Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"annak örülnek ha egyezik az egyenletük két oldala"
Jó pofa vagy, igazán ...
<#hehe>#hehe>
.
Vagy is az élet további fejlettebb kialakulásához hogy az egysejtűekből és többsejtű tömörülésekből tudattal rendelkező formailag is megváltozott élet legyen ahhoz szükséges volt az is a Földünk nagyobbá lett KETTŐ Energiája fokozatosan tudatossá váljon, mert nélkülük a sugárzásuk és elektro-kémiai reakciójuk nélkül még primitív egysejtű élet se keletkezett volna- még akkor se ha ezek csak a fizikai körülmények végtermékei voltak.-- Viszont a a további újabb és újabb életek keletkezése azt igazolja, hogy Tudatos beleavatkozás történt a primitív sejt életek tovább variálásával. Darwinnak az a sejtése is igazolt lett hogy a majomfélék után lett az emberi faj,-- de teremtve nem önmagától lett-- ha a majomból alakult volna ki önmagából akkor ma nem lenne az állatvilágban majom-- hiszen az emberi faj is tudatilag először csak egy majom tipús volt és abból vált ki egyre fejeltebbé, mert a gerince tökéletesebbé lett alkotva, az agy pedig differenciáltabbá, ami lehetővé tette a szellemi tudásának fejlettebbé válását-- ami attól tartok önmaga és a természet kipusztulását is okozni fogja!!!!
A bolygóknak csak rádioaktív háttérsugárzásuk van .
A sejtek a magyar chemoton{kemoton} elméletnek megfelelően keletkeztek, és a Darwini evolúció álltal alakultak tovább, genetikai alapon .
<#ejnye1>#ejnye1>
"Azt azért elárulnád, hogy miért foglalkozol olyanokkal, amiben nem hiszel ?"
Látod, ez egy érdekes találó kérdés ! Ezen még el kell gondolkodnom egy kicsit, mert bizony feleslegesen leköti az erőimet, és nem sok hasznát látom .
<#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras>
Azt azért elárulnád, hogy miért foglalkozol olyanokkal, amiben nem hiszel ? Vagy az is lehet, hogy nem nem hiszel, hanem bizonytalan vagy és mások reakciói által szeretned "bebiztosítani" magad ?
"Világuralmunk és a feletted való teljes kontrollunk végső sikere abban áll, hogy te ostoba ezt nem hiszed el" (George Bush)
Itt van egy YouTube video, ezen csamcsoghatok; én természetesen nem hiszek benne: NASA bennfentes leleplező bejelentése !
<#alien2>#alien2>
"mivel az Oumuamua nagyon sok fényt ver vissza, ami fémes anyagra utalhat."
A pontos albedója nem ismert, kb. 10% fényvisszaverő képessége (ez sok vagy kevés? érték nélkül számfogalom, ami csak érzelmekre hatást adja). Amúgy elég sötét, és vöröses színű objektum, ahogy a távoli üstökösöktől, vagy Kuiper-objetkumoktól (illetve Trójaiaktól) várnánk. Magas fémtartalmára a forgásából következtetnek, és nem a fényvisszaverő képességéből. Ami nem lenne egyedülálló, hiszen D-típusú aszteroidák fémből vannak.
