ORION HT 420
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Szereztem egy Orion HT 500 HC házimozi rendszert és az után szeretnék érdeklõdni hogy tudja-e valaki hogy a 2 bemeneti csatornát hogy tudom belõle kihozni 5.1ben?? vagy csak stereoban használható??
Minden ötlet érdekel, elõre is köszsönöm.
Szereztem egy Orion HT 500 HC házimozi rendszert és az után szeretnék érdeklõdni hogy tudja-e valaki hogy a 2 bemeneti csatornát hogy tudom belõle kihozni 5.1ben?? vagy csak stereoban használható??
Minden ötlet érdekel, elõre is köszsönöm.
ez egy 5.1 es hangszóró :D am mi a baj a CMI vel? kicsit késõn írtam :D
azért nem ártana lrírni hogy ez mi a ...csa mert elõször azt hittem 42"-os tv aztán olyant olvasok hogy vezérlõpult (orion operácoós rendszer ? ) <#nemtudom>#nemtudom>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Passz, én leragadtam a hs 500-501-eseknél. :P
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
ebben nincs egy henger sem, nem tudok hozzászólni :(
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
és azt akarom kérdezni hogy van a CMI audio config a vezérlõpultban és ott lehet tesztelni a hangzást van egy fej és ott vannak a hangszórók is és húzgálni kell egy gömböt hogy melyik hangszóró szoljon.nekem a mélynyomó a center a bal és a job elsõ szol de a két hátsó nem.ez mitõl lehet?lécci fontos lenne.ha filmet nézek ha zenét hallgatok mindig szol a többivel együtt de külön nem.mit csináljak hogy jó legyen?elõre is köszi
na van vkinek ilyen???nekem is ilyen van