Air Car
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
omg ezen besírok :))
MerlinWVIP
Nem jöhetek majd be a városba a 20 éves 25 millió dolláros Corvettemmel?:))
[merlinw.org]
de mekkora baromság ez? mi az hogy az öreg autókat zárják ki? ez diszkrimináció, avagy az állambácsi biztosítson mindenkinek olyan jövedelmet amibõl megtudja venni a "zöld matricás" kocsit
ಠ_ಠ
Ez a cikk egy baromság. A címe ellentmond annak ami a szövegében van.
NEM életkor alapján korlátozzák az autókat.
NEM életkor alapján korlátozzák az autókat.
remélhetöleg hamarosan lehet kapni a ehez hasonló alternativ megoldásokat, mert az élet a nagyvárosokban egyre rosszabb, meg a benzin ár is katasztrofa.
Ma én is azon gondolkodtam, hogy lehetne átalakitani a kocsimat, mert az új rendelet szerint oktobertõl márciusig nem használhatóm mert elmult 15 éves.cikk.Végül is nem lenne gond ha lenne más megoldás, de amig nincsen és az ember az autóval keresi a kenyerét, és nemteheti meg, hogy új autót vegyen addig ne azért zárjanak ki a forgalomból mert öreg a kocsi. akkor már maradjon a páros páratlan megoldás
Ma én is azon gondolkodtam, hogy lehetne átalakitani a kocsimat, mert az új rendelet szerint oktobertõl márciusig nem használhatóm mert elmult 15 éves.cikk.Végül is nem lenne gond ha lenne más megoldás, de amig nincsen és az ember az autóval keresi a kenyerét, és nemteheti meg, hogy új autót vegyen addig ne azért zárjanak ki a forgalomból mert öreg a kocsi. akkor már maradjon a páros páratlan megoldás
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Már ott rossz,hogy FRANCIA autó.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
vagy megveszi a szabadalmat, még 50 évig pihenteti és utána mikor nincs már olaj elõveszi, drága pénzen értékesíti...
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
ja Abdul bácsi zsebbõl megveszi a szabadalmat, elássa a homokban s körbeaknázza , és pont
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
az olaj az úr az egész világon, esélytelen h ilyenek szaladgáljanak
zárható topik
zárható topik
levegõ motor Ilyen levegõ motort, hol lehet kapni, vagy meg lehet házilag is csinálni szerintetek? Polski ilyen motorral király lenne :D
Városba simán el tudnám képzelni, hogy csak ezzel lehetne vezetni. Csak sajnos rengeteg érdek fûzödik ahhoz, hogy ne legyen általános az ilyen meghajtású autók használata ( pedig már rég lehetne).
Levegõ autók Nálunk kár, hogy nincsenek ilyen autók. Trabantokat kéne így megcsinálni :D A formája olyan, kicsit mint a Daewoo Matiz, vagy a Spark.