"viselkedése is eltért a szokásostól, leginkább mert módosította a pályáját. "
Ez a módosítás 3-4 nagyságrenddel (tehát 100 és 1000-szer) gyengébb hatás, és nem tér el a "szokásostól" (bármit jelentsen is a "szokásos"😉, mivel az - apróbb - égsítettek szoktak pályát módosítani (meteorok, kisbolygók, üstökösök, stb). Ami itt az érdekes, hogy egy nagyon gyenge nem gravitációs hatásból eredő módosító hatást sikerül kimutatni, ami szintén az apróbb égitestek jellemzője (tehát miért is ufo?). Ezek a következő okok lehetnek: Nap sugárnyomása, Jarkovszkij-effektus, mágneses erő kölcsönhatása a napszéllel, "geotermikus hatás", illetve üstökös hatás. A mért hatás nagysága bármelyikre ráillik, nem erősebb mint amit ezek létrehozhatnak, a kérdés ugye, hogy melyik hatás az? Hogy, ez kiderül-e, azt nem tudom, de ahoz, hogy ne ezek egyik legyen, ahoz kutatásokkal ezeket a hatásokat ki kellene zárni, amihez több vizsgálat, jobb műszerek, és idő kell. Ezt nem lehet előre megmondani, hogy sikerülni fog megtalálni az okot, mindenesetre az ilyen bulvár cikkeket messzire kerülni kell.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.11.10. 19:52:53

Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.11.07. 10:38:38
A rúgó is, az urán is energiát tartalmaz de mégsem gondoljuk, hogy élnek; illetve van olyan átvitt értelmezés, ami az aktív dolgokra azt mondja, hogy él:. pl. egy repedés él, mert tovább repedhet; egy hézag él, mert lötyög; egy divat él, mert követői akadnak; ...stb.
"Nevezhető az egyik a test-léleknek a másik a szellemi- léleknek."
Nem nevezhető léleknek, ugyanis Te itt a szabályozotság helyet mondasz lelket .
"A test-lélek irányítja és érzékeli a test és az agy működését, illetve biztosítja az izomzat erejét is."
Ez csupa pontatlanság: Nem a lélek érzékel, hanem az érzékszevek, a lélek észlel; az agy működése nem érzékelve van, hanem használhatjuk a tudatos tapasztalatot, ugyanis nincs olyan érzkszerv, ami az agyat érzékeli; az izmok erejét pedig nem a lélek vagy az agy biztosítja, hanem az izomsejtek, az előbiek csak a mozgatásukért felelősek . Nem csak neked az a bajod, hogy pontatlan vagy, hanem a többi jóhiszemű tévejgőknek is .
"és sugároz ki a környezete felé"
Mit sugároz ki ? - hangullámokat, hősugárzást, mit is .
"De arra is képes hogy önmagából kisugározzon kisebb hullámokat elküldve messzebbre ahol érzékel és hall is majd visszatér és tudatosítja az ÉN-nel. ezt nevezik megérzésnek-- "
Ez egyszerűen hülyeség: három fajta megérzés van: empátia, elmeteória és predikció .
"Az ÉN-t tulajdonképpen a test-lélek és a szellemi lélek együtt "
Itt kevered az ént és az egyént . Az egyén = test és lélek .
"A biológiai idő ..."
Itt kevered a biológiai időt és az életkort: A biológiai idő azt jelenti, hogy a biológiai fejlődés hol tart épen . Az életkor azt jelenti, hogy miyen idős valaki . Ez pedig gyakorlatilag csak a DNS-től függ .
"... intenzív nővérként komában fekvő betegekkel foglalkoztam és az Ő testben áramló lélek energiájukat érzékeltem ..."
Ez marhaság: csak az éledő reflexekkel együttéreztél .
"... képességeimet akartam megérteni, mivel anélkül nagyon idegesítőek voltak ..."
Itt a paranormalitást és a finompszichológiát kevered össze .
"Ez csodálatos de ugyan akkor félelmetes képesség volt számomra mind addig amig meg nem értettem miképp juthattam a világunk másik felébe vagy épp amitől pl. frászt kaptam föld alá egy koporsó belsejébe. Mert az hogy mivel vagyok ott bárhol sokáig abból semmit nem láttam -nem emlékeztem önmagamra"
Ez skizofrénia, egy kicsit magas a dopamin szinted, olyan tabletákat kellene szedned, ami csökenti a dopamin szintedet .
Bocsánat, de a többihez nincs már türelmem ...
