Caparo T1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát jah, remélem tovább csiszolják még, és nem a 2007 óta gyártott Caparo T1 lesz a modellkínálat egyetlen típusa. Ennek a sportautónak már gyárilag jobb lóerõ/súly aránya van, mint a gyári ezres van mégnagyobb gyorsasági sportmotorkerékpároknak, igaz azokat kétévente csiszolják, jó lenne a közeljövõben látni egy továbbfejlesztett Caparo T1-et is. 😊

solo
Ismerem, még megjelenés elõtt linkeltem az ismerdfela képrõl az autót totyikba..

Akkor is tetszett, most is..nagyon komoly taliga...És az az ~550 ló még csak a kezdet: D van abba még tartalék: DDD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Hol lehet bannert kérni a fórumnak?

REPS0L
ezért hívják caparonak -.-

te tudatlan.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

bardocz
Nem,hiszen ha kicaparna,akkor nem tudna felgyorsulni 100-ra 3 alatt.
Zetorg
biztos jól capar.

bardocz
Jah oké,értem.Oldalirányban 3g-s terhelésnél még betapad.
SrAta
ugyaniet néztem fehérbeÛ:d
nemrossz a kicsike😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Ez nem biztos, viszon én voltam a gyorsabb.<#ravasz1>

n3whous3
ránézésre a futómû még ok lenne 😄

púúúúú

schrank
akkor is én írtam le érthetõbben <#beka3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

n3whous3
sztem bûnronda

púúúúú

schrank
olyan jó a futómûve (nem a magyar utakra) és olyan erõs a motorja(nem a magyar üzemanyag árakhoz) hogy olyan gyorsan képes kanyarodni (nem a magyar közlekedési szabályokhoz) hogy a súlyod 3-szorosával húz a centrifugális erõ a külsõ ív felé téged a kocsi meg megy az íven <#hehe>

Mikor kanyarodsz, a testedre ható erõ hatásvonala a körív, vagyis a kör középpontján megy keresztül, vagyis oldalirányban a testsúlyod háromszorosát érzed 3G-és gyorsulásnál. Például egy Ferrari Enzo, Pagani Zonda F, Lamborghini Murciélago LP640 kb 1.0-1.1 G-nél többet nem képes produkálni, mert elveszti a tapadását, és megpördül.

bardocz
Fehér mercivel mész a segílyért,béjemvével butapicsákat összeszendi,lekszusz meg...na,az autó már😄

Amúgy nekem ez a gép nem jön be,inkább a ktm-nek a RoC-on mutatott kocsija kéne,bár én már egy porsche-t is értelmetlennek tartok(attól függetlenül elfogadnám😛).De azt meg kell hagyni,hogy elég faszányos a súly/lóerõ aránya.
Az oldairányú gyorsulás meg nem tudom micsoda,oldalazik,vagy mi?
schrank
ja 80 millából már veszek egy lekszuszt béemvét egy mercédeszt és a társadalom minden rétegében meg tudok jelenni a protokoll szabályainak megfelelõen <#hehe>

Darukezelő
És mennyit kérnek érte? Nézelõdtem a neten, forintban 80 millió körül van az ára. Megér ez ennyit? Azért ebbõl már rendes autót veszek. 😄

Pedig kétszemélyes, és Angliában az autópálya rendõrség is kapott egy ilyet, valamint a youtubeon is vannak videók, mikor a közúton hajtják, mellesleg teljesen legálisan, hiszen street legal.

schrank
és ez mire jó ? egy személyes de az is úgy hogy ha áll a cerka akkor már nem tudom lecsukni az ablakort <#hehe> még forgalmit se kap lehet menõzni a számadatokkal azt ennyi <#unalmas>

Caparo T1
2007 óta gyártják, szárazon 550 kg-ot nyom és 575 lóerõ mozgatja. 0-100 km/h: kevesebb mint 2.5 sec (gumiabroncs függõ). Akár 3G-és oldalirányú gyorsulásra is képes. Ismeritek? <#ravasz1>