Ütésálló mobiltelefonok

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akármilyen teló is legyen NE térdeljetek rá sose...véletlenül se 😄

R0zs0máK
csajnál? "She's awesome!" 😄DDDDDDDDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

pyrohun
"ME45 meg egyszer beleesett a kádba...odaraktam a szélére és belerezgett...aztán a víz alján csörgött tovább mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga 😄DD"

lol ezen hangosan felröhögtem 😊))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
iphne-om hátulja és oldala fullkarc, a hátulja be van nyomódva 2 helyen (iphone 1st gen - alu a segge, nem mûanyag 😊, de a kijelzõn szinte semmi karc nincs és a telefon full jól mûködik. pedig szerintem egyik telefonom sem esett le annyit betonra, mint ez. valahogy mindig azzal történnek ilyen dolgok, amire megpróbálsz nagyon vigyázni 😞

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Pheel
Nekem a világoskék volt. Annyira szar a borítása, hogy jelenleg olyan állaga van, mint a rágónak. Ráadásul úgy is ragad. Nem egy sikertörténet... 😞
Nokia 5140 esem van már jóideje kapott rendesen eddig mindent kibírt.<#nyes>

TitaniumRR
Nos, ha látjuk a lenti telefon bármelykét egy sportoló, vagy egy gyári munkás/ vezetõ kezében, az nem nagy kunszt. Õk a kifejezett célcsoport.

Mit gondoltok, ha egy manager/ üzletember kezében tûnik fel a készélük?

Mi fordul meg a fejetekben, ha egy roppant csinos hölgy kagylózik jól láthatóan ilyen rádiótelefonnal?

Captain Sonar 2024 Remake

desigo
nahát 😊
Aquir
wow

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ZilogR
[ ZR örül! 😄 ]

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

passatgt
sonyericsson t68

REPS0L
hát erre sem gondoltam volna, elkelt a telefon! 😄
ZilogR lesz a boldog tulajdonos 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Ericsso r310 esem van,"cápa", "sárkaparó". De mág mindig mûködik, S kiírja percre, hogy meddig bírja az akksi, ilyen is ritka

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Sony A1018, na az elpusztíthatatlan volt 😄 Bármit csináltam vele túlélte 😊

desigo
ha lesz tömb majd szólok...
REPS0L
akkor egy aranytömbért cserébe nekedadom <#smile>

desigo
pedig a 6300-ásban gyárilag BL4C van amivel nem sokáig bírja
én belefaragtam egy BL5C-t amivel egy napig tovább bírja...

szal aranyat ér 😊
REPS0L
nem volt lehetõségem még kipróbálni, de gondolom ilyen alig használt aksit nem vesz senki 😄

desigo
aksi is hibátlan nem 😊
REPS0L
motorozás közben a legforgalmasabb úton esett ki a telóm, szépen hazamentem, aztán szépen vissza megkeresni (30min), a Nokia E50 bizonyítottan nem ütésálló. 😄
de legalább a sim kártyám megúszta (10centire egy csatornafedéltõl) :o

Christiansen
álmos vagyok, ûrsétálló-nak olvastam:CCc

solo
Nekem volt/van egy nokia n gage-m még a régi, és egyszer azzal hülyültünk, hogy valami szar ragacsot tettünk a hátára, hogy ne karmolódjon+jobban csússzon, és a suli folyosóján csúsztattuk, az enyim csúszott van 30-40 métert, és pont a bejárati ajtó elõtt, egy anyuka lába alatt állt meg, aki a köv lépéssel, teljes erõbõl rálépett a plexire a tûsarkúval, és nem tört be!!!!!!

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

desigo
áááá
de jó is volt Nokia 6250 em volt

Egybõl azzal kezdtük vele,hogy engedtünk egy vödör vizet és kb 5-10 méterrõl célba dobtunk vele.Ha beletalált akkor hagytuk benne és hívogattuk folyamatosan --- semmi baja nem lett
Aztán elkezdtünk versenyezni,hogy ki tudja messzebbre dobni.Kajak pattogott,forgott-füvön,kövön,aszfalton --- pár karcoláson kívül semmi baja nem lett.
Elpusztíthatatlan.
Kocsival mondjuk nem mertem már átmenni rajta 😊

Egy bringás gyereknek adtam el aki utána is örömmel használta túrázáskor...

ez nem cseppálló meg ilyen butaságok hanem full vízálló...
SötétBarom
M35-öm volt, egyszer kiesett a nyári bobpályán, majd átment rajta a bob 😄DD Bírta. ;D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ZilogR
azonnal eladni nekem 😛