<#banplz>#banplz>
A Földünk belsejét is megjártam az volt az utolsó kísérletem és így szembesültem azzal, hogy a földünkben felszabadult energiának mind a két töltésű energiája jelen van a bolygónkban az egyik a negatív töltése a MAGban, a másik pozitív töltésű fekete energia a felbomlott izzó anyagban rohangál! A Földünk belső szerkezete, és eddigi fejlődése, belső változása, teljesen más, mint ahogy a geológusok teóriázzák. A Fekete energia állandó körbe rohanása az izzó láva örvényekkel tette lehetővé azt hogy a Föld a tengelye körül forogjon!! ennek az energiának a kisugárzása tulajdonképpen a gravitációs erő.-- Pl van olyan hely az óceánoknál ahol a nagy mélységű víz leárnyékolja a gravitációs erőt. Ott inkább a súlya miatt és a víz természetes tulajdonsága miatt süllyed el bármi, nem a gravitációs erő miatt. A Földünk haldoklik ami eltarthat több ezer esztendeig-- mert nem kihűlő bolygó, hanem belülről kifelé, a kéreg felé fokozatosan felbomló, izzóvá váló, gázos bolygóvá fog válni.-- Nem lassul a Föld forgása, hanem a tömege növekszik ezért a tengely körüli forgása is mindig tovább fog tartani, vagy is hosszabb lesz időben az egy nap,> hónapok>évek Valamikor az idő kezdetén a Földünk csak saccolva" kb 3000-4000 km sugarú tömeggel lehetett kisebb. Mivel a MAG kb 1000 km átmérőjű, viszont körbe fogja kb 2500-3000 km széles sötét Űres- Tér !!!-- Gondolkodj hiper fizikus -- Lehet hogy a geofizikusok egy része ezt tudja, csak felsőbb" utasításra eltusolják és azt fogadtatnak el mindenkivel, amit ők akarnak. Miért? csak gondolj bele miképp lehetne kimenteni az egész emberiséget, egy olyan bolygóról amelyik életveszélyessé válik, egy nagyon távoli élhető bolygóra? Még akkor se lehetne ha a bűnözőket elmebetegeket itt hagynák-- addigra ráadásul a 12-13 milliárdot is meg fogja haladni a lélek száma az emberi fajnak-- nem különös, hogy egyre több ország vezető rétege kezdett foglalkozni az űrutazással?
"Visszafejlődött beszédszerveik vannak.."
Mikor és hol lett ez alátámasztva, tudományosan megerősítve?
Mármint maga a feltételezés, hogy nem vagyunk egyedül?
"...visszatekintve 6000 évet, amikor megjelent az írás szervezett formája.."
És akkor ez mi?
"A telepatikus kommunkiáció kifejlesztésekor..."
Mikor?<#nevetes1>#nevetes1>
Csak az ember fantáziája határtalan. Fizikailag és biológiailag is korlátozva vagyunk.
Önállóan repülni is képtelenek vagyunk. Telepátia úgy, mint a kalandregényekben kifejtik, nálunk sosem fejlődik ki.
Vannak persze lehetőségeink...pl. génmanipuláció. Vagy a nanotechnológia által beültetett rádióhullám általi kommunikáció...de jelen pillanatban még ezek a területek is csak science-fiction...
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Messzemenően egyetértek veled ebben ! Hogy milyen lesz a nyelvük ? Hát szerintem sok azonosító lesz benne, hiszen az azonosítók alapvető jelek a programozásban !
<#nemtudom>#nemtudom>
Azon gondolkodj, hogy ha majd létrejön az öntudatos, intelligens mesterséges intelligencia..
az mellett, hogy elsajátítja majd az emberi nyelveket.. idővel ki fog fejleszteni egy saját nyelvet, amivel hatékonyan fog kommunikálni a "fajtársaival". Nyilván ez az információs nyelv optimalizált lesz arra a mesterséges tudati környezetre, amivel ezek a GÉPEK rendelkeznek majd.
Vajon, hogy fog majd kinézni.. olyan lesz inkább mint a matematika..., program nyelvek.. vagy inkább az emberi nyelvre fog hasonlítani.. miben fog eltérni?..
Milyen lesz a kommunikációs teljesítménye.. a miénkhez mérve.
Egy gép akár több milliószor gyorsabban is képes az információ közlésre.
A sebesség adott.. gondolom minden mást is egy új szintre fog emelni.
