van dolga.
Azért megköszöntem, mondtam megoldás volt.
Válasz: Azt én is tudom, csak azt nem, mire.
Kérdés: Hogyan jött ez ismeretlenül?
Válasz: Régi barátok közt ez a legkevesebb.
Válaszom: De hát nem is találkoztunk még!
Válasz: Rá fogsz jönni hogyan mûködnek ezek a dolgok, ha itt lesz az ideje. Ezek szerint még nincs.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Aki használja ezt a regressziós hipnózist az nén nézõpontomból szemlélve a tényeket, szoval az én véleményem errõl az egészrõl az hogy:
Egy szemilis genetikai hulladék vagy egy depressziós pszihológus lehet aki kitalálta ezt az egész parasztvakítást. Van bizonyíték az egészre havan akkor én kérek elnézést<#alien2>#alien2>
Acer Aspire one
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Acer Aspire one
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem tudom, hogy van a valóság alapja a dolognak, de a lényeg az volt, hogy minden egyes ember magában hordozza az emberi faj egyes emlékeit, amit az õsei szereztek és ez tovább öröklõdik. Mint ahogy a vándor madarak is ösztönösen tudják, hogy merre kell repülni melegebb éghajlat felé.
Az operációs rendszeren is túl...
El is kezdem szervezni az expedíciót..elfogunk egy ilyen "dzsungellakost" és kipróbáljuk. <#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
olyan mint egy álom, nem?
mellesleg akkor eljátszom hogy személyiségzavarom van, vagy ilyesmi, hogy visszavigyen :D Lehet nem is lenne nehéz.
Ez azt jelenti, hogy már gecisok életem volt, vagy szimplán hülyevagyok? -.-"
Mellesleg gyakran voltak olyan álmaim, hogy a középkorban élek, voltam már ott bérgyilkos, kínában valami expedíciós csoport tagja, és mellesleg jól verekedtem :D
láttam már párszor a vidéki házamat álmomban, hogy ilyen dombos, békés kis középkori településen élek, meg láttam már olyan 20. század közepe-táji bérháztömböket, mocskos betondzsungelt, és akkor meg ott laktam. Sõt, talán ez volt a leggyakoribb.
Én kipróbálnám egyszer... Ha igaz, arról inkább ne is beszéljünk, ha viszont kamu, akkor legalább volt egy jó generált-álmom. Úgyis ritkán álmodom :((
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
ha már regressziós hipnózisról beszélünk,tessék meghallgatni egy lemezt,
esztet-e',mer' témába vág
érdemes egyszer-kétszer beleképzelni magunkat az egyik fõszereplõ helyébe,aki pont egy ilyen hipnózisterápián vesz részt,na de a többit tessék kitalálni,angoltudás határozott elõny.
kedvcsinálónak,imigyen kezdõdik-e'.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
egyébként nem akarom itt lerombolni az egész topikot a materialista nézeteimmel<#vigyor3>#vigyor3>, csak még nem találkoztam a lélek, mint létezõ, transzcendentális, újjászületõ "dolog" bizonyítékával.
ha pedig a regressziós hipnózisban, tényleg több száz évre visszamenõleg vagy elõre beszélnek az emberek teljes hitelességgel (és kizártuk a lélekvándorlást), akkor ez mit jelenthet, mire vezethetõ vissza?
ha meg szubsztancia - akkor hol van? milyen nehéz? mekkora? milyen felépítésû?
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
mondjuk ez felveti a halál kérdését is - mi történik akkor. elég materialista vagyok: mikor álmodunk, bizonyos agyterületek deaktiválódnak. halálunkor az agy megszûnik mûködni. a kettõ roppant hasonló és jön a közhely: a halál egy hosszú alvás - és tényleg.
vagyis remélem:D jöhetne pár ilyen sztori...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Ha jobban odafigyelsz rá akkor kiegyensúlyozottabb lesz az életed.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ಠ_ಠ
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.