Amúgy jó lenne ha több efféle lenne a piacon, sokak használnak mobilt terepen munkájukból, hobbiból eredõen. Én ha megyek erõmûvekbe, jól jönne valami lemosható, legalább porálló, qrva hangosan csörgõ mobil, ami rezeg és vannak jó nagy gombjai, infrája, BT-ja, USB-je, 3000mAh-s akksija, legyen neki GPS-e, de elég csak a GPS, nem kell térkép, meg qtyafasza, digitális iránytû, lámpa, walkie-talkie, FM rádió, 1-2 Mpixeles kamera, vakuval, stb, stb...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

redbull0304
Részeg cigó csávónak mégis sikerül! 😄 Még jó 4-5éve egy kocsmába elõvette az egyik cigány csávó hogy eladja nekünk... Mondja ez mindent kibír! Mondtuk köszi nem veszünk most telót! Erre elkezdett kiabálni, hogy nem hiszitek el?! 😄 És tiszta erõbõl földhöz vágta... Egybõl betört a kijelzõ... <#hehe> Felvette és vissza ült, és csöndbe forgatta, nézegette! <#nevetes1>

középsõ van a pannonnál
R0zs0máK
Gimiben oszt társamnak volt ilyen, szünetben azzal fociztunk...semmi baja nem lett XDDD

TitaniumRR
your wish is our command :-)

Jano
Az 5500 lett az 5140 utódja, csak szebb (és kicsit kényesebb) kivitelben.
Jópárszor ejtettem már le, a fémkeret sérült meg rajta kicsit, egyéb baja nem lett. Azt viszont nem merném vele megcsinálni, amit az 5100-val, azzal gond nélkül lehetett dobálózni. <#idiota>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Aquir
de igen
elejét egész jól bírja

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Shifter
ilyenem volt, elpusztíthatatlan:

&#3232;_&#3232;

Fido4life
iphone-t senki se említi ide ?

TitaniumRR
Manapság ezeket lehet kártyafüggetlenül megkapni Mo-on. Valamiért a szolgáltatók tartózkodnak tõlük:

ZilogR
Sokáig vágytam egy effélére:

És majdnem vettem egy ilyet:

Állítólag az Ericsson R310 annyira jól sikeredett, hogy a gyártás és a felhasznált anyagok költsége magasabb lett, mint amennyiért megérte egy idõ után eladni. El is tûnt a piacról, nagy szomorúságomra!

A narancssárgára ma is vevõ vagyok, ha nem mûködik, akkor is! (De a többi szín is jöhet!!!)

kifli
bármelyik telo csörög tovább a vízben 😊 max utánna lesznek kisebb problémák
mint régen ismerõsöm k300i-jénél beledobtuk a tóba és bennevolt zsebébe mûködött tovább csak kicsit fura volt a hangszóró hangja, de miután kiráztuk belõle a vizet egyedül a bepárásodott képernyõ volt a probléma 😄
TitaniumRR
A képernyõ az még egy atomtelefonnál is gyenge pont lenne. :-)
Az bizony arcra esett. :-( Peched volt. Ritkán esik egy telfon pont orcára.

Az 5140i sokáig divat-telefon volt a férfiak körében. A divatból kiment a sok géniusz-telefon miatt, ami "felneveli helyetted a gyereked és enni ad a betegeskedõ anyósnak". ;-)

R0zs0máK
Nekem volt Siemens M35, ME45, M65...mindhárom teló masszív darab volt, fõleg az M35 és az M65 😄D Zuhanyzás közben simán lehetett velük telefonálni XDDD ME45 meg egyszer beleesett a kádba...odaraktam a szélére és belerezgett...aztán a víz alján csörgött tovább mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga 😄DD

nandorb
5410 de egyaltalan nem utes allo,az asztalomon volt a telo mikor vissza ertem furdesbol lent talaltam a foldon hivas rezgesre volt allitva felveszem erre a kepernyo megvan torve😞

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Pipör
Van itthon vhol egy 5210-es

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Régen ez volt a nagy álom 😊

Avanti Roma!

Samsung M110: haver cserekészülékként kapta 2-3 hétre, ormótlan ronda szar telefon, dekázgatott vele, azt bírta... 😄
TitaniumRR
Sonim XP1 és XP3, Samsung M110, Samsung B2700

Strapa-telefonok - rétegtelefonok.
Ki mit gondol, ha manapság lát ilyet egy tulaj kezében?
Az 5140i után miért a nagy szélcsend az izommobilok piacán?

Van-e/ volt-e valakinek tartós felhasználáson birtokában a fent említett mobilok valamelyike?

← ElőzőOldal 2 / 2