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
Azt hiszem, hogy értelek ! No most nem probléma, hogy a "szeretem a rántott húst" egy szóvval fejezzük ki, csak annyit kell tenni, hogy novizmust kell alkotni, bár a pszichiáterek nagyon érdeklődnek a paciens novizmusai iránt . Azt, hogy körülírással fejezzük ki a gondolatainkat és nem egyszavas novizmusokkal, az épen hogy előnye a természetes nyelveknek . A programnyelveknél pedig - ami ugye mesterséges nyelv - úgy mondjuk, hogy "beszédes azonosítókat" használunk, ami nagyon kedvelt és elterjedt a programozók körében .
<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2018.09.11. 15:18:16
Könnyen beszélhetőek.. nem csak írásban, de hangokkal is közvetíthető az információ.
Ez viszont korlátozza a kommunikáció..
Ha elszakítunk egy nyelvet attól, hogy beszélhető legye.. nagyon sok tovább fejlődési lehetőség nyílik ki.
Az ilyen nyelvben egy adott szó.. ugyan abban a környezetben sok ezer féle képen ábrázolható..átkapcsolható, ezáltal nagyon finoman hangolhatóvá válik a jelentéstartalma.
Itt vannak pl ..olyan hétköznapi szavak, mint szeret, alszik, fut.
Ezek egy egy szavak.. de a szeretet mint fogalomból.. több ezer féle létezik.
Szeretem a feleségemet, szeretem a gyermekemet, szeretem a rántott húst.
Mind más jelentést hordoz. A ma használt nyelvek nem képesek pontosan kifejezni az ember gondolatait.
Ezért kell magyarázni.. körülírni. Ami nagyon terjedelmessé teszi a kommunikációt, miközben még mindig pontatlan marad az információ.
Nagyon tetszik, hogy ilyen hosszú és szinvonalas hozzászólást követtél el !
Én nem is olyan régen írtam egy tanulmányt a magyar mixnyelvemről ! ebben az van felvázolva, hogy milyen lehetne egy futurisztikus nyelv .
Antimagyarítókönyvecske, mixnyelv és a konvertálás-operátor !
Foglalkoztam paszigráfiávval is . A kanjlit te is megtudnád tanulni, ugyanis a kanjli egy szerkesztési sorozat, és a kínaiak nem a kanjli képét jegyzik meg egészben, hanem ezt a szerkeztési sorozatot, amit te is megtehetsz. A saját írásrendszerem az ívelt elemekből épül fel .
Egy általam kitalált karakter, szimbólum rendszerről !
Szerintem a földönkívüliek gyakorolják magukon a génmanipulációt és a klónozást, a társadalmuk egyedszámát meg törvényileg korlátozzák. ennek okán a földönkívüliek input-output szervei fejlettebbek mint a miénk. Az ő ökoszisztémájuk diverzitásából pedig a saját génjeikbe beépítették a jobb géneket, és ezért olyan mix génrendszerük van: gondolj a transzhumanizmusra és a technológiai szingularitásra .
Szerintem az írásrendszerük olyan mint a kínaiaknak és az egyiptomiaknak: a fogalomírást is és a hangzóírást is akár együtt is használják; bár a szabályosbb nyelveknél szótagírás is működőképes.
A nyelv központi elema a szavakból álló mondat. Szerintem valamilyen formában ez a földönkívüliek nyelvére is igaz.
"óriási szimbólum terjedelem"
Gondolj arra hogy a számítógép írási képeségét a 0 és az 1 -es jelekkel el intézi, mégis szinte mindenre képes vele. Tehát nem biztos, hogy sok alapjel kell az intelligensebb komunikációhoz.
"Több százezres, több milliós szókinccsel kommunikálhatnak."
A mi szókincsünk is 100000-1000000 ! Te biztosan úgy gondoltad, hogy 100000000-100000000: szerintem az a sok szókincs zöme terminus technicus magyarul szakkifejezés alkotja, ami érthető is, mert nálunk jóvval fejlettebbek.
A természetesnyelvi pontetlanságnak a társadalmiság az oka: attól függ - kérdé, hogy milyen társadalomban is élnek ők ?
A mesterséges nyelvek kutatásomból arra következettettem, hogy a magyar nyelv erősen közelít egy tökéletes mesterséges nyelvhez, mert nagyon tiszta szerkezetei vannak. A nyelveknél elsőrendű szempont, hogy mire is használják: beszédre, programnyelvre, hipertextre, telekomunikációra, ...stb.
A történelmi köznép sokáig írástudatlan volt, csak az elit tudott írni !!!
A telepetikus komunikáció úgy realizálható, mint ahogyan a következő példa bemutatja: az egyik nyomorék ember végtagcsonkjairól elektronikus formában átvisszük az ideginpulzusokat a másik nyomorék ember végtagcsonkjára: vagyis keresztbe kapcsoljuk az jelátadást. És ekkor kvázi telepatálnak egymással. De minek, amikor az egészséges emberek enélkül is jól tudnak komunikálni egymással ?
Üdvözlettel !
<#integet2>#integet2> <#love11>#love11> <#taps>#taps>
Ez a kommunikáció fő csatornája.
Az információ és a kommunikáció annyira fontos, hogy minden közvetítő csatorna nélkülözhetetlen.
Tehát úgy mint mi emberek, ők is valószínű még használják a kommunikáció vokális formáját is, nagyon korlátozott formában és nagyon ritkán. Különleges hangsúlyozó gesztusként használhatnak még vokális hangjelzéseket.
Annak ellenére, hogy visszafejlődött beszéd szerveik vannak.
Az elmondások alapján és anatómiai megfontolások szerint magas hangjuk van és csattogó, csettegő hangokat is használhatnak magán-hangzókkal. Hasonlóan mint a busmanok.. de sokkal magasabb hangon. Talán egy magas hangú lány gyermek hangjához hasonlít a hangmagasság.
A vizuális kommunikációs csatorna is még nagy jelentőséggel funkcionál.
Nagyon fontos a redundancia, a kommunikáció szempontjából.
Az információ, kommunikáció nélkül haszontalan, értelmetlen.
Az információ minőségére hatással van a kommunikációs eszközök minősége és számossága.
Úgy tudom a leírások alapján, hogy ugyan úgy szimbólum alapú irányfüggő írást használnak, mint mi emberek is.
Az írás egy olyan dolog ami állandóan változik és fejlődik a társadalommal.
Vele együtt fejlődik a szókincsünk és fogalmi rendszerünk.
A kommunikáció vizuális formája óriási fejlődésre képes.. vissza tekintve 6000 évet.. amikor a sumér babylonban megjelent az írás SZERVEZETT formája, azóta nagyon sokat fejlődött. Több féle felépítésű vizuális nyelveket használunk.
Valahol a szimbólumok nem hangokat jelölnek, hanem fogalmat és a fogalmak közti útválasztó és relációs kapcsolókat.
Van olyan ahol a szimbólumok hangokat vagy szótagokat jelölnek.
A mi nyugati abc énk hangokat jelöl. Az idegenek szimbólum rendszerei nem hangjelzőek.
Nagyon gyakori, hogy valaminek a fejlődésében megjelenik egy alternáló ciklus.
A minőség és mennyiség egymást erősítő váltakozása. pl..hadi-ipar és fegyverek fejlődése
A vizuális kommunikációban is ugyan így jelen van ez az alternáló ciklus.
Az idegenek szimbólumos rendszere óriási terjedelmű lehet.. hangok helyett valószínű, hogy fogalmakat, fokozó jelzőket és kapcsolókat jelölnek. A szimbólumok együttese külön fogalmakat, szavakat jelölnek.
A szókincsük valószínűleg, hogy nem csak mennyiségileg felfoghatatlan terjedelmű az emberi nyelvekhez mérve.
Több százezres, több milliós szókinccsel kommunikálhatnak.. De.. minőségileg is egy új kategóriát teremt.
A mi még a vokális jelekhez kötődő vizuális szimbólumrendszerünk nagyon nagyon korlátozott képességű.
Egyszerűen képtelenek vagyunk vele EGYÉRTELMŰEN, részletesen, árnyaltan sokat mondóan, pontosan kommunikálni.
A szavak is mást, mást jelenthetnek az egyes embertől függően is.
Az idegenek írása valószínű már túl lépett a vokális kötöttségen és korláton.
A Minőségi változás, ...most még nagyon nehezen felfogható számunkra.. azt hiszem.
Több ezer féle fokozó jelzőt használnak.. nagyon sok szempont alapján.
Egy adott fogalmat.. szót meg lehet úgy komponálni ezzel a vizuális nyelvvel mint egy művészi költeményt.
Egy szó..fogalom lehet több szempont szerint nagyon részletesen fokozott.
Mintha egy emberi szónak, fogalomnak több bizonyos fokozó szempont szerinti színe, hangja, hangulata lenne.
Ez a szókincs fogalmát olyan minőségre terjeszti ki, ahol a közölhető fogalmak számossága több milliárdos nagyságrendre rúghat.
A mi írásainkra is ugyan ez vár majd.. pár ezer év múlva.
Egyszerűen túl korlátolt a mi nyelvünk és írásunk. ... több ezer év múlva, KETTŐ fő nyelvet fogunk majd használni
Egy vokális nyelvet a beszédhez... amiből többet is megtanulunk majd.
... és lesz egy globális, univerzális vizuális nyelvünk. Amit nem lehet hangokkal beszélni.. csak miután lefordítjuk azt fejben ..egy sokkal egyszerűbb és korlátozott szimbolikus vokális nyelv formára.. egy másik nyelvre.
A kommunikációnak megjelenik majd az ember jövőjében is egy új formája.
A telepatikus kommunikációra az ember is képes lesz majd.. és ez lesz az információ közlés legfőbb formája.
Ez nem valami mágikus, vagy spirituális dolog lesz.. Hanem egy technológiai eszköz teszi majd lehetővé.
Ez a fajta kommunikációs csatorna olyan minőségi fejlődést jelent amit ma még elképzelni sem vagyunk képesek.
A legközvetlenebb.. leghatékonyabb formája az információcserének a telepatikus kommunikáció.
Minőségileg legalább akkora a különbség a telepatikus kommunikáció és a beszélt nyelv, írás között.. mint a különbség az emberi kommunikáció és az állatok, mint pl macskák, kutyák, lovak.. jelzőgesztusai és testbeszéde között.
Az állatoknak is van fajtájukra jellemző nyelvük.. Aminek fogalmi rendszere, szókincse genetikailag meghatározott..
ez leginkább két komponensből áll.. a vokális hangok... és gesztusok és viselkedés.
Nem mindegy, hogy a macska hogyan tartja a fülét.. és közben milyen hangon, tónusban nyávog.
A kutyánál fontos a fülek tartása.. a hátgerinc tartása... a farkuk viselkedése és tartása.
Óriási fejlődés volt ehhez képest amikor az ember kifejlesztette a megtanulható, lejegyezhető szimbólum rendszert.
A telepatikus kommunikáció kifejlesztésekor is ugyan ilyen jelentőségű minőségi ugrást fogunk tapasztalni.
Fantasztikus jövő van még előttünk.. a kommunikáció terén is.
Ez csak fantáziálás ! Inkább az a valószínűbb, hogy "a lelküket és az értelmüket" HDD-re mentették, és az elektronikus virtuális világban léteznek tovább .
<#email>#email>
Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2018.09.04. 15:06:39
Megmondhatnám, hogy melyik *házban lehet ilyen tapasztalatokat tanulni, de kimodertálnának ért ? - ugye érted .
Lélek energia, Tér-feszültséget= IDŐT, Teremtő ERŐ energiája, Szellemi Istenne, Teremtő ereje, ezek mind áltudományos marhaságok !
Az, hogy pár tudományosan helytáló észrevételed is van benne, az nem mentség arra, amit itt nagyban összehordtál ! Elvileg 1 db helytelen észrevétel sem lehet a racionalista érvelésben, de a tied hemzseg tőle ! Kár érted, mert érdeklődesz iránta, ami dicséretes, de ez édes kevés ahoz, hogy a filozófia és a tudomány területén labdába rúgjál !
<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Világuralmunk és a feletted való teljes kontrollunk végső sikere abban áll, hogy te ostoba ezt nem hiszed el" (George Bush)
Szerintetek milyen lehet az UFO-ók, IT-ík, Földönkívüliek nyelvének a szemantikája és a szintaktuikája tekintettel arra, hogy fejletebbek mint mi ? Milyen társalgóprogramjaik lehetnek, ha fejlettebbek mint mi ?
<#alien>#alien> <#alien2>#alien2> <#wave>#wave>
Gondolkoztam már azon, hogy miért is ilyen a te stílusod, amilyen.
Rájöttem nagy nehezen, hogy te direkte szeretnéd, ha én azt mondanám neked, hogy: Te egy tudálékos, kötözködős bunkó vagy.!!!
Te barátodnak neveztél, ez nálam sokat számít, mi több nem soknak van ilyen barátja mint te.
Arra is gondoltam, hogy te csak próbára akarod tenni mély barátságunkat, így ezért én soha, érted SOHA nem fogom neked azt mondani:
Te egy tudálékos, kötözködős bunkó vagy !!!
#6122 - Hogy ezzel mit akarsz mondani, nem tudom. Van egy feltételezés, hogy tőlünk eltérő életformákat nehezebb, vagy szinte lehetetlen felismerni. Ez nem cáfol semmit, abból amit én állítottam. Kicsit mintha random módon vágnál be idézeteket... Szerintem nem is érted amit olvasol, bár engem vádolsz ilyennel. Szép.
"Egyszer írtam nekik egy levelet, bár igaz, hogy nem válaszoltak XDD Hát ezért hivatkoztam a bloggra."
Te jó ég. Ez valamilyen érv akart lenni? Olyan téged olvasni, mint egy alkoholistával beszélgetni, Random módon, ami eszébe jut, totál értelmetlen zagyvaságok, tényleg nincs semmi értelme. Elképesztő. Te iszol közben? 😮
"Ha azt írtam volna, hogy a blogg az ufohívők bibliája, akkor abba kötöttél volna bele."
A kötözködés és kritika még mindig nem ugyanaz. Aki nem ért veled egyet, az nem kötözködik. Te képtelen vagy a vitára, fogalmad sincs az micsoda. Sajnálom.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.08.28. 05:58:55
elkerülhetetlen a jelenség
Ugyanis tényleg elvesztettem a fonalat: konkrétan, pontosan fejtsd már ki, hogy mit is értettél félre hazugságnak.
Aztán innen folytatjuk...
S addig míg a válaszod megérkezik, teljesítem amit kértél: felteszem magamnak a kérdést, hogy aki valótlanságot állít be biztos tudásként, az hazudik e...
Válasz: igen. Az hazudik.
Kérdés újfent: pontosan ki és mit is hazudott?
Erre ugyanis még nem válaszoltál.
Végezetül egy spoileres válasz is..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Fogalmunk sincsen hogyan lehet felismerni egy tolunk totalisan eltero strukturaju eletformat, szoval a keresesuk hatekonysaga a 0-at kozeliti.
Szoval teljesen logikus hogy a hozzank haszonlo eletformakra "pazaroljuk" a szukos eroforrasainkat, hiszen egyreszt errol tudjuk hogy letezik, masreszt tudjuk hogy hogy lehet felismerni.
A tobbinel pedig a legjobb modszerunk jelenleg az, hogy szettarjuk a kezünket."
A naprendszerünkön belül is nagy a lakhatósági zóna, ahol lehetséges lenne az élet, arányában a galaxishoz.
Bár úgy még jobban esett volna, ha úgy mondod, hogy: fiatal barátom😊)
Azt azonban nem értem, hogy miért nem vonhatom ÉN le a cikkből azt a következtetést, hogy egyáltalán nem erősíti azoknak az elvárását, akik a rengeteg lakott bolygóban hisznek????
Persze én magam is kijelenthetek hasonlókat, de úgysem hinnéd el, hogy a Tudományos Akadémia levelező tagja vagyok.
Egyszer írtam nekik egy levelet, bár igaz, hogy nem válaszoltak XDD
Hát ezért hivatkoztam a bloggra.
Tuti?????
UI: Mondd, elolvastad egyáltalán az írást?????
Meg miért is vagyok troll???
Melyek is a trollság ismérvei??!!
Még egy Ui:
Ha azt írtam volna, hogy a blogg az ufohívők bibliája, akkor abba kötöttél volna bele.
Utoljára szerkesztette: maki85, 2018.08.27. 21:22:24
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.08.27. 21:01:37
Csak ennyit és nem többet, hiszen még azt is kifejtette, hogy mennyi feltétel is szükséges még ahhoz, hogy egy bolygó lakott legyen.
Sőt az előző bloggjában ezt még meg is fejeli.
Hogy visszamenőleg???---kérdezed vissza kötözködve
Persze, hiszen Einstein szerint lehetséges az időutazás.
Bizonyítom XDDD
Nos ezért lehűtés😊))
Utoljára szerkesztette: maki85, 2018.08.27. 20:53:46
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.08.27. 19:55:14
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.08.27. 19:46:09
De ennyit ne ugorjunk a jövőbe. Lássuk mi várható úgy 100 év múlva?
Egy jövő és klímakutató professzor szerint.
Érdekes, hogy ő sem említi az idegen földönkívüli élőlények várható megjelenését errefelé...
Kérdeztél nyilvánosan valakitől valamit (tehát nem privátban, így bárki elolvashatja) amire én szintén nyilvánosan feltettem egy egyszerű kérdést. És ezen besértődtél...
Beleszólni bárki bármikor beletud bármibe itt. Ha nem privátba teszed fel a kérdést.
Egyébként puszta véletlen, hogy pont én tettem fel azt a kérdést. Csak azért történt, mert látom még ennyi idő után sem értetted meg a fórumozás lényegét: ami a véleménycsere.
Nem tudományos tényfeltáró információs website!
Hanem személyes véleményeket (ebbe a fantázia is belefér!) gondolatokat kicserélő fórum.
Igen, elolvastam a feleslegesen feltett kérdésed, gondoltam felteszek helyette egy helyeset.
Ami ide illik. Ugyanis mégegyszer jelzem: ez egy fórum.
(Bár ha 1000-szer jelzem, talán akkor sem fog leesni.)
Minden további nélkül kifejtheted bármikor, hogy erről vagy arról mi is jelenleg a tudományos tényállás.
Ha ez a szíved vágya. Aztán jöhetne a saját véleményed (ami nem fog) amit pedig követhet
minden további magyarázat nélkül
bárki más véleménye. Például az antigravitációs hajtóműről mint esetleges jövőbeni felfedezésről.
Ismétlem: EZ a fórumozás lényege. Nem pedig az, hogy mindenkit lehülyézel, leminősítesz, degradálsz a saját véleménye miatt, amit JOGOSAN itt próbált megosztani másokkal.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.08.27. 05:55:16
ha kiderülne, hogy vannak itt rajtunk kívül sokkal fejlettebb, értelmesebb életformák is.
Hát akkor az nagyon kényelmetlen lenne.. alázatot követelne meg.
Inkább akkor ne legyenek.. ha meg mégis..akkor sem fontos és nem kell róla tudomást venni.
Az ember még a saját fajtájában is nehezen tűri el az intelligensebb társait.
Kényelmetlen érzés azzal szembesülni, hogy alsóbb rendűek vagyunk.
..érdekes, hogy ez nem genetikai program bennünk, hanem belénk nevelik ezt az érzés.
Hogy az önértékelést ahhoz kötjük, ahogy másokhoz mérjük magunkat.
Nagyon beteg dolog így kibaszni a gyerekekkel.. félre neveljük őket és nem látjuk, hogy hibát követünk el.
Persze, hogy sok mentálisan beteg felnőtt ember szaladgál a világban.
Még csak meg sem tudják fogalmazni a problémát.. csak tudják, hogy rossz valami.
A társadalom fele depressziós.. nihilista.